Top 7 Balkan's Trends | Collab post with Anna

by - април 11, 2017

Pozdrav dragi moji, drage moje! Dobrodošli u još jedan novi post!
Nakon svih ovih revju postova, na red je došla i neka malo slobodnija tema, te u to ime, sam odlučila da sarađujem sa jednom divnom blogerkom. Naime, radi se o Ani sa bloga 'Anna's blogger life (ANA)', koji ja jako volim, i uvek rado posećujem, tako da bih vas pre nego počnemo, zamolila da posetite isti, i zapratite je, ako već niste, jer devojka ima savršen sadržaj na svom blogu.

U razogovoru sa Anom, došle smo na ideju da pišemo post na temu, koju ste mogli pročitati u samom naslovu. Međutim, da ne bismo pisale isto, ja sam Ani prepustila one malo poznatije i češće nošene trendove (poput boxer frizura, Adidas superstar patika, čokera, ombri i slično), a ja ću se potruditi da pišem malo drugačije. Naravno, neki od spomenutih trendova su mi više simpatični, neki manje, tako da ako Vas zanima moje mišljenje i stav o svima njima, nastavite da čitate post!



FAKE GUISEPE ZANOTTI PATIKE 

Kada se radi o brendu Guisepe Zanotti, moram reći da o istom imam jako visoko mišljenje, prvenstveno zbog samog kvaliteta robe koju proizvode (Imam prikiku da nosim cipele sa visokom potpeticom i preprepreudobne su), a onda i zbog samom izgleda i kreacije istih. Iskreno, ne mogu reći da sam hejter patika sa tom tzv. potpeticom, međutim ove cipele su za moj neki ukus,  modna katastrofa. Zašto modna katastrofa?

Ove patike koliko izgledale sporty, i kao patike, onu su zapravo veoma svečane i elegantne, tako da se mogu kombinvoati uz neku dzemper haljinu, ili eventualno sa nekim dobrim dzinsom ili pantalonama... Ali akda vidim patike poput ovih, ili još gore, one bez šnira, već sa čičkom, i to u kombinaciji sa nekom trenerkom ili sporty helankama, još nošenje u školi... Modno vrištanje.

Zaista smatram da uz neke skromne patike, finu trenerku, od kojih ni jedno ni drugo nisu preterano firmirani, možete izgledati mnogo manje jeftino nego u autfitu o kom sam upravo pričala. Takođe, spomenuh u nazivu reč fejk... Molim vas, bolje je nositi neke jeftinije, nebrendirane cipele, koje će biti i udobnije i lepše, nego neke fejk, koje nose naziv neke popularne strane firme.


Vojničke pantalone

Kada se radi uopšte o tom dezenu koji prevashodno nose vojnici, moram biti iskrena i reći da ga oduvek volim. Ne previše 'nabudzeno' , sa ne previše detalja, jednostavno ali jako fino i veoma lepo na izgled. Volim odeću sa ovim dezenom, počev od spomenutih pantaloni, pa sve do jakni i patika.

Međutim, i ovde postoji ono 'ALI!'... U želji da se dobije na količini različitih dezena, sve je više različitih kombinacija u ovom dezenu. Zaista je malo reći da se zgrozim kada vidim vojničke pantalone u pink dezenu... Ili fluoroscentno narandzastom... To zaista ne podržavam, jer izgleda previše jeftino. Ponavljam, sa malo novca, u običnim farmarkama ovog dezena, možete izgledati veoma jednostavno, a veoma lepo.


Fake Michael Kors Torba

Verujte, koliko god vi mislila da ljudi iz vaše okoline još uvek nisu upoznati sa svetskim brendovima, uvek će se naći neko ko dobro poznaje iste, te vas lako može prozvati kako nosite kinesku, fejk Majkl kors tašnu. A treba li vam to? Mislim da ne. U svakoj sportskoj radnji, ili nekoj drugoj, koja nudi elegantniju odeću, možete pronaći veoma povoljne, a veoma lepe torbe. Ponavljam, sve što je fejk se vidi da je fejk, te ne dozvolite da izgeldate jeftino, samo da bi nosili neku torbu tamo nekog brenda, koja zapravo i nije proizvod istog.

Taj neki manje popularni brend, će vam osigurati dosta veći kvalitet, jer se verovatno isti trudi da postane što poznatiji po svojoj robi, dok ovi fejkaši rade na tome da naprave što veći broj kopija, ne vodeći tolikor ačuna ni o izgledu, ni o kvalitetu!



PINK FUR JACKET

Kada su ove jakne izbačene na prodajno tržište, moram reći da su mi se jako dopale, i da sam bila zaljubljena u iste. Naravno, preferirala sam ih prvenstveno zbog dosta jednostavnog a dosta posebnog modela, manje zbog krzne i boja... Takve jakne je na našem tržištu, ako se ne varam, prvenstveno izbacila ZARA, međutim, sada se mogu naći u gotovo svim kineskim radnjama, što mi se ni najmanje ne dopada. 

Ja se vodim time, da se svaki, apsolutno svaki odevni komad, koji se fino upakuje, može nositi savršeno, a da pritom tako i izgleda. Međutim kada devojka, u vašoj školi, obuče crvene farmerke, crno plave maxerice, plavi duks, a preko toga ovu jaknu, kakvo će Vaše mišljenje o istoj biti?



Pom-Pom sandale

Nikada nisam bila ljubitelj šarenih odevnih komada, pogotovo kada se ne iskombinuju po bojama lepo, međutim ove sandale su nešto što je izuzetno promenilo moje mišljenje. Dosta su udobne, dosta prijatne, jednostavne, a opet jako simpatično. Apsolutno ih volim, ali ponavljam, lepo ukombinovane, uz neku jednostavnu jednobojnu kombinaciju.



Huarache

Kada smo već kod obuče, ne mogu a da na ovu listu ne svrtam čuvene Huarache patike. One su nešto, što mene zaista, ali zaista plaši. Tako su dzombaste, tako daluju zastrašujuće, i nedefinisano, da ja zaista nemam adekvatnu reč da opišem svoje iskreno mišljenje o njima. Postoje stvari koje ja ne volim i koje nikada ne bih nosila ali mi se dopadaju a drugim ljudima, međutim ovo je nešto što ne mogu da smislim ni na muškoj nozi, a kamoli na nosi jedne dame.



Majice na pertlanje 

Majice na pertlanje su nešto što je od nedavno jako popularno i atraktivno, te moram reći da mi se zaista dopadaju. Kada su izašle, one prve, sa debelim pertlama, malo je reći da sam bila oduševljena, mada vidim da su sada izbacili i neku kolekciju sa većom 'izrezlinom' , tj. majice su sada dosta otvorenije i provokativnije. Čula sam dosta komentara, raznih devojaka, na račun istih, međutim ja smatram da ovakve majice i bluze izuzetno mogu biti lepe ako se nose u pravo vreme i na pravom mestu! Nikako u školu, pogotovo ne ove visoko provokativne.



Dragi moji, toliko od mene za ovaj post. Nadam se da ste uživali? Kakva su Vaša mišljenja na temu ovih spomenutih Balkanskih trendova? Da li ih volite ili ne? Postoji li još neki trend koji se vama (ne) svidja a koji sam ja zaboravilad a spomenem? Pišite mi u komentaru, posetite Anin blog, a mi se čitamo u sledećem postu. Baj baj! 






You May Also Like

127 коментара

  1. od svega ovog jedino mi se svidaju hlace sa maskirnim printom, takoder kao i ti volim apsolutno sve to "vojnicko" ali samo u tim bojama.. sve ostali sto si navela u ovom postu mi se vise manje ne svida
    Bas sam razmisljala da te pitam da napravimo neki collab post, definitivno moramo napraviti jedan haha
    <3

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan collab, odličan post! U potpunosti se slažem s tobom oko fake patika jer su i meni na prvi pogled užasne, a opet pom pom sandale su po meni savršene za ljeto :)

    Chanceux

    ОдговориИзбриши
  3. I like the lace shirt trend, lovely post idea!

    xo
    www.carinavardie.com

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Sandra, hvala ti za ovaj kolab! :) Mnogo mi je značilo i hvala što nisi odbila. Zaista sam oduševljena. Bukvalno delimo mišljenje o svemu. Najružnije su mi one Huacher patike, a volim pantalone sa vojničkim printom.
    Još jednom, veeeliko hvala!


    anasbloggerlife.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Super post draga!Vjerovala ili ne, imamo gotovo isti ukus samo što ja užasno ne volim ove zadnje sandale, meni su nekako užasne i ne mogu si ih uopće zamisliti da ih nosim :P
    Novi post -> This Is My Life

    ОдговориИзбриши
  6. Imam patike sa platformom i pokajala s se što sam ih kupila jer su jako jako neudobne. Posle njih,dva dana vas bolu noge,katastrofa. Ova jakna mi deluje fino,videla sam je na par devojaka. Pom pom sandale su mi predivene,ali trenutno nisam spremna da odvojim 50e i više za njih.
    Kao i uvek,odličan post!

    ОдговориИзбриши
  7. Slažem se da su ovo jedni od najvećih trendova na Balkanu, sviđa mi se što si najviše ubacila svoj stav prema svim trendovima, i što si iskazala sovje lično mišljenje, mislim i navikli smo to od tebe hehe <3 <3 <3
    Ja iskreno ne volim da nosim nešto što svi već uveliko ' furaju ' , ali za neke stvari sa na primer ove liste se ne bih ni dvoumila da li da ih uzmem, sa sandala bih bila krvno vezana ( toliko o odlučnosti )

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sam neko ko, kada je vojnički stil u pitanju, voli isključivo krojeve koji su strogih formi i sa kopčanjem koje koketira sa vojničkim uniformama, ali camo print nikako ne volim. Michael Kors tašnu bih kupila jedino originalnu kada prištedim novac, jer je jedna originalna tašna kvalitetnija investicija od dvadeset kopija. Od svega navedenog dopada mi se samo trend sa pertlama, ali samo na pravom mestu, u pravo vreme i na pravi način. :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post, i bas mi se svidja, inace svi nose sve isto, to je danas trend, ne zaobilazne jakne sa krznom i razne pletenice, treba biti originalan, a ti si pokazala svoje misljenje i zaista je super <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Zaista divan post i lijepo objašnjeno. Ono što se meni dopada od ovih trendova su maskirne hlače (ali u orginalnim bojama) i Majice na pertlanje. Ostalo mi se manje više i ne dopada. NAravno, dosta lijepo zna stojati na drugim, ali je to trenutno što ja ne bih nosila i što rado izbjegavam ukoliko ne moram da nosim. Sve u svemu, jako dobar i zanimljiv post ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  11. Draga moja super post, sviđa mi se sama ideja :) Ja sam veliki protivnik ove jakne s rozim krznom, nikako mi se ne sviđa sama kombinacija maslinasto zelene i roze i onda kada ih djevojka iskombinira sa nekim crvenim hlačama i plavim tenisicama. Veliko ne!
    A sviđaju mi se ove pompom sandale, voljela bih imati ih u svojoj kolekciji :)
    <3
    CALLOFBEAUTY
    zrinka_skiljo

    ОдговориИзбриши
  12. Odlican post draga moja! Imamo isto misljenja za ove trendove, ali mi se ove pom pom sandalice bas svidjaju. Pozz♥

    http://mimmi-corner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  13. It seems that these trends are worldwide)) in Russia, these things wear too))
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  14. Moram priznati da nisam neko ko slepo prati trendove, tako da mi se od svega najviše dopadaju jakne i majice na pertlanje. Mrzim patike na štiklu, kao i džombaste, muškobanjaste, a što se jeftinih kopija tiče, potpuno se slažem. Odličan post, kao i uvek draga!! xoxo
    Vesna- Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  15. Ovo je odlican post kako vama koje ste saradjivale tako i drugim devojkama da ne kupuju ove stvari :) lepe su sve da se odma razumemo ali ja zaista ne voilim da nosim fejk stvari, nekome to ne smeta ali ja mislim da ako si bloger ili na neki nacim postujes modu i modne trendove onda stvarno ne traba da nosis fejk stvari vec uzeti nesto jeftinije ili polovno a markirano. Na kraju,krajeva svi trebamo da imammo svoj stil a ne da budemo kopije jedni drugimh :D

    ОдговориИзбриши
  16. Imamo skoro isto mišljenje!
    Odličan post! ♥

    lifestorybyk.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  17. Jako interesantan post! Većinu ovih trendova ne volim jer više preferiram klasiku i eleganciju, a oni su više u nekom sportski tinejdž fazonu. Međutim, slatke su mi pom pom sandalice i majice na pertlanje ukoliko se nose u adekvatnoj prilici naravno.
    Veliki pozdrav draga i hvala ti puno na komentaru koji si ostavila na mom blogu :-*

    ОдговориИзбриши
  18. Mogu ti reci da ni jedan od ovih trendova ne volim, ali uopste.
    Svakako zanimljiv i originalan post :D

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  19. Sjajan post. Ni ja ne volim Huarache,odvratne su iskreno,nikada ih ne bih obula. Takodje,ni ove jakne sa roze krnom mi nisu nesto posebno,jer svaka druga cura je ima i postale su mi dosadne. Vojnicke pantalone nisam do sad vidjala u nekoj drugoj boji,osim u maslinasto zelenoj ili sivoj,mada ne verujem da bi me privukle pink vojničke pantalone. I da, uzivala sam u citanju ovog posta. :)

    The Boho Diary

    ОдговориИзбриши
  20. Fantastic post! What about following each others? I have already left follow so came to me :) I always give something back! Greetings
    http://e-ster85.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  21. I love your songs <3 Great things.

    http://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    ОдговориИзбриши
  22. Posebno mi se dopada što si govorila svoje iskreno mišljeje. Veliki sam fan vojničkog printa i svega sa tim printom i dizajnom, pa samim tim obožavam te '' maskirne '' hlače. I takođe, preferiram tamno zelene odnosno maslinaste nijanse, hlače u ajmo reći prirodnom stanju, a ne sa bojama koje si spomenula:)) Divan post zaista♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  23. U potpunosti se slazem za vojnicke pantalone.Prelepe su i jako lepo stoje kada se kombinuju lepo. Na mom blogu je osvanuo novi post ,pogledaj ako zelis : http://anastasijakostic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  24. Za ove prve patike se u potpunosti slažem! Nikako mi se ne dopadaju. Što se tiče ovih sandala, jako su zanimljive. Ne volim štikle sa ovim ukrasima ili sandale koje sadrže previše istih, ali ove sa slike su jako slatke i baš izgledaju hipi. Kod ovih jakni sa krznom se baš i ne slažemo. Volim parke samo sa zelenim krznom ili sivim, ali ne i roze. Gde god da se kupuju, ko god da ih nosi. Što se Huarache patika, ni ja ne volim one ogromne, ali imam drugaricu koja ih nosi i, da li zbog broja ili čega već, one uopšte ne izgledaju ogromno, već su baš lepe. Odličan post, lepo si iskazala svoje mišljenje. :))

    introvertna-holandjanka.blogspot.com - novi post

    ОдговориИзбриши
  25. Svakodnevno po gradu viđam djevojke koje nose stvari koje si i sama nabrojala. Te prve patike sa petom mi zaista nemaju svrhu i po mom mišljenju ne idu ni uz šta i uopće mi se ne dopada taj trend, također mrzim lažne torbe Michael Kors, ako neko već ne može priuštiti originalnu torbu nek ne uzima ni lažnu, jer po mom mišljenju izgleda jako loše. Hlače sa vojničkim printom mi se dopadaju, ali se moraju dobro kombinovati. Post je odličan :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  26. Lindas peças! Amei a bolça e a rasteirinha, super fofa! *.*
    Obrigada pela visita, linda!
    Bom final de semana e feliz Pascoa! Até mais. Beijinhos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  27. Odlican post ^_^ <3

    Ja sam nova i pratim tvoj blog, slucajno sam ga pronasla i dopao mi se veoma, ako ti se dopada moj blog zaprati ^_^

    https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  28. In love with the sandals!
    www.mejorvensolo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  29. Odlican post draga :) Ja takodje volim sve u tom nekom vojnickom fazonu, dok ostale stvari definitivno nisu moj ukus :) Sto se tice fake stvari, ja sam vise za one malo jeftinije marke, koje nisu kopije #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  30. those shoes look great!

    Natalie x
    http://lucyandtherunaways.blogspot.com.au/

    ОдговориИзбриши
  31. Objasnila si!
    Pogledaj moj blog ako zelis i zaprati me ako ti se svidi, uzvraticu 😊 http://svetlepotebyandjela.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  32. Draga, nominovala sam te za The Versatile Blogger Award, svrati da pogledaš pravila! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  33. Apsolutno sve se slazem sa tobom! Tako sve "jeftino" izgleda, bezukusno, cist kic...

    ОдговориИзбриши
  34. Iskreno nisam fan nicega.. Jedina stvar koja mi se svida je majica s rezom nista drugo

    https://anastazijaiemma.blogspot.hr/2017/04/kako-do-savrsene-kose.html

    ОдговориИзбриши
  35. Još jedan predivan post preplavnjen Sandrinom iskrenošću. Stvarno sam uživala u čitanju, ali sam pronašla par različitosti u ukusima :D. Što se tiče patika i novo nastalih "pertla majica" slažem se u potpunosti sa tvojim mišljenjem i moram priznati da mi se jako sviđaju isti trendovi. No, ono što mi se niiikako, ali nikako ne dopada jeste ova maslinasto zelena jakna sa roze krznom. Ove zime nisam mogla izaći na ulicu, a da svaka druga djevojka nije imala istu, ali identičnu, jaknu. Počela sam da se pitam da li postoji išt drugačije od tih modela. I moram priznati da sam se šokirala kada sam vidjela djevojku sa bijelim krznom. Razumijem modu i sve, ali ne treba prjetjerivati. Što se tiče vojničkih hlača i uopšteno odjevnih komada inspirisanih vojnom uniformom, moram priznati da sam još od malena i ja zavoljela iste. Ali, kao što si već navela, ništa me ne nije iznerviralo, pa čak ni ove trendi jakne sa rozim krnom :D, koliko roze i narandžasto floroscentne vojničke hlače i tajice (hvala Bogu, druge komade još nisam srela :D). Znači, znaju uništit odjeću da je malo za reći. Huh, ja se baš raspisala ali nisam mogla drugačije :/, ponijela me tema :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  36. Wow girl, I loooove it! Cute post ❤

    FOLLOW my blog! Maybe we can follow each other. Please let me know!
    ❤ MARY MARÍA STYLE ❤

    ОдговориИзбриши
  37. Moram priznati da mi se ni jedan od trendova ne dopada, ne zbog toga sto je sve ,,ruzno'', na primer, majice na sniranje ili farmerke sa army printom su mi čak i lepe, međutim, postane odbojno kada vidim da na ulici svaka druga devojka hoda u tome. Ne pristaje svakome, a ko zna da iznese, verovatno ce ostaviti jak utisak :)
    Kao i uvek, odlican post :)

    JL Blog

    ОдговориИзбриши
  38. Ja sam bila isto veliki zaljubljenik u ove fur jakne, ali kada su ih svi počeli nositi odustala sam od nje.
    Ove huarache patike mi se osobno dopadaju, ali su mi više samo za treninge i to osobe koje treniraju košarku nekako.
    Još jedan odličan post u nizu na blogu draga Sandra!

    x Nancy's little corner x

    ОдговориИзбриши
  39. Ja prvo nisam obraća pažnju, nemam običaj da gledam,ali u zadnje vreme mi baš bodu oči ove patike.Toliko lepih,kvalitetnih patika ima po radnjama i to baš sa ovom petom.Ali valjda je "lepše" da se kupe ove fake što se raspadnu posle jednog nošenja.Ja ih vidim uglavnom pukle,popucale.I one parke.Toliko lepih jakni pored njih.I najbolje od svega što svi ti lažnjaci koštaju baš dosta, a za taj novac može da se kupi pristojna odeća.
    http://the-overpowered.com/

    ОдговориИзбриши
  40. Thanks a lot :D

    Great sellection my friend :D In love with MK bag and blue sneakers +.+

    NEW TIPS POST | Bye Bye Frizz Hair!
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  41. Nice post, love that bag (:

    CM | XIII.

    ОдговориИзбриши
  42. I can say that easily I adhere to the newest trends and love many of these! xx

    Coco and Jeans By Marisa

    ОдговориИзбриши
  43. Such a cool post! Specially the bag!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: UNPUBLISHED ONE FROM CALIFORNIA
    DON'T MISS: SAILING STYLE

    ОдговориИзбриши
  44. Love everything!
    I follow your blog, can you check mine?
    www.prettyinpink.pt

    ОдговориИзбриши
  45. Odličan post, draga! Ja jakne sa rozin krznom ne volim baš jer kada prođem samo jednom ulicom u gradu vidim najmanje 10 cura/žena koje nose takve jakne, a inače su slatke. U ostalim slučajevima se podpuno slažem sa tobom. ♥

    leylaslifee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  46. Draga, nominovala sam te za mali izazov pa ako si zainteresovana klik na Moj mali kutak da pogledaš pravila :*

    ОдговориИзбриши
  47. I agree that the trend of lace up shirts is a great one! I love how that simple little addition adds so much flair to a shirt. Thanks for sharing!

    ~Andrea Tiffany~
    aglimpseofglam.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  48. I love the t-lace and the pink fur jacket trends. Totally want a jacket like that.

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  49. WOW Great post!
    follow or follow? let me know
    fashion-lovely-look.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  50. Predivno. Zaista. Jedino što ja simpatiśem jesu vojničke pantalone i imam samo jedne, one skroz obične. Jedino śto bih da napomenem jeste da jednostavno, nikad nisam bila osoba koja je nosila markiranu i skupu odeću. Jeste, imam i ja poneśto, ali jednostavno mislim da bih i izašla sa nekim fejk delom kombinacije, jer eto, nemam taj neki kompleks od toga śta bi ko mogao reći. Opet kažem, svako ima svoje miśljenje. Joś jednom, divno.

    Alia's little world

    ОдговориИзбриши
  51. Oh these shoes are so beautiful. I like these colours. Very nice!
    Have a wonderful time,
    Christine

    ОдговориИзбриши
  52. Odlican post! I ja takodje ne volim patike "na petu" a malo je reci da se grozim jakni sa pink krznom koje se sada mogu vidjeti na svakom koraku!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  53. Sjajan post, slažem se sa tobom :)
    Meni su ove sandalice preslatke ♥
    Pratim te :) ♥
    https://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  54. unfortunately, I'm not a fan of any of those trends but nice post ;)

    theclassynation.com

    ОдговориИзбриши