REHAUL! Teeth whitening pencil

by - октобар 21, 2017

Ćao dragi moji! Kako ste danas, po ovom 'divnom' danu?
Ako mene pitate, ja sam vrlo raspoložena, te sam odlučila da danas sa vama pričam o jednoj temi, koju sam nedavno započela. Pre manje od mesec dana sam radila recenziju jednog proizvoda koji je izazvao podeljena mišljenja, te želim, ponovo o svemu tome! Dobrodošli u novu recenziju paketa sa Rosegala!



Kao što vidite, radi se o olovci za izbeljivanje zuba. U koliko niste čitali prethodnu recenziju, možete je pogledati ovde. A mi da se podsetimo... Olovka je najklasičnija, metalik-sive boje, naizgled vrhunskog dizajna! Zaista obećava, kada dođete u kontakt s njom. O korišćenju iste ne bih preterano da dužim, jer verujem da ste svi upoznati s tim - klasičnim okretanjem udesno s donje strane ispuštate gel u samu četkicu, nanesete ga na zube, sačekate 30 sekundi, nakon toga pola sata na pijete i ne jedete ništa. Kada izvesno vreme prođe, isprete usta, i to je sve.

Kao što ste mogli da vidite u prethodnom postu, ja sam bila zadovoljna ovim proizvodom, ali zaista. Da, tačno je da nigde nije navedeno da je olovka 'medicinski' ispitana i stomatološki odobrena, te se slažem da je veliki rizik koristiti je. Međutim, obzirom da sam svoju gleđ svakako 'razbila', ja sam se odlučila da je testiram, znajući da nemam šta da izgubim. I ona je na mojim zubima izazvala vidljive rezultate! Po nekom 'poređivanju' smatram da mi je zube izbelela za cele tri nijanse, u toku dve nedelje. Što je vidljivo i svakako, primetno.

Ponavljam, niko Vam ne garantuje stopostotnu bezbednost nakon korišćenja ovog gela, ali ja bih slagala ako bih rekla da meni nije pomogla. Ja je preporučujem, ali glavna odluka je na Vama. Takođe, da istaknem još jednu bitnu stavku... Popularne 'hismile' olovke jesu potvrđene od strane zubara, međutim veliki broj slučajeva je gde je došlo do propadanja zuba, nakon korišćenja originalnih primeraka. Što znači da je stav u kvalitetu vašeg zuba. Ja ću nastaviti da ih koristim, još neko vreme, što znači da će biti još postova na ovu temu. Jedina mana koju bih mogla da dodelim ovom proizvodu jeste mala količina gela, tačnije lovka traje tipa 10 dana (korišćenja jutro/veče). Možda bi moglo na tome da se poradi, jer vidim da 'hismile' traju dosta duze. Medjutim, za ovu svotu novca...Preporucujem!











Coupone code: Rosegal  Rosegalxie , Zaful  Zafulxie10, Gammiss GamissXie10

You May Also Like

45 коментара

  1. whoa this is super cool!!

    http://justohana.blogspot.com.es/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post! Olovka izgleda odlicno i zeljela bih da je isprobam :)

    www.darijadujovic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ja se ne bih usudila da isprobam nesto sto nije provereno od strane strucnjaka, jer najveci strah koji imam jeste da izgubim svoje zube, to mi je nesto kao nocna mora i znam da zvuci smesno, ali tako je. No, /the hello smile/ merkam vec dosta dugo, mislim da bih to pre isprobala nego ovo. Cena jeste veca kod ove, ali bar ne brinem toliko. Usput, tvoje recenzije su mi fenomenalne, sve do detalja objasnis i uvek das svoje iskreno misljenje. Sve pohvale Sandra! :)

    Novi post: Stvari koje (ne) volim kod blogovanja

    ОдговориИзбриши
  4. nisam probala da izbeljujem zube sem sa pastom za izbeljivanje..post je super i mislim da bih rado probala olovku!

    ОдговориИзбриши
  5. Que maximo arrasou na postagem, obrigado pela visita bom final de semana
    Blog: https://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br/
    Canal: https://www.youtube.com/watch?v=DmO8csZDARM

    ОдговориИзбриши
  6. I hope it works! I never tried anything like this, I'm really curious about it! :)
    Thanks for the comment dear :D

    http://purflefox.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши
  7. Volela bih da isprobam ovu olovku, pogotovo ako je tako sjajna kao što kažeš. :)

    The Fashion Spell | Instagram

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam probala nikad proizvod ove vrste,ali drago mi je što si videla efekat. Odlična recenzija,draga!

    ОдговориИзбриши
  9. Interesantne slike, draga moja. :)

    S obzirom na to da sam pročitala tvoj prethodni post na ovu temu, upoznata sam sa tvojim problemom za zubima, tj. gleđi i drago mi je da si našla proizvod koji ti odgovara. A super je i to što nisu sve one silne reklame lažne. :D

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  10. Imala sam želju naručiti ovo, no malo sam se ''prepala'' aš zato što, kao što si i sama ovdje rekla niko ne zna da li je to testirano i da li ćemo zbog toga ošteti prirodan sjaj zuba. Ipak, o ovoj olovci sam uvijek slušala samo najbolje i uglavnom pozitivne kritike. Činjenica da si je naručila ponovo samo govori koliko je dobra :D Odličan post

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши