Rose Gal Review #No.1 | Part 1 | Make up Brushes

by - децембар 13, 2016

Pozdrav dragi moji, dobrodošli u moj novi post!

Nedavno sam sklopila saradnju sa Rose Gal-om, online prodavnicom, koja u svojoj ponudi ima jako zanimljiv i veliki broj različitih stvari, počev od odeće i obuće, do aksesoara, šminke i sličnog. Rose Gal je po meni jako dobar sajt za onlajn kupovinu, jer osim veoma velikog izbora, nudi vrlo kvalitetne proizvode. Dosta puta sam čitala postove na temu recenzija njihovih proizvoda a komentari kupaca su uvek bili pozitivni, te sam i sama poželela da saradjujem sa njima. 

Medjutim, sumnjam da bih otpocela saradnju sa ovom kompanijom da nije bilo drage Aleksandre, koja je svom operateru predložila mene za saradnju. Ovim postupkom je potvrdila činjenicu da je mnogo više od mog omiljenog blogera. Ja sam joj veoma zahvalna, ponavljam da nije bilo nje, verovatno ne bih saradjivala sa RoseGalom, te vas molim da mi učinite i pretplatite se na njen blog (Alex Sparrow's blog)  , zaista je zaslužila. 






Danas vam predstavljam svoj prvi Rose Gal Haul. Vaučer koji su mi oni dodelili je u vrednosti od 40$, a paket koji sam dobila bio je iz tri dela. Danas vam predstavljam prvi deo, tačnije paket koji su mi prvi poslali. Pre nego otpočnem recenziju želim da pohvalim to što je paket stigao veoma brzo, i u odličnom stanju. Svaki proizvod je bio lepo upakovan i zaštićen! Svaka čast Rose Gal!




Danas vam predstavljam set četkica koji sam ja naručila. Sastoji se iz garniture 20 četkica za različitu primenu, tri zasebne četke za lice o čijoj nameni ću govoriti malo kasnije, i osam bjuti blendera.
Više o ovom setu možete saznati  ovde.

Prvo što vam želim prezentovati jeste i meni omiljeni deo u celom ovom paketu, a to su ove tri face makeup cetkice, sa različitom namenom.






1.) Konturing četkica - Prva četkica levo, jeste jedna velika pljosnata četkica sa kratkom dlakom, koja služi za nanošenje korektora na lice, i to tamnog korektora ispod jagodične kosti, za naglašavanje i dobijanje efekta visokih jagodica. Ova četkica je jako praktična, lagana, dlake su vrlo nežne a guste, što me je apsolutno oduševilo. Vrlo je laka za korišćenje i vrlo korisna. Preporučujem!

2.) Blender četkica -  sledeća četkica na slici jeste ova mala debela bela, vrlo elegantna  i glamurozna još na prvi pogled. Do sada sam dosta čitala i njoj te sam se zaista radovala dolasku iste. Iako izgleda masivno i teško vrlo je lagana i pristupačna. Ona sluzi za blendanje pudera ili bb Kreme, kao I za blendanje korektora. Gusta je i vrlo mekana, totalno mi se dopada. Preporucujem!

3.) Cetka za rumenila - Poslednja cetka predstavljena na slici gore jeste jedna jako zanimljiva stvarcica, veoma cudnog oblika, neke vlasi i odlicnog hvaliteta! Namenjena je za nanosenje rumenila, jer je njen oblik napravljen anatomski Po obliku jagodicne kosti. Odlicna je, sve preporuke I za nju!





Sada otpocinjem recenziju seta koju cine 20 razlicitih cetkica.  Prve tri koje vam zelim prezentovati jesu tri cetkice istog obliku sam razlicitih velicina, namenjene za nanosenje tecnog pudera. Kvalitet je korektora, ocekivala sam da ce biti mekanije ali ne zameram jer su sasvim pogodne I lake za upotrebu. Efikasno nanose puder Ili korektor i dobro ujednacavaju ten. Svidjaju mi se!



Slika iznad prikazuje tri cetkice pufnastog volumena namenjene za blendanje senki za oci. Meni se jako dopadaju, odlicne su, vrlo korisne I kvalitetne, jedina mana jeste opet ta cvratina dlake ali se nadam da ce omeksati I biti Jos bolje.




Cetkice koje slede jesu ove pljosnate, namenjene u razlicite svrhe. Kao I sve predhodne, jako su kvalitetne I lake za aplikaciju sminke. Kod ovog tipa cetkica bitna je tankost I spljostenost a ove to jesu u potpunosti. Odusevljena sam.




Sferalne cetkice jesu cetkice ovog oblika koje mozete videti na slici iznad. Sluze za nanose je senki za oci, sjajeva, korektora I slicno. Dopadaju mi se jer su male I pristupačne. Kvalitet je na novoj, sve pohvale, Nisam ocekivala da ce biti ovako dobre.





Poslednje cetkice koje cu vam Danas predstaviti jesu nesto drugacije ali verujem da Ste se svi susretali sa njima. U pitanju  su valjkasta cesljic cetkica za zasecljavanje obrva Ili trepavica, satin mala tanka cetkica za iscrtavanje linija use Ili ajlajner I aplikator za senku. I ove cetkice su mi jako simpaticne  I uputpunjuju CEO ovaj komplet.

Ja Sam definitivno zaljubljena u ovaj set, jer je jako kvalitetan I koristan, a uz to Cena je vrlo pristupačne, te ga od srca preporucujem, necete se pokajati.





I kao sto Ste mozda naslutili, ostalo je da prokomentarisemo ove bjuti blendere.  U setu dolazi osam malenih bjuti blendere, 4 u obliku suze, 4 u ovom cudnom obliku. Jako su neke, vrlo simpaticni, bolje su zanimljive, kao I pakovanje u kom dolaze. Jedan od ovih koje sam is probala se pokajati odlicnog I vrlo korisno. Dobro blenda I ujednacava. Jedina mana jeste ta sto su jako Mali, ocekivala sam da su makar Malo vecinu, ali ne zalim. Zadovoljna sam njima.

Toliko od mene za ovaj post. Nadam se da vam se dopao. Ostavite u momentary svoje misljenje o proizvodima a mi se ubrzo citamo u sledecoj recenziji! Voli vas sve vasa...


You May Also Like

35 коментара

  1. Dragaa Sandrica, kao prvoo, jako mi je drago da si pocela sa suradnjama.. kao drugo, drago mi je da imamo isti ukus :D bar sto se cetkica tice haha, imam ovu malu debelu, stvarno je malaa odlicna, ja je koristim i za razmazivanje kontura upravo zato jer je jako nabita..
    I imam ovaj set od 20 cetkica, to mi je bio prvi set i stvarno sam zadovoljna s njim, ima dosta preciznih cetkica i to mi se jako jakoo svidaa :D

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Megi moja draga, hvala puno na ovom komentaru. Nadam se da ce i meni dobro posluziti. Poljubac ti saljem ❤

      Избриши
  2. Odličan post, inače i ja sam uzela ove sunđere i meni se nisu pokazali baš najbolje. Sve u svemu imaš divne slike i odlično si napisala ovaj tekstić. Jedva čekam sledeći paket! Obožavam da čitam ovakve postove a tvoj je bio savršen heheh☺❤

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, inače i ja sam uzela ove sunđere i meni se nisu pokazali baš najbolje. Sve u svemu imaš divne slike i odlično si napisala ovaj tekstić. Jedva čekam sledeći paket! Obožavam da čitam ovakve postove a tvoj je bio savršen heheh☺❤

    ОдговориИзбриши
  4. Nice brushes, look really great:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post draga! Inače ne volim toliko da čitam ovakvu vrstu postova, ali ti si me oduševila! Jako lepo si predstavila svaki proizvod pojedinačno, što mi se posebno dopada! Za sve ove četkice sam već čula, mnogi blogeri i jutjuberi ih hvale, tako da ne sumnjam da će ti biti odlične za korišćenje. Bravo Sandra, samo tako nastavi!♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  6. These brushes are really beautiful.

    xx
    www.thestylefanatic.com

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam do sad naručivala makeup i sl. preko neta, jer sam bila pomalo skeptična u vezi kvaliteta istih. Ali, vidim da su ovi setovi koje si predstavila skroz opravdali očekivanja tako da veliko hvala na sjajnoj recenziji :-)
    Uživaj u danu,
    cmok

    ОдговориИзбриши
  8. Predobroo!
    Svrati: https://eniiway.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  9. Sandra, odličan post. Molim te proveri E-mail. Poslala sam ti poruku

    LifeInMyStyle | Holiday Cinema | Q&A

    ОдговориИзбриши
  10. Čestitam na saradnji, Aleksandra je baš ispala fer i dobra što ti je pomogla da dođeš do iiste. Super stvari si poručila, nadam se da će ti ove četkice i blenderi pomoći u usavršavanju šminkanja :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Odlican review.
    Inace cektice izgledaju kao jako kvalitetne."U zdravlje da se sluzis" lol.
    P.s cestitam na saradnji :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Četkice deluju obećavajuće! Posebno mi se sviđaju četkice koje su došle kao u setu. ☺


    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  13. Predivan post draga moja kao i uvijek! Sve cetkice izgledaju fantasticno a slican set imam kao tvoj od tih 20 cetkica i mogu ti reci da me sluze duze od godinu dana i super su,tako da vjeruj da nisi pogrijesila pri izboru! Svidja mi se nacin i na koji si napisala citav post,veoma dobra recenzija svih proizvoda kao i objasnjenja za koju svrhu je koji proizvod!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  14. Predivan post draga Sandra!
    Jako volim tvoj blog i uživam čitati tvoje postove! Čestitam na novoj saradnji i drago mi je da si zadovoljna! <3

    ОдговориИзбриши