Born Pretty Store Review #No.2!

by - новембар 30, 2016

Dragi Gotičari, dobrodošli na još jedan moj post.


Ja sam danas zaista jako srećna, iz razloga što mi je juče stigao novi paket, i to od, meni jedne od omiljenih kopanija. U pitanju je paket od Born Pretty Store-a. Sa njima sam sklopila svoju prvu saradnju, i to pre skoro dva meseca, te su mi zato jako dragi. Danas sam dobila drugi paket od njih. Stvari koje sam naručila su malo van mog standardnog odevanja, imaju malo veze sa swag stilom, ali moram reći da sam bila inspirisana ovim jesenjim danima, te sam ove stvari i naručila. 

Moju prvu recenziju poklona od Born Pretty Store-a  možete čitati ovde, te se nadam da će vam se i moj prethodni izbor stvarčica dopasti. Paket koji ću vam danas predstaviti jeste sastavljen od jedne swag kape, naočara za sunce, fake septum pirsinga i veštačkih pojedinačnih trepavica.






Pre nego otpocnem sa pisanjem, želim da kažem da je i ovaj paket, kao i prethodni, stigao u roku od 4 nedelje, neoštećen, proizvodi su bili jako dobro upakovani i zaštićeni, tako da sa te strane, veliki lajk za Born Pretty Store kompaniju.






Prva stvar o kojoj želim da vam pričam jeste ova kapa. Pre svega moram reći da ja nisam ljubitelj kapa, šubara i kačketa, iako ih imam u velikom broju. Zaista izbegavam da ih nosim, a tačan razlog toga zaista nije ni meni samoj poznat. Naime, ova kapa je sastavljena od jednog komada crnog materijala, koji je nepravilno izuvijan, te ova kapa ujedno može služiti i kao traka za kosu ili šal-okovratnik. Velika je, može se kombinovati i nositi na različite načine, tako da je vrlo zanimljiva i unikatna. Koštala je oko 4$, što je sasvim pristupačna cena, s obzirom na cene kapa u našoj zemlji. Ja je preporučujem, mislim da može biti jako in ove jeseni i zime.


 Link


Sledeća stvarčica jesu trepavice. Pitate se kako trepavice u celom ovom paketu. Pa objasniću vam. U nekom od prethodnih postova jasno sam se izrazila da ove jeseni ja preferiram jake, pigmentisane, intezivne ruževe. S obzirom da ne ide da svakodnevno uz tamne karmine nosim i smoki ajz ili nešto u tom stilu, ja preferiram da izrazim samo trepavice, a da pravi akcenat bude baš na usnama. Iz tog razloga, sam anručila ovu kutiju sa trepavicama. U pitanju su pojedinačne trepavice, jako visokog kvaliteta, mislim da su svilene, tanke su, ali ne previše, baš po mom ukusu. Do sada sam uvek morala da kupujem 'cele' trepavice i seckam ih, ali zahvaljujući ovom boxu, moji problemi su rešeni. Mislim da je ovaj set trepavica za svaku devojku, koja ume da ih aplicira sama. Čitala sam na internetu da mogu trajati i više dana ako se dobro neguju, tako da ću defintivno isprobati i to. Ja ih takođe preporučujem svima, jer po onome što sam probala, mogu reći da su jako dobre, a cena jako povoljna.





Naočare za jesen i zimu? Malo nelogično a? E pa ne bih se složila, baš naprotiv, dodala bih da su ove naočare ove jeseni jako atraktivne. Ako se ne varam u pitanju je Bruno oblik, rađen po poslednjoj kolekciji koje nosi Bruno Mars, te baš iz tog razloga one mene još više intrigiraju. Naručila sam ih baš iz razloga da bih ih nosila ove zime. Smatram da se naočare 'za sunce' mogu nositi uvek, a ne samo leti. Sve u svemu, po meni je veća ironija kada naočare nose noću, po mraku, nego po sred bela dana, bila to zima ili leto. Hah šalu na stranu, ja sam ovim naočarima oduševljena, moji prijatelji kažu da mi dobro stoje. Dosta su velike, i mislim da su samo za ljude sa podignutim jagodicama, ali opet, sve je stvar ukusa. Cena je jako pristupačna i preporučila bih ih svima. Zablistajte ove jeseni sa unikatnim naočarima!




