Gotičarka vam predstavlja svoj prvi septembarski makeup haul! ^_^

by - септембар 01, 2016

Pozdrav drage moje! Dobrodošle na moj blog. Moje ime je Sandra.
Pre svega želim da vam se zahvalim što čitate moje postove, i što sam zahvaljujući vama  za sad postigla ogromni uspeh u ovom svetu blogera. Zaista se trudim da Vam uzvratim na isti način.
Kao što sam u prethodnom postu obećala, današnji posvećujem mejkapu. 
Cilj mog druženja sa vama je da razmenimo po neki savet, mišljenje, iskustvo i slično, tako da sam ja danas za vas priremila mali haul, tačnije prezentovaću vam tri proizvoda koja sam ja danas kupila.





Danas je prvi septembar, većina nas školaraca je nakon dužeg vremena ponovo selo u svoje školske klupe. Pre nego što počnemo želim da vam poželim srećan polazak u školu, i da ove godine budete još uspešniji i bolji. Osim škole, moj današnji dan je zabeležio šoping u Liliju. Naime, nakon škole odlučila sam da tek onako svratim u Lili, da razgledamo. Međutim kada sam videla ogromnu rasprodaju i poslednju letnju akciju nisam mogla da odolim a da ne kupim par proizvoda.


Prvi proizvod koji ću vam prezentovati jeste Golden Rose EyeBrow Powder, u nijansi 106.





Ova senka za obrve mi je zapala za oko jer sadrži Vitamin E, tačnije,  sadrži proteinsku supstancu koja štiti obrve, daje prirodni sjaj i volumen dlaki. Kada sam probala uzorak na svojoj ruci, videla sam da je boja odgovarajuća boji mojih obrva, da nije previše tamna i nakaradna, a da je opet zaista intezivna. Kada sam probala i ostale nijanse, zaista sam se oduševila, jer su ove senke vrlo pigmantisane i postojane, što sam zaključila po tome jer ih nisam mogla lako ukloniti sa ruke. Odmah po kupovini iste, ja sam nisam mogla da odolim a da istu ne probam na autobuskoj stanici, tako što sam skinula olovku sa svojih obrva i nanela senku. Zaista sam bila oduševljena, i preporučila bih je svima! Cena je vrlo pristupačna, u Liliju u mom gradu je koštala oko 300 dinara, što je za ovaj proizvod i više nego jeftino!






Sledeći proizvod koji san našla na istoj polici gde i senku, jeste ova Golden Rose maskara, u boji tamno plava, model Perfect Lashes...Ja se izvinjavam što mi slike i nisu baš perfektne, zaista nemam taj običaj da bilo kakve fotografije samo nabacam na svoj post, ali zbog uzbudjenja da probam sve ove proizvode, nisam stigla da ove slike dovedem do savrsenstva, tako da se nadam da cete me razumeti. 

Kada je u pitanju ova maskara, moram reći da sam na prvi utisak vrlo zadovoljna. Do sada sam imala dosta maskari u razlicitim kolorima, koje sam platila daleko skuplje od ove, i moram priznati, da me je ova zaista očarala. Konkretno ovaj model, postojao je u dve nijanse, tj u svetlom i tamnom tonu plave boje, međutim žena koju sam srela, koja je razgledala kozmetiku, preporučila mi je da uzmem tamniju nijansu, jer je više uočljivija, i ja sam je nekako odmah na prvi ruku poslušala. I zaista moram reći da se nisam pokajala. Ova maskara je doista intezivna, plava, baš se vidi na trepavicama, osim toga odlično radi svoj posao maskare, ima takvu četku da ista nenormalno uvija trepavice i izdužuje ih, a opet ne ostavlja grudvice niti slepljuje dlake na vašim očima. Zaista sam u potpunosti srećna što sam je kupila, i iskreno rečeno nisam se nadala ovakvom rezultatu jer maskare u boji koje sam do sada koristila uopšte nisu ostavljale ovako savršen trag na mojim očima. Imajući u vid cenu od 300 dinara, definitivno preporučujem!






Za sam kraj moram da vam prezentujem pakovanje četkica koje sam ja danas kupila, a kada budem rekla i gde, verovatno ćete se smejati. Cena istih je 350 dinara, a prodavnica jeste Kineska radnja. Kako sam došla na ideju da kupim iste, ja zaista ne bih znala da kažem, ali zaista drage moje, kao da me je nešto nateralo da ih kupim. Imam celu hrpu različitih četkica, a ove sam kupila iz radoznalosti, jer sam jednom prilikom već pričala da neretko kupujem kineske stvari zarad testiranja.

