Bloger Recognition Award ^_^

by - септембар 14, 2016

Welcome my dear beauty Gothic Princess! 
Moje ime je Sandra, i ovde sam da se družimo.
Kao što ste navikli, moj blog je posvećen makeup-u, i kozmetučkim proizvodima, međutim danas se nećemo pridržavati koncepta rada mog bloga, već ćemo pričati o jako popularnoj temi na blogu!

Pre nego počeno s nekom drugom pričom, želim da se zahvalim svima koji me prate, i da im kažem da su mi velika podrška, da mi previše znači to što mi komentarišu postove, i da sam im veliki dužnik, jer me podstiču na nove postove i nove kreativnosti vezane za blog. Veliko hbala, volim vas sve. 

Osim toga, želim da kažem da je danas 14.09.2016. tj da je danas tačno mesec dana od otvaranja mog bloga, i da sam ja vrlo srećna zbog toga, šta više, ponosna sam na svoj dosadašnji uspeh, jer 90 pratioca i više od 10 000 pregleda za samo mesec dana je zaista veliki uspeh! Baš iz tog razloga vam kažem da vam dugujem, i da mi previše znači vaša podrška!




Inače, da započnemo sa temom. Kao što rekoh, današnji post je nešto drugačiji nego inače, zapravo radi se o ''Blogger Recognition Award'', akciji o kojoj ste svi verovatno do sad čitali. Mene je pre možda nedelju dana za ovaj post nominovala moja draga koleginica blogerka Katarina Stamenković sa bloga Badass Vampire, međutim ja nisam imala vremena da se odmah pridružim akciji, i izvinjavam se zbog toga, međutim večeras sam videla post moje drage Hristine Kovačević, sa bloga Kika's blog, na istu temu, koja me je takođe novinovala, te sam odlučila da i sama napišem post o tome. Hvala mojim dragim damama za nominaciju. Zaista mi je velika čast da me dve tako uspešne blogerke nominuju. 


Kao što rekoh, pristala sam da se pridružim celoj akciji, a i kao što se može videti, bila sam kreativna i napravila sliku u duhu Bloger Recognition Awarda, i nadam se da vam se dopada. U nastavku ću vam ostaviti par takođe jako lepih slika koje možete upotrebiti ako želite da napišete post na ovu temu.


-Pravila Awarda?
1.) Napišite post o nagradi!
2.) Nominujte 10 blogera!
3.) Dajte neki savet novim blogerima!
4.) Zahvalite blogeru koji vas je nominovao!
5.) U postu stavite sliku nagrade!
6.) Napišite svojim čitateljima zašto ste postali bloger!



Ja se neću držati koncepcije ovih pravila, te ću pisati kako mislim da treba. 
Pre svega želim reći da je cilj cele ove akcije jedno veliko darivanje, i čin humanih gestova deljenja poklona našim čitaocima! Kada je sama nagrada u pitanju, ja moram reći da konkretno nisam pripremila ništa vezano za ovaj post, id a nemam sliku, jer se sve desilo previše spontano, ali otkriću vam da spremam veliki giveaway, povodom svog dosadašnjeg uspeha u blogovanju. Privileguju darivanja imaće blogeri koji su mi u startu bili velika podrška, koji su ispratili sve moje objave i koji su mi bili od velike pomoći, savetovali me i slično, te će ovo biti mali znak pažnje i moje zahvalnosti! Takođe, ja sam osoba koja uživa da poklanja i druge ljude čini srećnima, tako da sam za naredni period pripremila lanac poklona i giveaway-ova.


-Zašto sam postala bloger?
Iskreno, nakon ovog odgovora, očekujem da ćete me osuđivati, jer sada i sama sebe osuđujem. Najpre moram reći (doduše, neki verovatno i znaju), da se ja bavim šminkanjem i kozmetikom u privatnom životu, a osim toga pratim raznorazne jutjubere i slično te sam oduvek maštala da i ja radim nešto slično. S obzirom na to, da u svojoj neposrednoj okolini imam drugaricu koja je veoma uspešna blogerka, moram reći da sam i sama osetila želju da se bavim time, zapravo, imala sam u glavi to, da ću ja za kratko vreme postati jako dobar bloger, da će ponude za saradnje samo ''pljuštati'', da ću dobijati raznorazne poklone...

Međutim, kada sam sela i počela da pišem, ja sam shvatila da ja zapravo obožavam da čitam i pišem, otkrila sam veliku ljubav prema svemu ovome, i veoma sam srećna što sam se pridružila celoj ovoj blogsferi, šta više sada osuđujem sebe jer sam iskreno, na početku imala neku 'materijalnu strast', ali sada sam shvatila koja je zapravo suština svega ovoga, i koliko zapravo ja uživam dok provodim vreme na blogu, te sam trenutno veliki protivnik blogerima koji isti blog otvaraju očekujući da će uspeti za kratko vreme, i koji otvaraju zarad poklona i saradnji. Ja jesam uspela, ali ne u tom materijalnom pogledu, već u tome što imam veliki broj čitalaca, i pregleda, za kratak vremenski period, i presrećna sam zbog toga!

-Saveti novim blogerima?
Kao što rekoh, i ja sam nova u celoj ovoj blogsferi, i mislim da nemam pravo da ja sad glumim nešto i 'delim' savete, ali zato želim podeliti par trikova koji su meni poslužili da uspem u svemu ovome.

Svaki početak je težak, zaista, pa tako i u otvaranju bloga. Meni je zaista veliki problem bio da napravim svoju stranicu,da je dizajniram i slično. Pre svega je bilo neophodno da se dobro informišem o svemu tome, kako se radi, šta, kako ide, i sve ostalo. Za to mi je bilo neophodna cela dva dana. Tako da ljudi koji me od starta prate znaju da sam ja svoj prvi post objavila tek 16.08. u poslepodnevnim časovima. Skoro nedelju dana nakon otvaranja bloga ja sam dobila svoje prve čitaoce. Na početku sam bila jako uzbuđen i nestrpljiva, ali novih followersa nije bilo. Međutim iako sam bila pomalo tužna, to me nije nateralo da odustanem ili i jednog trenutka pomislim da neću uspeti. Moja motivacija je bila velika! Preporučujem svim novim blogerima, da posećuju što više tuđe blogove, da čitaju postove i iskreno od srca ostavljaju što bolje komentare, jer je to prava reklama za njihov blog, a ne ona tipa 'odličan post, zaprati me!'

U blogovanju je jako bitna kreativnost. Takodje stil pisanja je jako presudan. Slike imaju veliki uticaj na sam izgled i atraktivnost postova, zato preporučujem (ne savetujem), da slike budu uv velikom formatu, editovane, sa blagim ali izražajnim efektima i uspeha će biti. Naslovi neka budu što luđi, što zabavniji, što kraći i što zanimljviji, jer ćete tako najbolje privući čitaoce.

Strpljenje je jako bitno. Soldarnost i popustljivost su takodje veoma važni dok komentarisete druge postove. Takodje obratite pažnju na iskrenost, kada komentarisete, procitajte svaki post onako kako bi zeleli da vas bude citan, i ostavite komentar nalik na onaj kakav sami želite dobiti.


Blogeri koje ja nominujem:
1.) Milica Stanišić  (Style On First Place)
2.) Milica Milosavljević (Šminke nikad dosta)
3.) Jana (My Wonderland)
4.) Ana Duracovic (Teen Queen) 
5.) Ela (ELLA) 
6.) Marta (Klakxy)
7.) Ksenija (Ksenijin Kutak)
8.) Dalila (Delilah's stories)
9.) Alija (Alijin dnevnik)
10.) Magdalena (Maggie's blog)

Pre svega želim da se izvinim nekim mojim prijateljma blogerima, jer ih nisam nominovala, verovatno sam zaboravila, sve u svemu ima vas previše koje vas obožavam, za neke nisam sigurna da li su već pisali na ovu temu ili šta, u glavnom nemojte mi uzeti za zlo to što vas nisam spomenula. Blogerima koje sam nominovala želim da poručim da bi bilo lepo da se pridruže akciji, jer je ovo jedan human gest, te što nas više ima, to je bolje.

Za sam kraj ponovo da se zahvalim dragoj Hristini (Kika's blog) i Katarini (BadAss Vampire), što su me nominovale, zaista mi je drago zbog toga. Ako ih niste zapratili, učinite to, jako su kreativne blogerke, totalno drugačije, vredne vaše pažnje.

Kao što sam obećala, u nastavku možete videti par malo drugačijih slika, vezane za ovu temu, te ako odlučite d apišete ovaj post, možete ih iskoristiti, a još bolje bi bilo da budete kreativni i napravite svoju unikatnu kreaciju.



















Voli vas puno vaša...





























You May Also Like

73 коментара

  1. Odličan post!

    http://asmalldoseofthebeginning.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  2. Trenutno sam u školi i toliko mi je dosadno,da sam počela skakati kad sam na velikom odmoru primetila tvoj novi post. Činjenica da si odgovorila na nominacije i da si ovo odradila,je jako divno prema blogerkama koje su te nominovale. Hvala tebi na nominaciji,sigurno ću i uraditi ovaj post u što skorijem vremenskom periodu. Divno je to što si za samo mesec dana dostigla tolike cifre,ali to samo pokazuje koliko se ti trudiš i koliko voliš ono što radiš.

    Ne,nisam se nimalo razočarala. Većina blogera otvara blog iz istih razlog i iako to nije pravi motiv,nemam ništa protiv toga. Ja sam svoj blog otvorila kao školski zadatak iz Informatike,te sam kasnije uvideći da je ovo sjajno i da mi pisanje zaista ide,unapredila i stvorila moj današnji. Slažem se da se sve temelji na želji i motivaciji, a ako prema nečemu gajiš veliku ljubav i želju,ključne stvari će uvek biti tu.

    Hvala na nominaciji još jednom,raduje me :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nema na čemu draga, hvala tebi na ovako divnim rečima što se mog bloga tiče, zaista mi puno znači. Divno si napisala ovaj post stvarno, oduševljena sam tvojim načinom pisanja, a i razmišljanja. Slažem se u potpunosti sa tobom što se tiče saveta za nove blogere. Jako je bitno biti originalan i napisati od srca ono šta misliš o postu! A što se tiče razloga zbog kojeg si postala bloger, ne osuđujem te. Nekad smo svi mi takvi, o poklonima sam iskreno i ja razmišljala kada sam počinjala, ali onda sam shvatila da mi je najlepši poklon neki lep komentar na postu, svi ti pregledi i čitaoci, podrška mi jako puno znači:) Inače divan post i moram da pohvalim tvoju kreativnost što se tiče slike koju si napravila za ovaj post, stvaka čast, samo tako nastavi, imaš moju ogromnu podršku!♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Jako sam ti zahvalna na nominaciji, post je kao i svaki drugi savrsen, nadam se da cu do kraja tjedna napisati i ja post na ovu temu da ispostujem nominaciju

    maggieblogspot.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  5. Prije svega hvala ti na nominaciji, nisam očekivala da ću se proed mase divnih blogera koje si nominovala naći i moj blog, ja ću ovo ispoštovati pa ću objaviti ovakav post. Što se tiče otvaranja tvog bloga ne vidim razlog zašto bi te neko osuđivao jer većina blogerki upravo iz tog razloga otvara blog, a ti si za samo mjesec dana dobila preko 10 000 pregleda što je odlično i na čemu ti čestitam od srca, to samo pokazuje da ti je do ovog bloga stalo i da nije sve u tim poklonima koje ćeš možda u budućnosti dobijati ;)

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Draga, savršenos i ovo napisal akao i sve do sada. :) Ja se sada kao kroz maglu sećam dana kada sam otvorila svoj blg, jer je bilo pre dobrih godinu ipo dana, ali verujem da sam i ja imala slične razoge koje sam počevši da pišem smetnula sa uma. :) Zaista sjajno, lepotice! <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  7. Prelep post. ♥ Iskreno prvi put čujem za ovaj Award, ahah nisam bila tu par dana. :D Ideja mi se toliko sviđa, savrseno prosto. :) Divno si napisala post i cestitam na skoro 90 citalaca! Zaista si zasluzila draga. ♥

    eslyisworldview.blogsport.com - novi post ♥

    ОдговориИзбриши
  8. Ah, Sandra, jos jesan pun truda i ocaravajuci post. Iskreno, nisam znaka tvoj prvobitni razlig otvaranja bloga, ali i ne krivim te, s obzurom na cinjenicu da si ubrzo shvatila oravu vrednost bliga i pisanja. Drago mi je sto sr mnogo trudis, a to se zaista vidi iz tvojih postova i fotografija i tekstova, a i toga kaki komentarises tuudhe postove. Zaista uzivas u tome sto radis, i to je pno sto je bitno! Stekka si preeliki uspeh za jako kratko vreme, ne dozvoli da te to pobese u pogresnom pravcu. Uzivaj u tomr sto radis i ostani ovako divna! ♡ a ovaj Post je jakodivan i sveobuhvatana, a saveti su odlicni i korisni. Hvala ti na noninaciji, nisam sigurna hocu li rafiti tag, alj ja se tebu svakaki od srca zahvaljujem sto si me setila i nominivaka ! :* :D <3
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo tako! Osim sto sam stekla citaoce i veliki uspeh, stekla sam nove drage prijaelje, medju kojima si i ti. Hvala ti puno!

      Избриши
  9. Super post, drago mi je što sada mnogo više ceniš rad na blogu i njegovu pravu suštinu! Čestitam na uspehu, želim ti da napreduješ i ostvariš svoje snove! xox
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican post, puno si korisnih savjeta podijelila novim blogericama, a i mi iskusnije nikad ne prestajemo uciti i dobar savjet zlata vrijedi kako bi se reklo! Zelim ti jos puno srece u daljnjem bloganju i puno uspijeha, zasluzujes zbog svoje velike predanosti i jednostavno ljubavi prema bloganju! Pusa iz Italije!
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Hvala na tag-u, potrudiću se da što pre odgovorim :) Baš si me obradovala. :)
    Super je post, napreduješ, i baš mi je drago zbog toga. A što se tiče ponuda za saradnju, to dođe vremenom, kad se broj pregleda poveća biće i saradnji. Nažalost, većina PR-a gleda preglede, a ne kvalitet postova, i stepen pismenosti. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  12. Odličan je post, uživala sam čitajući! Možda jesi relativno nova u blogosferi, ali pišeš kao da imaš puno iskustva i mogu ti reći da si za kratko vreme dobro naučila kako da pišeš blog i tim putem komuniciraš sa ljudima. Jako mi se sviđa tvoj pristup blogovanju, i zato sam te zapratila. <3

    Poseti i ti moj ukoliko želiš - http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Ovaj tjedan mi je bio krcat obavezama i odlučila sam malo(pošto je petak) pogledati što ima novo kod tebe. I čitam ja tako tvoj post kada odjednom moje ime piše među nominovanim. Hvala ti jaaako puno na tome i nisam niti u snu mogla pomisliti da ćeš ti nominovati jer ja tebe smatram kao jako uspješnom blogerkom i na neki način mojim uzorom! Iskreno, kada sam ja prvi puta ušla u tvoj blog i pročitala jedan post, ja sam imala osjećaj kao da pišeš već godinama jer je sve nekako profesionalno i lijepo. Čestitam ti na uspjehu i želim ti još jako puno sreće u daljnjem blogovanju!♥♥♥♥

    http://klakxy.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  14. Odličan post vidi se da si se baš potrudila :) Ovaj tag se baš brzo širi :)

    ❤ forever-blogm.blogspot.com ❤

    ОдговориИзбриши
  15. odlican tag svidja mi se akko je uredno napisan, u smislu da kada su ti tagovi u pitanju svi ih pretrpaju sadrzajem kod tebe je to bas lepo i uredno dopada mi se :D
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/09/collab-with-bae-jelena-coture-case.html

    ОдговориИзбриши
  16. Odlican post.♥
    Cestitam ti na uspehu koji si dostigla za veoma kratko vreme. Zasluzila si to,a i mnogo vise. Hvala ti na svim divnim komentarima koje ostavjas ispod mojih postova (a i postova ostalih blogerki) kojima prosto ulevas samopouzdanje. ♥
    Zelim ti da do nove godine upetostucis broj citaoca.Heheheh.:)♥
    Stvarno mi je drago zbog tebe.
    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvarti:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Aleksandra puno. Zaista mi je uzivanje da citam tvoj blog, vec te pratim i drago mi je zbog toga.