Kao što ste mogli da primetite ispod naočara, nalazi se jedan fake septum pirsing. Naime, radi se o pirsginu koji se nosi na brnjici nosa, ako smem tako da se izrazim. Ja sam veliki ljubitelj što tetovaža, to i pirsinga, tako da sam se dosta dugo radovala dolasku ovog malog ukrasa za moje lice. Mnogi ne gotive pirsinge, počevši od ovog, ali ja smatram da mi lepo stoji, i da je atraktivan tako da uživam noseći ga. Po meni, jako je ženstven i može se nositi baš svakog dana, počev od trenerke pa do neke svečane haljine. Što da ne? Cena mu je jako niska, a mislim da bi ovakvu neku stvarčicu svako trebao imati u svojim aksesoarima, uvek može da posluži.








Toliko od mene za ovaj post. Ja se nadam da su vam se stvarčice dopale. Meni jesu, i baš sve vam ih preporučujem. Zablistajte ove jeseni sa proizvodima mog omiljenog sajta Born Pretty Store-a. Oprostite malo na kvalitetu slika, moram reći da mi je računar pokvaren tako da nisam uspela bolje da ih editujem, ali sam se potrudila maksimalno da vam prikažem lepotu ovih stvari. Do sledećeg čitanja, voli vas vaša...



You May Also Like

51 коментара

  1. Kapa, naočare i trepavice su stvarno divne, ali za pirsing to ne mogu reći. Stvarno, stvarno mrzim pirsinge. Ne znam zašto, ali ih mrzim. Ali svako ima svoj ukus i tebi stoji veoma lepo.

    LifeInMyStyle | Fall/Winter Tag

    ОдговориИзбриши
  2. Naocare su vrh i super ti stoje :*

    http://takojato.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Really great items Dear:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicne stvari. Naocale mi se jako svidaju, odlicno ti stoje kao i pirsing. Koji si to ruz imala na toj slici? :)

    beautybydorotea.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  5. Sve stvari su super! Najviše mi se sviđa pirsing, prosto ih obožavam! :)

    www.anastasijamatic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Super ti je post! Svi predmeti su prekrasni, i jako mi se sviđaju naočale! Super si sve opisala!
    P.S. Ako netko želi follow for follow dođite na moj blog.
    lovedisneyhr.blogspot.hr
    <3

    ОдговориИзбриши
  7. Love the shades and septum ring.

    xx
    www.thestylefanatic.com

    ОдговориИзбриши
  8. Jako lepo ti stoje naocare. I ja slabo nosim kape,tako da bih preskocila ovu,ali naocare su super.

    ОдговориИзбриши
  9. Naočare i pirsing za nos su mi preprepreeegenijalni, oduševljena sam jednostavno!

    https://www.instagram.com/marsyly/

    ОдговориИзбриши
  10. Cool review! Really love wearing hats right now, love your pick.

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  11. naocale su odlicne, slazem se s tobom sto se tice naocala za jesen i zimu. divno ti stoje. takoder i pirsing je totalno tvoj stil, imala sam i ja slican

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  12. Odlicne stvarcice draga, naocare mi se bas dopadaju :-) :-*

    VISIT MY BLOG PEOPLE :
    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Que legal!!! Amei o óculos de sol *.*
    Obrigada pela visita, linda!!
    Bom final de semana! Até mais. Beijos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  14. I love you! Great!
    Have a nice weekend :)

    I follow you! Can you follow me back?
    If you comment my post, I will comment your four posts! :)

    http://www.sandrakopko.com/2016/10/khaki-shorts.html

    ОдговориИзбриши
  15. Vau, koliko pojedinačnih trepavica! Sami super izbori :) xx Maja
    Maja's Muffin

    ОдговориИзбриши
  16. Meni se nekako najvise dopada kapa.
    Jer ja variram izmedju rocker i swag stila, a obozavam oba.
    Odlicno napisano, kao i uveek <3 :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  17. Naočale su top, a i ovaj pirsing mi se jako dopada i sama bih voljela imati pirsing ali pravi, slika sa instagrama ubija :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  18. Naocare su odlicne, a ja obozavam lazne septum pirsinge imam ih oko 5 :D nije mi jasno zasto ljudi imaju ruzno misljenje o njima, da ne spominjem sad s cime poredjuju xD Ali super ti stoji!

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши