Wanna Light but Stable powder? Maleficient recommend | Super Match Full HD 2in1 Eveline Cosmetics Foudnation

by - август 08, 2017

SRB: Pozdrav ljudi! Danas je lep i sunčan dan, te u prilog tome ide i moje lepo raspoloženje. U poslednje vreme ste na mom blogu čitali, pretežno recenzije i višliste, ali ja sam odlučila da danas napišem malo drugačiji post. Ne nešto što do sad niste čitali, već želim malo da promenim dosadašnje pisanje, i vratim se na početak mog blogovanja, kada sam radila isključivo recenzije makeup proizvoda (koji nisu sponzorisani). 

ENG: Hello people! Today is so nice and sunny day, In support of this, my good mood goes. In last time, you read just wishlists and reviews on my blog, so today I wanna to write something different. No something what you didn't read ever, than different than my last posts. I want to come back on my start, when I've writtem just reviews of my makeup products (which isn't sposnored). 





SRB: Danas radimo recenziju jednog tečnog pudera, kog, možete videti u naslovu, i klikom na isti. Naime, leto je period kada se javlja povećano crvenilo na licu, razne iritacije i ospice zbog sunca, ili čak i povišen stepen bubuljica i akni, tako da je svako, verujem, u ovom periodu u potrazi za odgovarajućim puderom, koji će biti lagan, a sa odgovarajućom pokrivnom moći. U potrazi za svojim savršenim puderom, ja sam probala mnoge, raličite, ali samo jedan se pokazao kao idealan. Upravo ovaj, Super Match full HD 2u1 puder od Eveline kozmetike.

ENG: Today, we'll do a review of one foundation (click on title to see). Naimly, summer is time when redness occurs, various irritations and acne, too. So in summer, all of people are in searching for perfect skin foundation, which will be light but stable. In my searching, I tried a lot of different but only one is perfect to me. This Super Match full HD 2in1 foundation from Evelile.

PROIZVOĐAČ TVRDI / MANUFACTURER CLAIMS

SRB: Puder je razvijen u saradnji sa šminkerskim umetnicima, rađen po visokim standardima. Radi se o dugotrajnom polumat puderu koji temeljno prekriva i odmah se adaptira vašem tonu kože, i pruža savršen izgled do 16 sati. Temeljno pomaže u ispravljanju nesavršenosti vaše kože, prekriva promene u boji vaše kože, proširene kapilare, crvenilo i osip. Konzistencija pudera čini vašu kožu lepšom, mekšom i sjajnijom, i delimično je matira. Ultra mat efekat smanjuje vidljivost pora, a šminku čini skoro nevidljivom na vašoj koži. Prozvod je obogaćen filterom SPF 10, koji kožu štiti od štetnih sunčevih zraka, (efekat kreme za sunčanje). 

ENG: Developed in cooperation with make-up artists SUPER MAT CH FULL HD long-lasting matt and covering foundation immediately adjusts to the skin tone and gives it a perfect look for up to 16 hours. The foundation helps to correct imperfections such as discolourations, dilated capillaries and spider veins, rash. Satin consistency makes this cosmetic adheres well to the skin and allows graduation of mattifying and covering intensity. The Ultra-Matt 16h mineral complex additionally reduces the visibility of the pores, smoothes out the complexion and makes the make-up almost invisible on the face. The product is enriched with SPF 10 filter, which effectively protects the skin against harmful sunscreens.


MOJE MIŠLJENJE / MY OPINION 

SRB: Puder je veoma lagan, srednje retke konzistencije, lako se nanosi, ne klizi, lepo se blenda, i meša. Ne zahteva bazu. Ima srednju prekrivnu moć, ali lepo pokriva crvenilo, kao i sivilo moje kože. Jednako se nanosi u svim zonama moje kože, te nije neophodno da pre korišćenja vršim poseban tretman moje T zone. 

U koliko ga nosite u svakodnevnoj varijanti, posebni proizvodi za matiranje nisu neophodni. Ja ga najčešće nanosim u dva sloja (prvi sloj četkicom, gde lepo razmažem po celom licu, a kada se osuši, nanesem tanji sloj, bjuti blenderom, na specifičnim zonama). Ne sadrži previše ulja, tako da ne čini vaše lice 'zamašćenim', ali opet daje specifični sjaj i efekat svežine. U koliko ga koristite za večernje izlaske, možete ga mešati sa banana puderom i brinzerima, jer se dobro kombinuje.

Puder možete pronaći u različitim specifikacijama, od najsvetlijeg do najtamnijeg. Moj je srednji, SPF 61. Cena je jako povoljna, iznosi svega oko 900 dinara (ja sam ga uzela na akciji za svega oko 600 dinara) i jako sam zadovoljna. Postojan je, sve dok ga sami ne uklonite micelarnom vodom.

ENG: The foundation is so light, medium sparsely consistency, easy to apply, don't slip, nice for blend and mix. It doesn't require a base. It has medium cover power, but it's great for redness and gray zone on your skin. It equally apply in every zone on my face, so I don't have to do special facial treatment. 

If you weat it in daily variant, you don't have to put special matt powder. Usually, I bring it in  2 coat (layer) (firs coat with my brush, and second with beauty blender).  Powder doesn't contain a oil, so It won't make your face greasy, but It will make your skin natural and fresh. If you wear it for night out, you may combination it with banana powder and bronsers, cause It's easy to blend and mix.

You can search it in different specifications, from the brightest, to the darknest. Mine is medium, in SPF 61. The price is so sheap ( 8 euro, I bought it on action for 5 euros.) and I'm satisfied with them so much. It's so cheap, but so stabile. It cleans with micellare wather.

OCENA / RATING
10 / 9



NEDOSTACI / DEFICIENCY 

SRB: S obzirom da je leto, i pored sto je po mom misljenju odlican, moglo bi se poraditi na potpunom mat efektu, jer je trenutno vreme takvo da je znojenje povecano, a samim tim matiranje nica neophodno. 

ENG: Foundation is great, but now is summer, so I think that it has to be more matt. Cause, people perspire more, in summer, and powder has to Be full matte.












Kako vama izgleda ovaj puder? Da li se ga koristili? Pišite mi u komentarima.
Do you like this foudnation? Did you try it or use? Text me in comment.
Love you all your...


Email: sandra.radojkovic6900@gmail.com
Instagram: @gothic_blogger


You May Also Like

105 коментара

  1. Ne znam kako imam toliko sreće da sam toliko zadovoljna svojim tenom i licem da ne osećam potrebu da koristim podloge i pudere, ali u slučaju da se to promeni drago mi je što si preporučila nešto kvalitetno. Samo se nadam da imaju nijansu koja mi je trenutno potrebna. :D


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  2. Olá Sandra,

    Gostei de conhecer o produto. A pigmentação dele é boa também.

    Um beijo,

    My Pure Style x My Instagram x My Facebook 

    ОдговориИзбриши
  3. Great product. :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Pre svega, novi naziv bloga je savršen. Ne znam kada si ga promenila, ali je zaista predivan. Ja nisam bila dugo na tvom blogu, zbog obaveza, putovanja i ostalog, i nisam videla da si ga promenila. Drago mi je da si se odlučila za recenziju, posle svih tih sponzorisanih postova, haha. Ovaj proizvod je savršen, i iako ga nisam probala, po ovoj recenziji izgleda da je tako.

    laAdda | BTS #1: School Tag

    ОдговориИзбриши
  5. Great post, thank you so much for watching my videos, I hope you subscribe and continue to enjoy watching!!
    www.mssparkleandglow.com

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam do sada videla ovaj puder mada da budem iskrena nisam u poslednje vreme ni gledala neki da kupim jer kako je letnji period slabije ih koristim. Svakako mi se čini dobrim pa ću pogledati gde ima da ga isprobam.

    ОдговориИзбриши
  7. Hej :)
    Hvala ti na komentaru koji si ostavila na mom blogu, mnogo mi znači. :)

    Mnogo mi se sviđatvoj post, jako je zanimljiv i jako koristan. Ja ne koristim mnogo šminku ali su mi jako zanimljive recenzije make up proizvoda, tvoja recenzija je jedna od najboljih koje sam do sada pročitala. :)

    https://amaterskaumjetnost.blogspot.si/

    ОдговориИзбриши
  8. Uf, zbog svog suhog lica nikako mi ne odgovaraju mat proizvodi, pa ni ljeti kada je to znojenje na vrhuncu. Kako sam zebljičavi tip osobe onda ni u ljetnom periodu nemam nešto pretjerano izlučivanje, ali ako mi se kada promijeni tip znam šta ću da tražim :)
    Savršena recenzija, kao i uvijek.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post,puder mi se bas dopada!♥♥


    Recenzija->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Imam ovaj puder, i mislim da je on upravo onaj koji sam poslednji nanela. Uglavnom, delimo ustiske. Obožavam to što je lagan, ne daje efekat slojeva maske na licu, ali mi se ne dopada što nije u potpunosti mat. Leti se znojimo, sunce se presijava o kožu i celo lice sija. Hvala na ovoj recenziji, bilo mi je drago čuti tvoje mišljenje. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  11. Kako sam se iznenadila kada sam vidila da si promjenila naziv bloga. To mi je stvarno bilo čudno, ali ovo mi se također mnogo dopada i zaista je kreativno. Ono što me također iznenadilo, ali i usrećilo je što si se vratila ponovo na beauty temu. Nadam se da ćemo ih sada moći očekivati više ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  12. Odlična recenzija, naravno <3 Šta više i obožavam čitati baš ovakve postove kod tebe <3 Što se tiče samog prozivoda nisam ga koristila a nisam ni čula za njega iskreno, mada sudeći po tvojoj recenzije ne deluje loše, bio bi perfektan da je MAT efekat još jači, baš zbog toga što je leto <3<3

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  13. Interesting foundation. I didn't try it, but I like Eveline Cosmetics, so it it really useful information for me.
    Now I'm using BB by Maybelline, but it isn't matte at all, so I have to use matte powder.

    MadMoon’s Blog || Instagram || Facebook

    ОдговориИзбриши
  14. Nisam probala ovaj puder, ali deluje mi da je dobar, tako da ga mozda budem probala uskoro :)))

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  15. Nisam ga probala, koristim najviše Catrice pudere tako da nemam potrebu tražiti nešto dalje, njima sam prezadovoljna. Općenito slabo čujem da se brend Eveline toliko koristi, a vjerujem da imaju dobre proizvode, šteta.
    Inače kao i uvijek, odlična recenzija ♥IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  16. Great post dear! :)
    kisses...

    Soslu Badem by Dilek ...

    ОдговориИзбриши
  17. Nisam do sada imala prilike da ga probam, ali uvek mi znaci neka dobra recenzija poput tvoje, tako da cu ga nabaviti u skorijem periodu :-)

    Veliki pozdrav draga i hvala na lepim komentarima

    ОдговориИзбриши
  18. U potrazi sam za novim puderom i čula sam zaista dobre preporuke za ovaj puder, među kojima je i tvoj zaista odličan post, tako da mislim da ću ga najverovatnije isprobati :D


    Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  19. Cao Sandra, odlican psot. Stvarno umes da odlicno recenziras proizvod i da nam ga sto bolje priblizis.

    Inace mi smo Katarina i Anastasija sa blogova BadassVampire i Lazy Little Things, dve drugarice koje su odlucile da naprave zajedno jedan blog.
    Nadamo se da ces nam pruziti podrsku i na ovom novom blogu :)

    https://dancerreader.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  20. Love your post!! Great content
    http://starlingdays.blogspot.com/2017/08/mistakes-of-novice-artists.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    ОдговориИзбриши
  21. Wonderful post, love it! :)
    Maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Great photo's!
    Have a nice day, xoxo

    https://lessarax.blogspot.de/2017/08/2-jak-skonczyam-na-plazy-nudystow.html

    ОдговориИзбриши
  23. Nice post. Thank you for visiting my blog.
    I am already following you dear.
    https://fashionista2020.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  24. Sounds great that it contains SPF filters and the price is also nice. Thanks for sharing!:)

    jointyicroissanty

    ОдговориИзбриши
  25. Ja stvarno moram pohvaliti novi banner, stvarno mi se mnoooooooogoooo sviđa, zaista sam oduševljena. ♥

    ОдговориИзбриши
  26. I like this brand, this product sounds very nice:) I will try it:)

    ОдговориИзбриши
  27. mislim da si dobru nijansu odabrala super boja za tvoj ten, mozes li mi pojasiti molim te, sta zace i cemu sluze ove tvor cetke, ja ne razumem :)
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/08/summer-highlights-makeup-ft-aura.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Isidora! Naravno da mogu! One imaju najklasicniju primenu kao i sve druge! U zavisnosti od velicine i oblika, sluze pocev od 'za nanosenje tecnog pudera', pa sve do nanosenja senki, hajlajtera, bronzera i slicno. Veoma se lako koriste, poput najobicnijih.

      Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

      Избриши
  28. Nice post :))
    darkmysteriousbunny.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  29. Great review!! I didn't know about this product but it looks very interesting!!

    Thanks for sharing it! :)

    Andrea.

    Seize your Style

    ОдговориИзбриши
  30. You have a nice blog. Thank you for comment on my blog
    This is nice <3
    This cosmetic looks good, but I never used it. Maybe will test ^^
    http://kuraibanii.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  31. Imam masnu kozu pa bih mogla da ga isprobam. ♥

    mimmi-corner.blogspot.com ♥

    ОдговориИзбриши
  32. Novi izgled bloga je odlican i citala sam vec nekoliko recenzija o ovom i vecina se podudara s tvojim !Novi post ➡ http://hisandherway.blogspot

    ОдговориИзбриши
  33. I have foundation from Revlon, but this one looks really interesting!

    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    www.spiked-soul.pl

    Like Spiked Soul on FACEBOOK


    Kisses
    Elwira Charmuszko

    ОдговориИзбриши
  34. nice blog =)
    following each other ? =)

    https://lacolorfulpassion.blogspot.de/

    ОдговориИзбриши
  35. This foundation looks interessting :) Great post!

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  36. Muito bom! Amei ;D Você ficou mais linda!
    Obrigada pela visita, linda!
    Bom final de semana pra você!!
    Até mais. Beijinhos ;*

    https://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  37. Puder se čini kao super. Odličan post. Napravila si jako lepu i detaljnu recenziju. Ako možeš pogledaj moj novi post, klikni na ključne riječi i ostavi svoje utiske u komentaru.

    http://myminiworldnina.blogspot.ba/2017/08/wishlist-zaful-black-top.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  38. Great Post<3
    I Follow your Blog.
    kiss
    http://www.swisstwins.ch/

    ОдговориИзбриши
  39. Nisam imala priliku da koristim taj puder, niti koristim pretjerano pudere s' obzirom da se ne šminkam redovno, ali se puder svakako čini odličnim. Sjajna recenzija:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  40. Super post, viđala sam ovaj puder u dm-u, ali nikad nisam previše obraćala pažnju na njega, a sad si me baš zainteresirala. Zapratila sam te pa ako ti se sviđa moj blog uzvrati. ♥♥♥

    My Beauty Empire

    ОдговориИзбриши
  41. Odlicna recenzija draga kao i uvijek! Uvijek sam se pitala kakva je Eveline sminka jer jedina stvar koju sam koristila i koju idalje koristim od Eveline jeste njihov cuveni 8 u 1 lak za nokte :) Vjerovatno cu nakon ove recenzije da svratim jedan dan do trgovine pa kupim jedan :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  42. Divan post draga Sandra, jako mi se dopada tvoje temeljno pisanje a puder već planiram da kupi. :)

    http://mojsminkeraj1.blogspot.rs/2017/08/preparing-for-winter-online-shopping.html

    ОдговориИзбриши
  43. Odlicna recenzija draga :) <3 nisam probala do sad ovaj puder ali sam bas zadovoljna njihovim toniranim kremama pa verujem da bi mi i puder odgovarao :)

    ОдговориИзбриши
  44. Dobar dan
    Pročitajte moje svjedočenje! Vratite se nazad nakon raspada.
    Moj dečko od 2 godine samo se raskinuo sa mnom i ja sam 28 nedelja trudna. Vaskrsao sam se da spavam većinu noći i izgleda da se ne koncentrišem na predavanja, ponekad budim budan skoro cele noći razmišljajući o njemu i ponovo počinjem da plačem. Zbog toga završim da nemam energije za časove sledećeg dana, moje prisustvo je opalo i uvek sam u jedinici i na vrijeme. Generalno, on je vrlo fin momak, završio sam zato što je rekao da se mnogo raspravljamo i da se ne slažemo. Mi se mnogo raspravljamo tokom trudnoće. Nakon raskida, zvala sam ga i rekla mu da ću se promeniti. Zaljubljen sam u njega i on je najbolji momak sa kojim sam ikad bio. Još uvek sam povređen i ne verujem kada je rekao da više nema romantičnih osećanja što me bolelo brže od smrtonosnog špriceta. Nemam pojma šta da radim sa trudnoćom, ali to nije fer prema meni, šaljem se, samo želim da žalim na bolu i nemam stres zbog trudnoće. . Bila sam zaista uznemirena i potrebna mi je pomoć, pa sam naišao na veb lokaciju koja je sugerirala da bi Dr. Ahmed mogao pomoći u rešavanju bračnih problema, vratiti prekinute odnose i tako dalje. Tako da sam osetio da ga treba probati. Kontaktirao sam ga i rekao mi šta sam uradio i on mi je dao čaroliju. 28 sati kasnije, moj dečko je došao kod mene i izvinio se za greške koje je učinio i nikad više. Od tada, sve se vratilo u normalu. Ja i moj dečko ponovo zajedno srećno .. Svi zahvaljujući Dr Ahmedu. Kako je to mjesto za rešavanje problema braka / veza, želite li biti sigurni da li vam je supružnik veran ?: E-mail: Ahmedutimate@gmail.com nazovite ga / Šta je aplikacija: +2348160153829 spasite svoju kućicu Predlažem da ga kontaktirate. Neću te razočarati.

    ОдговориИзбриши