You wanna bleached your teeth just for 3 minuts? Malefica has solution | Rosegal Haul

by - септембар 18, 2017

Pozdrav ljudi! Dobrodošli u novi Haul post!


Danas, kao što možete da vidite, radimo recenziju jednog proizvoda, dobijenog za Rosegala. Paket sam malo duže čekala, ali to nije umanjilo moju želju da isprobam ovaj proizvod. Stigao je neoštećen, a s obziom da se radi o preparatu, moram priznati da sam pomalo bila skeptična.

Naime, radi se o olovci za izbeljivanje zuba. Ovo je proizvod, kojim je gotovo ceo internet preplavljen. Proizvod se pojavio početkom ove godine, tačnije, verovatno i ranije, ali u centar pažnje je došao za veoma kratko vreme, i zaista postoji velika polemika na temu istog! Prve olovke su bile u prodaji na instagram stranicama, zatim na fejsbuku, a sada vidim da postoje čak i drogerijske verzije.

Čitala sam mnogo recenzija na temu ovih olovaka, i  baš sam se nekako dvoumila da li da je uzmem ili ne. Čemu dvoumljenje? Jer već imam dosta oštećenu gleđ. Kako, i zašto, saznaćete u malom stori tajmu koji sledi. Naime pre par godina, u našem mestu se pojavio trgovački putnik koji je prodavao tako neke sanitarije, počev od kupki, sapuna, pa sve do nekih praškova. Međutim to su sve bili neki specifični proizvodi, veoma delotvorni. 

Jednog dana nam je ponudio neku pastu, čija je kutija bila zapravo nalik nekoj kremi. Osoba nam je objasnila da ta pasta služi za pranje porculana, keramike i slično, što znači da se može prati sve, počev od pločica u kupatilu pa sve do zuba. Zamislite! Ne, nije smešno. Mi smo tako to svi uzeli, celo selo, što bi se reklo, i svi smo bili oduševljeni. Zubi svima beli, divni lepi! Kad ono jednog dana, ni traga ni glasa tom trgovačkom putniku! E o čemu se sad radi?! Svi mi koji smo prali zube tom pastom smo bili u gadnom problemu. Prethodno beli zubi su postali veoma hrapavi i žuti.

Pri poseti zubaru isti mi je objasnio da je došlo do pucanja prirodno belog omotača koji obavija zub, i daje mu čvrstinu, boju i sjaj. I pored brojnih izbeljivanja, poliranja i drugih korecija, moji zubi ni dan danas nisu dovoljno beli, po mom ukusu! Zato sam jako skeptična i kada su u pitanju paste, a kamoli ovakav neki proizvod. Međutim Sandra ne bi bila Sandra da ne eksperimentiše! Odlučila sam da isprobam ovaj proizvod, a rezultate čitajte u nastavku!



Olovka za izbeljivanje zuba ima klasičan dizajn, za koji verujem da ste svi videli, na društvenim mrežama. Spolja se sastoji iz dva dela - flomaster dela, koji je obavijen metalik sivom opnom, tako da olovka izgleda kao da je metalna, i zaštitnika, koji služi da zatvorite olovku, jer ukoliko ona ostane otvorena, proizvod lako iscuri ili se isuši, što posle samo olovku čini neupotrebljivom.

Proizvod (gel) se nalazi u patentu (kapsuli), u olovci, i iz kapsule se nastavlja nastavak s četkicom na kraju. Četkica je dosta mekana, i gusta, tako da jednim potezom zahvata gotovo čitavu površinu zuba, što je na neki način odlično, jer je samo nanošenje dosta brzo i jednostavno. Proizvod se nanosi na čiste zube, po mogućstvu i dezinfikovane (isprane), i to okretanjem same četkice udesno, da bi proizvod iz kapsule sišao do četkice.

Kada se proizvod pojavi unutar četkice, namažete ga na zub. Bilo bi dobro da što preciznije nanesete gel, jer isti ima nekako neobičan ukus (osvežavajuć, ali kažu da ga ne valja gutati). Upravo zbog te činjenice, prvih nekoliko minuta nikako ne treba zatvarati usta, čak ni ne dozvoliti da unutrašnja sluzokoža dođe u dodir sa gelom. Nakon aplikacije držati gel na zubima oko 20 minuta (negde se preporučuje i 30), a onda isprati. 

Po samom dobijanju paketa, ja sam bez oklevanja isprobala proizvod. Samo nanošenje je dosta jednostavno, a rezultati su vidljivi, zaista nakon prvog korišćenja. Međutim, nažalost, nisu tako dugotrajni. U toku korišćenja sam zaključila da je preparat potrebno nositi na suve zube, jer se tako bolje prima. U koliko očekujete da će zubi biti beli narednih nekoliko sedmica, varate se, nažalost. 
Moguće je izbeliti zube dosta lepo, da oni naprosto izgledaju savršeno ali šteta, rezultati su trenutni.

U koliko na primer sutra veče idete negde u provod, a želite crveni karmin, danas i sutra koristite ovaj proizvod i imaćete savršeno beli osmeh.  Za ovu svotu novca, dobija se interesantan proizvod. Meni se ipak nekako dopada i preporučila bih ga osobama koje vole da eksperimentišu. Link je ovde.








Da li ste vi ikada isprobali sličan proizvod i kakva su Vaša iskustva? Pišite mi, a mi se čitamo u nastavku revjuova!
Coupone code: Rosegal  Rosegalxie , Zaful  Zafulxie10, Gammiss GamissXie10

You May Also Like

99 коментара

  1. Drago mi je da ti se dopala olovka, ja sam nekako oduvijek skeptična kada su upitanju slični proizvodi nekako najviše vjerujem apoteci, ti definitivno imaš više hrabrosti od mene. Nadam se da ćeš naći i neko dugotrajno rješenje za tvoj problemčić. Inače super post. ♥

    https://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Hm, ne znam da li bih se usudila. Imam veoma zdrave zube, ali mislim da ću se ipak drzati sode bikarbone i aktivnog uglja. Tebi svaka čast na hrabrosti. Veoma zanimljiv post, pročitala sam ga u jednom dahu :)
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  3. Olá Sandra,

    E fica branco os dentes? Gostei da resenha.. poderia mostrar os seus dentes antes e após o uso do produto.

    Um beijo,

    My Pure Style x My Instagram x My Facebook 

    ОдговориИзбриши
  4. Review is great. Ah, I wish there was a pernament solution for teeth whitening with affordable price. But, for short term, this looks nice, 2 dollars is very good price. Thank you!

    Have a nice day~

    https://ddalginanabeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Baš slično poput tvog, i ja sam imala slična iskustva..međutim ne sa trgovcima, već sa blog postovima..čitala o nekim trikovima, lakoverna isprobala i da izvineś na izrazu, sjebala.. dosta novih pasti, svega i svačega, da bi do oporavka došlo, onakvog kakvog ja želim videti, što kažeś.Dosta sam slušala o ovoj olovci i već dugo vremena planiram da je i sama uzmem😊

    Anonimni pisac

    ОдговориИзбриши
  6. wooww, it seems really good! I want iiiit!!
    xoxo

    https://lecaferouge.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  7. I didn't know Rosegal had that quind of product.

    ОдговориИзбриши
  8. Thanks a lot :D

    wooow, this product seems to be super useful my friend. loved it :D

    NEW GET THE LOOK POST | FALL: the COOLEST WAY to WEAR.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  9. I never knew about this product, I can test it.

    Interesting post. I keep my fingers crossed for you.

    ОдговориИзбриши
  10. Great Post<3
    Tahnk you for the Review.
    Kiss
    http://www.swisstwins.ch/

    ОдговориИзбриши
  11. Ja sam malo skeptična kada su ovakve stvari u pitanju tj. uplašena. Međutim, dobra su fora da se upotrebe ponekad kada želimo negde da zablistamo, baš kao što kažeš uz neki crveni ruž.

    Hvala ti još jednom na divnim komentarima koje mi ostavljaš na blogu i drago mi je da ti se dopadaju moji postovi iz Italije.

    Ljubim te

    ОдговориИзбриши
  12. Great post :)
    Zapraszam na nowy post :)
    http://www.stylishmegg.pl/2017/09/zakiet-w-cekiny.html

    ОдговориИзбриши
  13. Seguindo aqui flor, boa dica!
    bjs
    http://www.pinkbelezura.com

    ОдговориИзбриши
  14. Prvo ne mogu da vjerujem da se ova olovka može poručiti i na rosegalu, a kako volim eksperimentisati morat ću ovo isprobati, druga nevjerovatna činjenica mi je da ovo košta samo dva dolara :O, dok na nekim instagram stranicama košta i po 15 eura, a kao što i sama kažem, i ja znam da ovo nije dugotrajno, te da se mora stalno koristiti kako bi zubi ostali bijeli. Ipak, odlična recenzija,a ovo ću svakako isprobati :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  15. Odlična recenzija, draga Sandra. Zaista mi je drago da sam čitala ovaj post jer dugo se dvoumim oko ovog proizvoda. FB i Instagram su preplavljeni slikama o ovoj olovci, ali nikako nisam vjerovala u njegovu učinkovitost. Pored toga, moram priznati da mi je jako žao zbog toga što ti se desilo sa tim trgovačkim putnikom :/.
    Želim ti lijep dan!

    ОдговориИзбриши
  16. Great post, dear!
    Thank you for the review :)

    valerianest.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Nice review, it's not something I've seen or heard about before but it seems like a great product.

    Bernie, xx
    The Style Fanatic

    ОдговориИзбриши
  18. Draga Sandra,
    mene je živo interesovalo, skoro pa mučilo pitanje da li ta olovka radi. Svi poznati se slikaju predivnim belim osmehom i olovci u rukama, mada kako sam znala da je potrebno 2 minuta izbeliti zube u programu za editovanje, uvek sam bila skeptična po tom pitanju. Zato, hvala od srca na ovako nečemu. :)
    Inače, ona tvoja priča o trgovcu me je užasno podsetila na nešto... Kada sam bila 5. razred, čitala sam roman "Doživljaji Haklberija Fina" i sećam se, tu je bio neki (valjda vojvoda) koji je prodavao sredstvo za skidanje kamenca sa zuba, ali uz kamenac skida i gleđ. Naravno, nestao je kao i ovaj tvoj. :D

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  19. Odlican post draga <3 drago mi je sto ti se dopao proizvod i sto si sa nama podelila tvoje iskustvo <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  20. Odlican post! Voljela bih da isprobam olovku :)

    https://darijadujovic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  21. Very detailed and honest review! Interesting to read too!

    https://styledwithamanda.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Stunning!!! I love that.
    Xoxo

    marisascloset.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  23. it look totally different product, i never used it, but seems helpful for teeth.
    https://clickbystyle.blogspot.in/ keep in touch.

    ОдговориИзбриши
  24. Nowadays there are so many products to whitening our teeth, but I have braces so I can't try yet :(

    https://filipa-goncalves.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  25. Wow, I can't believe that teeth can be bleached this instant, I am curious with the result! :)

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    www.chelsheaflo.com

    ОдговориИзбриши
  26. So cute! Have a nice day sweetie!

    I'm following you! Follow back? Please let me know!
    ❤ MARY MARÍA STYLE ❤

    ОдговориИзбриши
  27. Hi darling!
    Didn't had an idea that this kind of products exist! OMG is really interesting, yeah!
    Thank you a lot for sharing ☺️
    Hope you have a wonderful week😍❤️

    Elena from Somniare Aude blog

    ОдговориИзбриши
  28. Svaka čast ali ja nikada ne bi probala nešto skeptično blizu lica općenito, kamo li da to stavljam u usta.

    felizhanna.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  29. Wonderful post, love it! ♥
    Maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  30. Odličan post draga, mnogo mi se sviđa.
    Uživala sam od početka do kraja u čitanju.

    Hvala ti što si sa nama podjelila svoje, nažalost, negativno iskustvo, i dala nam odličan savjet da se i mi čuvamo svakakvih preparata i trgovaca.

    Mnogo mi se sviđa tvoja recenzija za ovu olovku za izbjeljivanje zuba; sve si onako lijepo i detaljno objasnila, bez glume i lažnog hvaljenja proizvoda.

    Sve pohvale.

    https://amaterskaumjetnost.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  31. Great review on this product, good to know!

    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  32. i had no idea that rosegal offers dental products! i really want to get my teeth whitened you know. haha

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net/

    ОдговориИзбриши
  33. awesome girl thanks for great tip..
    wpthemesfree.website best wordpress themes free download

    ОдговориИзбриши
  34. Que legal! Adorei ;D
    Quero um desses ...
    Até mais. ;*

    ОдговориИзбриши