JA SAM OVIM KISTOVIMA P R E Z A D O V O LJ N A!!! Njihova dlaka je toliko mekana, a opet toliko čvrsto spojena da ja zaista nemam reči!? Ovaj držač je toliko lepo i profesionalno odrađen da sam ja intrigirana! Naprosto sam se zapitala da li je moguće da četkice koje se prodaju kod kineza, budu bolje od mnogih drugih koje sam naručila preko interneta ili kupila u kozmetičkim radnjama! Da li je to dokaz da nam neretko podmiću fake četkice po ceni original?

Malo sam istraživala o ovim četkicama, po netu, i našla informaciju da su italijanskog porekla, i da su oni replika nekih jako kvalitetnih Italijanskih Bella četkica. 






Opet ponavljam, ne zamerite mi na slikama, nisu perfektne jer sam strašno žurila da ih prezentujem! Na prvoj slici je sunđerasta četkica za nanošenje senke..Zanimljivo mi je to što sam ja pokušavala izvučem ovaj sunđerčić i zaista nisam uspela, što je dokaz vrhunskog kvaliteta. Zatim na istoj slici je klasičan kist za obrve i trepavice. Na drugoj slici je češljić koji se može koristiti u više svrha, verujem da ste upoznate sa istim tako da ne bih da dužim. Treća slika predstavlja četkicu koja je obla i perjasta, jako dobra za senčenje, i blendanje ali i nanošenje preciznih linija kada je u pitanju tečni ruž. Na letvrtoj slici je 'blender' četkica, srednje veličine koja će meni lično kotistiti za hajlajter, jer mislim da je baš stvorena za to. Četvrta slika prikazuje klasičnu oblu tvrdu četkicu za senku, a peta mali precizni kist za obrve, koji sam upotrebila odmah nakon kupovine senke za obrve i moram reći da sam oduševljenja time kako on radi svoj posao.

Zbog skoro 60 pratilaca na mom blogu, uskoro planiram jedan veliki giveaway, tako da cu morati da kupim jos najmanje dva pakovanja istih ovih četkica, i prosledim ih vama, jer sam zaista prezadovoljna. Kažem, nisam se nadala zaista da će se ovako pokazati. Šta više, smatrala sam ako ne budu okej, da ih mogu dati mladjoj sestri da se igra, ali sada sam definitivno ponosna što ih imam, i još uvek ne mogu poverovati koliko su dobre.







Evo i mene za sam kraj. Nisam u najboljem izdanju jer sam upravo stigla kod kuće, okupala se, i navukla najobičniju majicu na sebe, iz želje da vam što pre pokažem sve ovo, tako da, ponavljam, slike nisu baš kakve sam želela, ali se nadam da sam vam bar malo prikazala činjenicu koliko sam srećna i zadovoljna svojim haulom. Toliko od mene, pozdravlja vas sve vaša....




You May Also Like

54 коментара

  1. Wonderful brushes! I love your blog!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    Blog ♡Reckless diary by Anya Dryagina♡
    My ♡Instagram♡

    ОдговориИзбриши
  2. Aa nisam znala da golden rose ima senke za obrve :D moraću da probam ^^ sad koristim neku olovku, jeste dobra al senke se mnogo lakse stavljaju, samo mi je tesko da nadjem svoju boju :S

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Do sada ih ni ja nisam vidjala ali sam bila odusevljena istim! Tako da bih ti preporucila da probas neces se pokajati!

      Избриши
  3. golden rose proizvode nazalost nikad nisam koristila, a imam veliku zelju da ih isprobam, maskaraaa obara,prekrasna si, svida mi se to sto si totalno drugacija, prekrasno ti stoji plava maskara i znas je nositi, a obrve su ti savrsene.

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/2016/09/zaful-review.html

    ОдговориИзбриши
  4. Nice brushes set! I've just bought new for myself too)

    KireiKana

    ОдговориИзбриши
  5. Čula sam mnogo o ovome da nam podvaljuju kopije po cijeni originala ali mi nasjedamo uvijek na takve stvari jer svi misle da cijena određuje kvalitet. Često je to istina, zapravo jako često, ali opet to ne mora da znači ništa, upravo su ove tvoje četkice dokaz toj tvrdnji.
    Super stvari si kupila, jako zanimljiv post :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  6. Moram priznati da nisam isprobala ni jedan Golden Rose proizvod, ali sjenilo za obrve izgleda odlično! Plava maskara je preedivna, a tebi zaista odlično stoji, impresionirana sam :D Četkice su isto preslatke i drago mi je što si zadovoljna s njima.
    Inače, sve je super napisano i nadam se da će uskoro još ovakvih postova. :)

    sarahmakeupp.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican post!Imam slicne cetkice,takodje kupljene u kineskoj radnji i odusevljena sam njima!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam isprobala niti jedan proizvod. Nažalost kod nas nema Lily- ja. Već neko vrijeme tražim neke četkice i nigdje ne mogu naći enke baš kvalitetne. Sada si me navela da pogledam u kineskama :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  9. Nisam isprobala ni jedan proizvod,ali ako naletim na tu GR senku,obavezno cu je kupiti! Inace su ti prelepe obrve☺


    https://letsbetogethertonight.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican post,divne stvari! Diivno izgledas :)

    ako mozes klikni na linkove koji se nalaze pri kraju mog zadnjeg postaa :*

    -> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/08/back-to-school-easy-hairstyle-ideas.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  11. Divan haul!♥Imam istu golden rose maskaru i mogu ti reci da je odlicna!:)♥

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  12. Ni ja nikad nisam kupovala cetkice kod kineza.Ali sam pre neki dan kupila da bih testirala i stvarno su super i vide se da su kvalitetne :)
    Super post!
    sandrablogtips.blgospot.rs

    ОдговориИзбриши
  13. Predivan post, makeup mi se jako dopada, ali mi se jako ističe plava maskara, baš divno izgleda, također četkice izgledaju baš divno i kvalitetno

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Supe si stvari kupila, četkice izgledaju najlepse, i jak osu kul i tumblry! ♥
    novi post:
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  15. Mislim da četkice izgledaju jako dobro a i moram da napomenem da si ti prelijepa <33
    ✨ forever-blogm.blogspot.com ✨

    ОдговориИзбриши
  16. Slike su odlicne, nemoj se brinuti oko toga. Uistinu me je zacudilo ovo za cetkice, ali mislim da si time dokazala kako cijena nema nikakve veze s kvalitetom. Inace, na jednom od blogova sam vidjela i predivne tenisice kupljene takodjer u kineskom ducanu, izgleda da cu morati od sad ulaziti u isti haha. Proizvodi izgledaju odlicno, hvala na preporukama i detaljnom opisu. Takodjer, cestitam na sljedbenicima! :)
    Pogledaj novi post kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Odlicno si opisala proizvode i definitivno ću morati uzeti GR senku *---*

    Odličan post i sviđa mi se blog <3
    Zapratila sam te,pa ako želiš uzvrati ly <3

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  18. Odlicni proizvodi :-)
    Davno sam koristila plavu maskaru, posle ovog posta dobila sam zelju da je opet kupim :-)
    Sjajan post draga ! <3

    NEW POST ON MY BLOG :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/09/modern-hippie.html

    ОдговориИзбриши
  19. Ehh. Da ti sada ispričam. Prekjuče ulazim ja na tvoj blog,izbriše mi se prvi post. Refrešujem izbriše mi se drugi. Ja počnem da paničim i dođem do zaključka da si odustala do bloga i razočaram se. Tek kasnije ugledam da si obrisala komentare pa si morala da izbrišeš i komentare. Drago mi je što nisi odustala od bloga i što moja teorija nije bila tačna. Što se posta tiče,ne mogu pametovati jer se ne razumem u šminku. Imam par Golden Rose stvarčica i dopada mi se ta kozmetika.

    P.S. Savršena si na ovoj slici *-*

    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  20. Imala sam priliku da isprobam tu senku za obrve i veoma sam se iznenadila koliko je dobra, inace prelepa si

    http://nina-way.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  21. Sve si bolja i bolja! Svaka cast Sandrice, inace divan post <3
    janaxxbhdreamers-coul.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Divaan post,odlican haul! ☺ Slazem se sa Janom,sve si bolja i bolja. ♥

    ОдговориИзбриши
  23. jako mi se svidaju cetkice! i makeup je predobro ispao. Svida mi se jako tvoj blog

    zapratile smo te nadamo se da ces uzvratit
    anastazijaiemma.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  24. Great cosmetics:) I like your make up:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  25. golden rose is just a perfect brand for me:) follow:) now waiting for U:)

    ОдговориИзбриши
  26. Golden rose je mnogo dobra sminka.Svidja mi se tvoj haul.Dala si mi dodatne ideje sta bih ja mogla kupiti.Inace tvoj blog izgleda savrseno.

    https://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  27. Maskara mi se presviđa i ove četkice izgledaju baš kvalitetno. Odličan post!♥♥

    http://klakxy.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши