Jesenji favoriti by Gothic Princess

by - септембар 27, 2016

Pozdrav drage moje Goticarke. Dobrodosle u moj novi post.
Znam da me nije bilo dugo, i zato Vam se izvinjavam zbog toga.
Ne zelim da se pravdam ili smisljam izgovore poput "Ne stizem da se posvetim blogu zbog skole, bla bla bla" i slicno, vec eto, trudim se da procitam sve vase postove, da im se maksimalno posvetim i ostavim komentare od srca, te mi ostaje manjak vremena za moje licne postove, a i s obzirom da praktikujem da oni budu savrseni, vec nekoliko dana nije bilo mojih postova. 
Smatram da je bolje jedan kvalitetan post nego vise njih, a da su sasvim nezanimljivi.

Pre nego sto predjemo na temu, zelim da se zahvalim na 110+ pratilaca i na 12 500+ pregleda, za svega mesec i 10 dana. Zaista neverovatan uspeh, nisam ni mogla da predpostavim da cu za tako vreme uspeti toliko.
 Za moj uspeh zasluzni su mnogi ljudi, tacnije blogerke i moje drage prijateljice, koje su mi dosta pomogle s obzirom da sam nova i ne bas tako iskusna. Medju njima je i Milica Milosavljevic kojoj se evo, javno zahvaljujem na prevelikoj pomoći i svim savetima. Zaista mi znaci. Oprosti sto ti nisam najavila da cu te javno "prozvati" ali sam zaista imala potrebu da te spomenem i apelujem drugim blogerima da se obavezno pretplate na tvoj savrseni blog. 

Devojka koja mi je takodje dosta pomogla, i koju previse gotivim jeste moja draga prijateljica Hristina Kovacevic (Kika's blog). Obozavam njen blog, te bih takodje preporucila da ga posetite, sigurna sam da ce vam se dopasti. Zaista je cura jako divna, obozavam je. Jos jednom, hvala drage moje na pruzenoj podrsci, veliki sam vam duznik.





Napokon da predjemo na temu. Moj danasnji post je posvecen Favoritima ove jeseni. Zapravo, jesen i jeste tek pocela, ali ja vec imam favorite medju svojom kozmetikom tako da ih zelim podeliti sa vama.

Jesen je gotovo moje omiljeno godisnje doba, iz razloga sto se mogu'kompletbo obuci', tacnije, mogu nositi razne aksesoare na sbi, jaknu, kapu i salove, bez razmisljanja da li ce mi biti previse toplo ili hladno.

Opste je poznato da letnji vreli dani, i Sunce sa svojim Uv zracenjem deluju na nasu kosu i menjaju joj strukturu. U nekim slucajevima kosa posvetli i dobije na kvalitetu, medjutim to kod mene nije bilo tako. Moja kosa je ovog leta previse izgorela, sto zbog farbe, sto zbog zracenja, te sam ja zaista bila u nedoumici sta cu sa njom. Na povratku sa letovanja  sam u jednom supermarketu videla pakovanje maske za kosu, koje mi je naizgled ulivalo neku nadu da ce se moja kosa napokon popraviti.




U pitanju je Garnijerova, Ultra Doux Intezivna Maska za kosu, koja je vec nakon prvog koriscenja ostavila znatne rezultate. Naime, radi se o maski kremaste strukture, sa vrlo lepim mirisom, koja se utrljava na sveze opranu, i 'malo' prosusenu kosu, te se nakon aplikacije drzi par minuta, a zatim ispira kao i najobicniji balzam.

Osim sto daje neverovatan sjaj kosi, daje potpunu mekocu, lako rascesljavanje, prijatan miris koji traje bukvalno do sledeceg pranja, moja kosa dobija na volumenu, pogodna je i za peglanje i za pravljenje lokni, vlasi su punije, ostecenje je znatno umanjno, a kosa iz dana u dan sve brze raste.

Ja ovu masku koristim od polovine avgusta, dva puta nedeljno, i to je stavljam obilno, i moram reci da je jos uvek nisam potrosila. Sto znaci da je kolicinski jako povoljna, a i cena je sasvim pristupacna ( 5e ). Ovu masku definitivno preporucujem svim devojkama, nevezano za to koji tip kose imaju.

Jesen je moje omiljeno doba takodje i zbog kolicinskog sminkanja. O cemu se radi? Svi smo upoznati sa onim osecajem  kada nam se leti sminka bukvalno topi i sliva sa lica. U jesenjim prohladnim danima to nije slucaj, vec je moguce nasminkati se bas strukturno i obilno, bez razmisljanja da ce vam to spasti i pokvariti se zbog visoke temperature.






Na slici su prikazana dva pudera. Prvi je ovaj tecni, koji sam kupila 'na crno', od preprodavaca iz Nemacke, tako da Vam ne mogu reci o kom tacno brendu se radi, ali zato mogu napomenuti da je ovaj puder izvanredan, vrlo lagan, a opet jako intezivan, odlicno prekriva i dugo stoji. S obzirom da volim da eksperimentisem sa sminkom, cesto sam izlozena rizicima da ce se mojoj kozi nesto desiti zbog nekih proizvoda. Tako je bilo i ovaj put, zaista je postojao strah kod mene, medjutim ja sam puderom odusevljena, ali opet nisam toliko koliko sam odusevljena njegovom cenom koja glasi 50 dinara. Kao sto rekoh, puder sam kupila od preprodavca, dobavljaca iz Nemacke, koji garantuje da je proizvod Germanskog porekla, i ja mu apsolutno verujem, i nemam predrasudu od toga koliko nesto kosta. Mozda ce me neko osudjivati ali kao sto rekoh, to mene nece doticati sve dok sam ja zadovoljna.

Drugi puder je zapravo puder u kamenu, koji sam kupila na istom mestu, u istom danu, koji u sebi sadrzi ogledalce i mali tupfer za nanosenje. Jako je kvalitetan. Takodje ne znam o kojoj se marki radi, ali sam takodje preponosna sto ga imam jer je odlican. Doduse, meni je malo vise taman te ga koristim kao bronzer, ali opet i tu jeFantastican, dok ga moja mama koristi za celo lice. Do sada se nisu javile nikakve lose reakcije ni na mojoj ni na njenoj kozi kao posledica ova dva proizvlda, tako da veliki plus za njih. Na njima postoje rokovi upotrebe koji isticu tek 2020.godine, sto znaci da ce mi jos dugo koristiti.

Sta je moja poruka? Eksperimentisite sa sminkom, ne znaci da su samo markirani proizvodi dobri. Ipak bitno je voditi racuna i iste testirati prvo na ruci, ali sam sigurna da ovakvi proizvodi mogu biti vrlo kvalitetni, nebitno koliko bili jeftini.




Na sledecoj slicj vidimo tri karmina koji su moji definitivni favoriti za ovu jesen. Prvi je Don Juan u brojubroju305, koji sam vam vec prezentovala u prethodnom postu. Jako je kvalitetan, vrlo intezivan i mislim da je bas prilagodjen za jesen zbog svoje hladne nijanse koju nosi u sebi.
Sledeci je ovaj narandzasto karmin, brenda Dan Xiu Cosmetics u nijansi 324. Mnogi kazu da je ovo prava letnja varijanta medjutim ja se ne bih slozila. Jest u pitanju vatrena i topla boja, ali sam takodje sigurna da uz neku dobru osevnu kombinaciju ovo moze biti odlican jesenji lips look.
I poslednji sa slike jeste ovaj ciklama roze mat karmin, brenda Baolishi u nijansi 16. Jako intrzivna boja, predobro stoji na usnama, i uz crnu odevnu kombinaciju i vrlo malo istaknute oci sminkom, ovo je odlicna kombinacija. Tako da preporucujem.



I poslednja slika za ovaj post prikazuje tri bojice lakova koji su po meni definitivno najbolji izbor za ovu jesen. U pitanju su Tamno crveni lak od Elegant Gabrini u nijansi 353, Narandzasti lak Yves Rocher broj 41 i zuti lak u broju 305 takodje od Gabrini kozmetike. Mislim da ove te bojice mogu ici uz svaku fall kombinaciju jer asociraju na zuto lisce tako da uz neku ombre nails kombinaciju ili sa cirkonima, vasi nokti mogu biti vas glavni modni detalj, zahvaljujuci ovkvim bojama.
To bi bilo to za ovaj post. Ja se nadam da vam se dopao, jer sam se potrudila. Zapratite me na Instagramu, dodajte na cebooku. Do sledeg citanja, voli vas vasa..










You May Also Like

67 коментара

  1. Iskreno, ocekivala sam puno vise proizvoda... i nikakoo nisam ocekivala da cu u tvojim favortiima nac rozi ruz. Narancasti ruz jeee savrsen, nadam se da ces uskoro u nekom od sljedecih postova napisati nesto vise o njemu

    INTERNACIONALNI GIVEAWAY
    http://maggieblogspot.blogspot.hr/2016/09/ana-grguric-illustration-international.html?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znas da sam i sama sebi cudna sa ovim rozim nijansicama ali veruj mi da i ine mogu biti vrlo gotik uz neki black autfit. Inace hvala ti, bice naravno. 💟❤

      Избриши
  2. Jako si me obradovala, Sandra.
    Svakome ko zaslužuje drage volje pomognem. A ti si zaslužila i više. :) ♡

    ОдговориИзбриши
  3. Maska za kosu mi je privukla pažnju, tako da ću je sigurno probati. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajan izbor proizvoda! Zapali su mi za oko karmini u jarkim bojama :-)

    Cmok

    ОдговориИзбриши
  5. Stvari su divne,ali su meni najljepsi dojam ostavili lakovi *_*
    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Draga Sandrice, svaka pohvala je malo za ono što ti napišeš. Stvarno me fasciniraš svojim pisanjem i iskreno uživam dok čitam tvoje riječi. Što se tiče ovih proizvoda jedino sam lakove isprobala i stvaarno su super. Nisu skupi a jako su dobri. Sve pohvela, još jednom, za post i puno sreće u narednom blogovanju. :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, lakovi su doista jako jeftini a vrlo intezivni i kvalitetni. Inace hvala ti na predivnom komentaru, zaista mi znaci. ❤❤

      Избриши
  7. Sjajan post,Sandra! Puderi mi se jako svidjaju, i izgledaju veoma kvalitetno.Nijanse ruzeva su bas lepe, najvise mi se dopada ovaj rozi!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Sandricee bas dugo nisam primjetila tvoje postove tako da me ovaj bas obradovao,prvo ti zelim cestitati na tolikom broju pratitelja u kratkom vremenu ,nadam sw da ces nastaviti tako napredovati,proizvodi su svi super,ja sam jedno vrijeeme koristila ovu masku i ja sam bila odusevljena,ruzevi su bas intenzivne i vedre boje tako da mi se to bas svida,sve u svemu odličan post!💓💓

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Sandra,pre svega opet da ti se zahvalim na komentarima koje mi napišeš od srca na svakom postu!Kada si mi komentarisala prvi post,dala si mi neki savet,ali ja sam odmah mislila da je to hate.Međutim,sada sam shvatila da si ti jedna prelepa osoba!Ovaj post mi se jako dopada!Očekivala sam mnogo više proizvoda,ali nema veze. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <----------- novi post

    ОдговориИзбриши
  10. Cestitam na uspehu koji si postigla za kratko vreme :*

    http://takojato.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Draga Sandra,
    odlican post kao i uvek.
    Inace i ja imam neke Don Juan karmincice.I dobro su se pokazali.
    Takodje zelim da ti cestitam na broju citalaca i na pregledima tvog bloga.Sve najlepse u daljem blogovanju :) <3

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Draga Sandra, na jako lep i zanimljiv način si nam predstavila sve svoje favorite. Moju pažnju su najviše privukli karmini i njihove predivne boje. :)
    Odličan post! ❤

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  13. Prije svega svaka castt na toolikom uspjehu za tako maalo vrijeme.Takodje vidim da si mnooogo aktivna na drugim blogovima jer stalno komentarises i citas sto je onako veeliki plus.Iskreno nisam onaj tip koji voli pink ruzeve i narandzaste.Mislim lijepi su ali mi ne stoje jer inace ne nosim jake ruzeve.Sve mi se svidja u ovoom postu

    ОдговориИзбриши
  14. Snadrice, divan post. Interesantno je kako imas toliko favorita, a jesen je tek pocela. :D Medjutim, drago mi je sto si me podsrtila na ovu masku. Kpristila sam je ranije, ali neko vreme nee, pa mislim da bi trebalo da vratim naviku i stavljam tu masku na kosu. Takodje, bas mi je interesantno sto eksperimentises sa sminkom, samo je bitni da znas od koga kupujes, da sebi i svojoj kozi ne bi naprabila probleme. Inace,jako mi je drago zbog tvog uspeha,potpuno zasluzeno! :D
    A i zaj da si jako divna zbog toga sto posvecujem toliko paznje blogovima koje citas, ne znam da li se iko toliko trudi i ceni tudje postove kao ti. Prpsto svaka cast! :*
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pre svega drago mi je da imas toliko iskustva sa proizvodima koje sam ja podelila sa svima. Zatim veliko hvala na ovom komentaru, zaista mi znaci s obzirom da i sama znas koliko cenim i tebe kao osobu i tvoj rad. ❤

      Избриши
  15. Baš sam se ugodno iznenadila kada sam vidjela novi post kod tebe ,napokon!
    Osoba si kojoj apsolutno vjerujem kada je kozmetika , dekorativa ili preparativa u pitanju, tako i sad, vjerujem da je svaki od navedenih proizvoda odličan, iako niti jedan nisam probala, ali po ovome zaista izgledaju obećavajuće.
    Super. ♥♥

    ОдговориИзбриши
  16. Fantastičan post draga! Baš mi se sviđa ova maska za kosu i mislim da ću i ja ju odlučiti kupiti jer svi govore da je predobra... Uz to, baš mi se sviđaju ovi lakovi za nokte *-* I da... jedva sam čekala da se vratiš :*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post: This is my life

    ОдговориИзбриши
  17. Aaaaa novii post je tuu *--* Draga Sandra, pre svega želim da ti se zahvalim što si me pomenula u postu i na neki način reklamirala moj blog, veliko hvala. Uvek ćeš imati moju podršku, jer se vidi da to što radiš, radiš od srca! Moram pohvaliti tvoje fotografije, jako su kvalitetne i moram primetiti da baš imaš ukusa što se dekoracije tiče. Listovi i cvetovi upotpunjuju fotografije i baš si ih sa stilom poređala:) Što se proizvoda tiče, ni jedan od navedenih nisam probala, ali kako imam problema sa kosom, moraću da probam ovu masku za kosu:) Što se pudera tiče, ne znam zašto bi te bilo ko osuđivao, jer si ga platila 50 dinara, ja sam uvek za to. Ako nađem nešto jeftino, a kvalitetno, što da ne kupim i uštedim pare za još nešto pored toga što sam kupila. I sama si rekla, ako je nešto kvalitetno i ako se tebi dopada, ne trebaju da te pogađaju tuđa mišljenja...Divan post draga, samo ovako nastavi, iz posta u post me oduševljavaš! Radujem se tvom sledećem postu♥:*

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pre svega oprosti sto nisam podelila tvoj link, zaista nisam uspela. Hvala tebi, zaista mi znaci tvoja podrska ❤

      Избриши
  18. Sandrice, zaista divno, moram reći da sam uzgred oduševljena i fotkama koje su poootpuno u tvom 'gotskom' fazonu. :) Ruževi su stvarno sjajni, nisam zana da ti voliš takve boje heh ;D <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  19. moram da priznam da nisam do sada probala narandzasti ruz, sve je super!

    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/09/suede-waterfall-jacket.html

    ОдговориИзбриши
  20. Odlican post prije svega i svaka ti cast sto si za mjesec dana vec dostigla tako lijepe i visoke brojke! Moram da priznam da me isto tako zna biti strah kad isprobavam pojedinu sminku,ali cesto puta se zna ispostaviti da je neki proizvod odlican a npr iz Kine je,iako svi savjetuju da ne bi trebali koristiti kineske proizvode :) Najvise mi se svidja ovaj Don Juan karmin :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  21. Odlican post :D Sve cestitke na postigutom uspehu !
    http://parizankafashion.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  22. Odlican post :D Sve cestitke na postigutom uspehu !
    http://parizankafashion.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  23. Odlican post :D Sve cestitke na postigutom uspehu !
    http://parizankafashion.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  24. Favoriti su ti super. Sve si jako lijepo i detaljno napisala <3
    ♡ forever-blogm.blogspot.com ♡

    ОдговориИзбриши
  25. Odličnoo ♥
    Ako želiš svrati--- > https://faasshione.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  26. Odlicne favoriti, malo je cudno zbog to sto si goth a koristis svetle nijanse um ruz ili sta vec ali hej your thing c:, i like it anyway

    ♡New Post♡
    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.mk/2016/09/let-it-out-boi.html

    ОдговориИзбриши
  27. Divan post, za tvoj blog sam saznala upravo sada i jako mi se dopada! Ovi divni karmini su mi prvi zapali za oko, jako lepe boje!

    Pratim te, nadam se da ces uzvratiti - http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  28. Nisam uspjela koristiti ništa od navednih proizvoda, ali po fotkicama vidim da su kvalitetni, i zaista svaka čast na tom ''ambijentu'' kod fotografija izgledaju zaista predivne, i čestitam ti na tolikom uspjehu za tako kratko vrijeme, stvarno ne znam kako si to uspjela, ja bih bila jako ponosna na sebe da sam na tvom mjestu, samo nastavi tako :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  29. Odlican post. Zaista mi je drago da jos neko voli narandzaste karmine! Poljubac ♥♥♥

    ОдговориИзбриши