      Избриши
  17. Baš lep post, draga ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  18. Jako lep i iskren post! Samo napred u nastavku blogovanja draga Sandra i hvala ti puno na divnom komentaru na mom blogu :-***

    http://bambolai.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  19. Jako bih volela uraditi post na ovu temu.Nisam bila par dana na tvom blogu i ti si za tih par dana dostigla mnogo toga :)

    beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  20. Pratim te :) možeš i ti mene :)))

    Pogledaj moju wishlistu: http://raj-sminke.blogspot.ba/2016/09/cudna-lista-zelja-weird-wish-list.html

    ОдговориИзбриши
  21. Odlican post! Sigurna sam da se ostale blogerke nece naci uvrijedjene,a tebi cestitam na toliko pregleda i pratilaca na blogu za samo mjesec dana.Zaista si predivna blogerka i blog ti je odlican,tako da ne sumnjam da ces jos brze u buducnosti napredovati :) Tvoje savjete u potpunosti podrzavam i smatram da je najbitnije biti kreativan i isticati se iz gomile blogera u danasnjem svijetu :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Tijana, veliko hvala, yaista mi ynace tvoji komentari, jos jednom hvala na velikoj podrsci i na pomoci!

      Избриши
  22. Odlican post, i wow! - toliki uspjeh u tako kratkom vremenu, svaka cast! Tag se cini jako zanimljiv, mozda ga i ja napravim 💞

    ОдговориИзбриши
  23. Odlican post, i wow! - toliki uspjeh u tako kratkom vremenu, svaka cast! Tag se cini jako zanimljiv, mozda ga i ja napravim 💞

    ОдговориИзбриши
  24. Čestitam na velikim uspehu za tako kratko vreme! Vidi se tvoj trud oko postova isplatio, samo tako nastavi! Ja sam krenula da blogujem iz sličnih razloga.. Jako lep tag, odlično si ga uradila!<333

    ОдговориИзбриши
  25. Da budem iskrena nisam ljubiteljica postova koji se vrte u krug jer obožavam i cijenim posebnost u svakom čovjeku. Onu njegovu originalnost. Ali sam prošla kroz tvoje komentare (jer u njima uvijek pronađem poentu teksta.Alo me ne privuče naslov onda u komentarima nađem nešto mativaciju da pročitam tekst). :)
    Draga Sandra, prije nego napišem ono što me zaista oduševilo u ovom postu, želim da ti čestitam na postignutom uspijehu u ovako kratkom periodu. OK možda će ovaj komentar da bude malo duži, ali zaista si me oduševila tvojim savjetom za nove blogere. Toliko iskrenosti i dobronamjernosti u samo nekoliko redova. Zaista ti želim još puno više uspjeha u daljem blogovanju i da ostaneš iskrena i dostojna sebe. Ljubim te i svako dobro ti želim!

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  26. Uživaj u svemu što si do sada postigla, blog ti je odličan i samo tako nastavi. Pratim te na GFC, voljela bih kada bi me zapratila nazad, da budemo u kontaktu xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  27. Great post. Love how unique this post is.

    xx
    http://www.thestylefanatic.com/

    ОдговориИзбриши
  28. Sjećas me se?...
    Molim te svrati i zapratii -----------> enichaa.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  29. Super, naravno da je svaki početak (pre)težak, ali bit je istrajati u tome. Također sam početnica, blog sam napravila prije 18 dana, pa se zaista trudim da uspijem. Veliki pozdrav za tebe :)

    ОдговориИзбриши
  30. Odlican post! U potpunosti se slazem s tobom. :) Imas jos jednog clana na blogu! :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  31. Odlican post, cestitam na toliki uspeh!

    New post//
    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.mk/2016/09/well-hi-there.html

    ОдговориИзбриши
  32. E malo kasnim ali better late then never :D
    Pre svega nije bitno iz kog si razloga krenula da bloguješ, bitno je da si se pronašla. Da si nastavila samo radi novca ili poklona a da tebi to lično ne prija bi bilo loše ovako je ok, ja sam krneula da bih se osećala malo više vrednom jer mi faks nije ispunjavao život, i još gore je što sam ja pisala jedno vreme beauty postove i ako meni to ne prija jer sam mislila da uspeh može samo tako da dođe dok nisam počela da pišem šta volim nisam ni imala preglede tako da se samo to računa.
    Drugo čestitam na pregledima i super post 💕

    ОдговориИзбриши
  33. Predobar post!

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  34. Drago mi je vidjeti ovakav post. Svaka cast!
    http://thebeautyofstylefashionblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши