Gotičarka predstavlja svoje makeup rođendanske poklone! ^_^

by - септембар 08, 2016


Pozdrav drage moje Gotičarke, dobrodošle na moj blog!
Moje ime je Sandra, i i danas ću se družiti sa vamaaaa!

Pre svega želim da vam se zahvalim na 70+ pratilaca i 5000+ pregleda, i to samo za tri nedelje! 
Sreća zbog mog prevelikog uspeha za ovaj kratak period je jako velika, zaista, da to nije moguće opisati rečima! Zaista sam Vam zahvalna na podršci, na tome što me redovno pratite i čitate, a osim toga i što mi dajete veliku motivaciju da nastavim da se bavim blogovanje. Volim vas sve zaista! Veliko hvala još jednom! Ja se trudim da aktivno pratim dosta blogera, i nadam se da mi uspeva! Ako postoji neko ko je moj čitalac, a da ja to pritom nisam uzvratila, molim ga da mi se javi u komentaru i kaže mi to, jer obožavam da čitam, i rado bih zapratila celu blogsferu!

By the way, juče mi je bio rođendan, napunila sam 16 godina, i moram reći da sam prezadovoljna svime što se juče izdešavalo kada su u pitanju sama iznenađenja tajno pripremljena za mene. Mogla bih vam o tome detaljnije pisati, naravno ako želite, ima tu svašta da se kaže, tako da bih rado posvetila jedan post tome, ako ima zainteresovanih za čitanje. 

Inače kada je u pitanju moj današnji post, ja ću se pridržavati koncepcije rada mog bloga, a to su Beauty, Fashion i Makeup saveti. Tako da ću vam danas predstaviti makeup prozvode koje sam ja želela za rođendan, i one koje sam dobila. Inače prava proslava mog rođendana biće u subotu, 10.09. kada (bez lažne skromnosti) očekujem još poklona , koje ću vam rado prezentovati u narednim danima. Sada ćete videti listu poklona koje sam ja priželjkivala, a malo kasnije i jedan deo makeup proizvoda koji sam dobila za rođendan. 









Na prvoj slici nalazi se ni malo skroman poklon tj MAC-ova paleta senki, zemljanih boja, koju sam očekivala od svog brata, međutim s obzirom da ne živimo u istom gradu (zbog škole), i s tim da se on nije pojavio za moj rođendan, ja istu paletu nisam dobila, ali se i dalje negde potajno nadam da mi je on kupio i da će mi je u subotu pokloniti.

Na drugoj slici se nalazi Aurin Zebra bronzer, koji sam obećala sebi da ću od dobijenih para za rođendan sebi priuštiti, međutim u Lilly-ju ga nije bilo, tako da ga još uvek nemam, iako ga zaista želim.

Na trećoj slici nalazi se kolekcija Don Juan matte karmina. 
Ovog leta sam kod svoje sestre imala prilike da probam ovaj karmin, i moram priznati da mi se jako dopao, međutim ja ga, u ovde spomenutom Lilly-ju koji prodaje većinom svetske brendove, nisam našla, ali desila se situacija da su moje najbolje drugarice, intuicijom i našom povezanošću shvatile da je to prava stvar za mene, tako da su mi na poklon kupile Don Juan ruž, u bordoj nijansi, koji me je previše obradovao.









Na sam prvi pogled, oduševio me je elegantni i ženstveni izgled pakovanja ovog karmina. S tim da sam već bila uverena u kvalitet ovog proizvoda, a i imajuću u vidu činjenicu da je ovo jedina boja ruževa koju ja nosim, moram priznati da sam bila jako srećna što sam ga dobila. Tekstura ruža je jako glatka, apsolutno ne ostavlja grudvice čak ni nakon višečasovnog nošenja, mat je, što je meni vrlo bitno, postojan je, ne skida se tako lako, ne gubi na boji nakon određenog vremena... Sve u svemu ovo je jedan vrlo kvalitetan ruž za usne koji je mene učinio jako srećnom i zadovoljnom, i vrlo sam zahvalna svojim drugaricama na njemu. Preporučujem! Postoje još neke razne nijanse ovog karmina, za koje sam takođe sigurna da su odlične, pa probajte! Sugurna sam da će vam se dopasti.









Inače, poklon koji sam dobila od gore spomenutih svojih najboljih drugarica, bio je sastavljen od kutijice u obliku srca, u kojoj su se nalazile različite stvari, među kojima je bio i ovaj Ebeline beuty blender. Zapravo, pre par dana smo nas četiri pričale o tome kako nam je svima neophodan blender, međutim ni jedna ga trenutno nema. U trenutku kada smo to pričale, ja sam se izjasnila da mi je jako potreban jedan novi. Ja sam imala blender od Aure, ali zaista se nije pokazao kako treba tako da ga danas koristi moja mama. 

Kada sam otvorila kutiju prvo što mi je zapalo za oko bio je baš ovaj slatki bjuti blender. Bila sam jako srećna zbog njega, čak šta više nisam mogla da sačekam, te sam ga otvorila odmah, i isprobala ga. Iskreno, iako ga imam svega dva dana, koristila sam ga dovoljno da kažem da sam za sad jako jako zadovoljna njime. Ima gustinu, odgovarajući broj pora (koji se primećuje na trećoj slici, iznad) , kada ga nakvasim, značajno dobije na obimu, i vrlo lepo blenduje moje korekture kada radim konturing. Ponavljam, iko svojim prvim bjuti blenderom nisam bila zadovoljna, ovim jesam u potpunosti, i nadam se da će mi potrajati jer je jako kvalitetan. Srednje je veličine, ima dobru ivicu, i vrlo lako se koristi!

Ovim putem želim javno, još jednom da se zahvalim mojim divnim drugaricama Aleksandri, Saški i Miljani, za koje sam sigurna da čitaju ovaj post. Devojke hvala vam puno, zaista ste me usrećile. Volim vas!


Sledeće na listi makeup proizvoda koje sam želela bila je Rimelova olovka u tamno braon nijansi, i igrom slučaja, moja komšinica, ujedno i jako dobra prijateljica, koju mnogo volim, je saznala za to, i prevrnula ceo grad da bi mi istu našla. Uspela je u tome, i ovim poklonom me vrlo iznenadila.








Slika nije idealna, ali moram reći da ovaj proizvod jeste. Ovo je prva olovka za obrve koja ima dozu masti i uljanosti, tako da se lepo nanosi na obrvu, ali ipak da ne ostavlja previše 'fake look' i zastrašujući nakaradni izgled vaših obrva. Jako je dobra za senčenje, daje prirodni izgled, lako se reže, ne lomi se, jako je kvalitena, i sve u svemu prezadovoljna sam, preporučujem je svima! Može se naći u raznim nijansama ova moja je Dark brown, ali je ipan univerzalna tako da odgovara i skroz tamnim i svetlim obrvama.

Poslednja stvar sa ove liste, koju sam ja želela bila je Golden Rose paleta za oči, sastavljena od pet profesionalnih senki. Moja draga komšinica je i za nju saznala, verovatno od moje mame, tako da je odlučila da mi i nju kupi za rođendan! Ova paleta se može naći u različitim nijansama, međutim ona koju sam ja priželjkivala bila je plava paleta, ili eventualno ova skorz crazy šarena. Međutim zbog mojih plavih očiju, ona se odlučila za plavu, kojom sam ja apsolutno zadovoljna.

Senke su jako intezivne, vrlo lako se nanose, postojane su, sadrže šimer u sebi, količina senke u paleti je sasvim korektna. Vidi se da je proizvod zaista kvalitetan, i radujem se korišćenju ove senke.














Inače na paleti se nalazi ova skroz biserno bela senka, sa dozom sedefastog sjaja. Druga po redu je takođe bela senka, medjutim sadrži roze pigmen što mi se jako dopalo. Sledeća je svetlo plava senka, jako blaga, kada se stavi na oko izgleda kao tirkizno plava. Nakon nje, sledi tamno plava senka, koja uživo izgleda dosta drugačije, zapravo uživo mi izgleda kao 'galaxy' senka, ali zbog malo lošijeg kvaliteta mog fotoaparata, ja nažalost nisam uspela to da vam pokažem, međutim u sledećem mejkap tutorijalu ćete imati prilike da vidite istu senku u odličnoj kombinaciji sa ovom poslednjom, koja je teget, i koja sadrži ljubičasti sjaj. Zaista kvalitetna paleta, oduševila me je, na internetu mi je izgledala sktoz drugačije, sada totalno drugačije, u svakom slučaju sam zadovoljna svim poklonima, zaista, pa i ovim.

Pokloni su zaista divni, jako su me usrećili, previše sam zahvalna mojim dragim curama na njima. U subotu vas očekuju nastavak makeup proizvoda koje sam dobila na poklon. Nadam se da vam se post dopao, ako jeste komentarišete. Takođe ako imate nekih zamerki, ili iskustava sa ovim proizvodima, ostavite svoj komentar i podelite to sa nama. Do sledećeg susreta, pozdravlja vas vaša... 



You May Also Like

81 коментара

  1. Sjajan post, kao i uvek! Najpre Srecan Rodjendan sa malim zakasnjenjem!!Sve najlepse ti zelim!Jako mi se svidjaju tvoji pokloni, i drago mi je da si dobila neke koje si zelela! Cestitam na 70 citalaca!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Sretan ti rodendan sa malim zakasnjenjem... Prekrasna nikansa ruza, imam i ja slicnu, ako ne i istu nijansu samo od avona
    Paletice su odlicne

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Great beauty products:) I like the lipstick, nice color:)
    kisses:*

    ОдговориИзбриши
  4. Thanks for sharing) I used to have such a big eyeshadow palettes before and I loved to use them for crazy make-up!
    KireiKana

    ОдговориИзбриши
  5. Srecan rođendan 😊😙 I ja se nadam da ti je brat kupio paletu, preeedivno izgleda ☺ Ovaj karmin je zaista divan, inace volim tamne nijanse. Da, ja bih voljela da procitam post o proslavi tvog rodjendana, tako da, nadam se da ces ga napisati. Kisses
    Ako zelis, pogledaj novi post na mom blogu ❤ ---> simonasdiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Srecan rođendan 😊😙 I ja se nadam da ti je brat kupio paletu, preeedivno izgleda ☺ Ovaj karmin je zaista divan, inace volim tamne nijanse. Da, ja bih voljela da procitam post o proslavi tvog rodjendana, tako da, nadam se da ces ga napisati. Kisses
    Ako zelis, pogledaj novi post na mom blogu ❤ ---> simonasdiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Srećan rođendan,draga!♥Šminka je predivna,kao i ti! :* Ljubim te puno i hvala ti što mi ispod svakog posta ostaviš iskren komentar.Imaš li facebook imam pitanje za tebe?Ili mi samo daj mail? <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Ana. Imam facebook, mozes me kontaktirati na profilu SANDRA RADOJKOVIC, mislim da je tako najbolje

      Избриши
  8. Sretan rođendan sa zakašnjenjem!!! Inače pokloni su čarobniii :) <333

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  9. Dobila si predivne stvari i sretan ti rođendan :D ♥

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Jaooo divan post! Jako mi se dopada što si iskrena i što pričaš kako bi rekli ''bez dlake na jeziku'' čak i vezano uz poklone!
    Pokloni koje si dobila su jako lijepi, čine se kao super proizvodi.
    Nadam se da ćeš ipak dobiti paletu sa prve slike haha !
    I da, sretan rođendan sa zakašnjenjem <3 <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  11. Mnogo mi se dopada boja karmina!*-*Ostali proizvodi su takodje divni!♥:)
    P.S Srecan rodjendan ♥

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  12. Boja karmina je savršena i totalno u mom fazonu. Dopada mi se i ovaj beauty blender, iako do sada nisam isprobala ništa slično.
    P.S. Srećan rođendan (sa zakašnjenjem ) i želim ti sve najbolje. :)

    Novi post - alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Just so you know, I nominated you for an Blogger Recognition Award :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  14. Lepo si se obnovila na polju sminke, a najvise mi se dopada paleta plavih senki :D
    I da, cestitam na prevelikom uspehu za kratko vreme, nije da nije zasluzno! ♡
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  15. Super stvari, ma odlične! :) Kao i uspješnost bloga :) Zapratila sam te, nadam se da ćeš uzvratiti,mnogo bi mi značilo :)

    http://beautyakworld.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  16. Sretan rodjendan i zelim ti sve najljepse! :) Dobila si odlicne stvari a nadam se da ce ti brat kupiti i ovu veliku paletu sa zemljanim tonovima :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  17. Happy birthday! You got great gifts :)

    Would you like to support each other by following? Let me know, I always follow back :)

    Kisses

    ОдговориИзбриши
  18. Baš mi se dopada sve što si dobila na pokln i takođe bih volela da posedujem nwpto od toga. I jako mi se sviđaja ova Golden Rose paleta, jer i ja imam plave oči. :D Super što je ovo tek početak što se tiče dobijanja poklona! 😄 Srećan rođendan! 😘

    ОдговориИзбриши
  19. Savršeni pokloni, a ruž je točno po mom ukusu! Odličan post i naravno sretan rođendan!♥♥♥

    http://klakxy.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  20. Dobila sisuper poklone.Ja inace najvise volim poklone koje nose neku uspomenu sa slikama itd.Ali ovi polkoni su savrseni.Nadam se da ce ti lepo sluziti. <3
    Super si.Samo tako nastavi.

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  21. Ruž izgleda prekrasno. Jako mi se sviđa nijansa. Paletica mi je isto prelijepa i jako mi se sviđaju boje. I još jedna stvar, sretan ti rođendan u zakašnjenju! :)

    https://sretnisanjar.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  22. slike su ti ispale predobro.. znaci svaka cast

    anastazijaiemma.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  23. Sretan rođendan! Divne stvari si dobila☺

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  24. Srećan rodjendan, želim ti sve najbolje!! A ovaj Don Juan karmin je savršen, tvoji pokloni su odlični, jedva čekam da vidim još xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  25. Drugarice mi vec dugo pricaju i hvale Don Juan karmine, a ja nikako da kupim da isprobam. Verujem da su odlicni i vredni paznje. Ova nijansa je brutalna, bas ide uz tebe i tvoj stil :)

    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  26. Sretan rodendan! 😊 Dobila si predivne poklone. Ruz je predivan. Procitala sam nekoliko tvojih zadnjih postova i svi su odlicni,samo tako nastavi!😊

    http://beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  27. Odličan post!Sve je predivno,sretan rođendan sa zakašnjenjem.Učlanila sam se u tvoj blog,bila bih zahvalna kad bi uzvratila. :)

    http://xdreaannx.blogspot.hr/

    http://xdreaannx.blogspot.hr/2016/09/school-tips-hikako-je-skola-pocela.html ->postavljajte pitanja za Q&A

    ОдговориИзбриши
  28. Woow odlican post,divne stvarcice :D Sretan ti rodendaan! Zelim da predes i 1000 pratitelja jednog dana a kasnije i jos vise :D Super napisano! :)
    Mozes kliknuti na 2 linka iz zadnjeg posta? :)
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/09/autumn-outfit-twinkdeals-collaboration.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  29. Odlican post ;) Svaka cast na trudu i postignutom rezultatu na blogu :) Srecan rodjendannnnN :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  30. Pokloni koje si dobila se čine divnim! :)
    Nadam se da si se zabavila na rođendanskoj zabavi i sretan rođendan sa zakašnjenjem! <3

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  31. Sretan rodjendan (iako vec puno kasnim), nadam se da si se lijepo provela! Rimelova olovka za obrve izgleda dosta kvalitetno, bas sam trazila neki proizvod takvog tipa. Don Juann karmin vidim prvi put, nisam isprobala nista iz kolekcije ali ovaj koji si ti dobila je uistinu predivan. Sto se desilo s MAC paletom ? Jesi li ju ipak dobila jucer ? :)
    Novi post kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, inace kada je u pitanju paleta, dobila sam je, i uskoro kad je malo isporbam ide recenzija

      Избриши
  32. Pokloni su predivni. Boja ruža je fantastična. Čestitam ti na uspehu i nadam se da ćeš uskoro stići do 1000 pratilacaa. Tek sam te otrila i jedva čekam naredne postove :3

    Ako želiš, poseti moj blog i učlani se: mirjanasite.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  33. Srećan rođendan, sve najlepše ti želim! Pokloni su divni i želim da ti čestitam na postignutom uspehu, bravo, trud se isplati uvek:) Učlanila sam se na tvoj blog, ako želiš poseti moj i uzvrati<3
    kika's blog

    ОдговориИзбриши
  34. Odlican post! Sretan rođendan! :)

    http://curlyjosephine.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  35. zdravoo i ovde i srecan rodjendan :D
    drago mi je zbog tvojih lepih poklona recenzije su stvarno divne i sve mi se dopada! Inace koristim golden rose euzeve kao i maskaru i mislim da je to jedna odlicna kozmaticka linija po dobroj ceni.
    zapratila sam te!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/09/kylie-lip-kits-true-brown-k-and-dolce-k.html

    ОдговориИзбриши
  36. Those Matte lipstick looks perfect.

    xx
    http://www.thestylefanatic.com/

    ОдговориИзбриши
  37. Predobar post!
    http://elliesworldoffashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  38. wowww!Kada sam tek pocela da te pratim imala si bas malo pratilaca i kad sam usla vidim skoro 100!Svaka castt.Zasluzeno.Posst je sjajannn.Pogledaj i moj blog ako zelis znaci mi:olivandafashionvorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  39. Mnogo mi se svidja golden rose paleta sa plavim senkama :D Nisam znala da imaju tako nesto

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  40. Od mene takođe jedan ogroman PLUS za ove Don Juan karmine. Obično se mogu nabaviti u nekim lokalnim parfimerijama. Ja imam crveni i neki kao nude. Stvarno su odlični. Mislim da je u pitanju naša proizvodnja. Tim mi je draže da ih kupujem :)

    ОдговориИзбриши