Rođendanski pokloni #No 2 ^_^

by - септембар 12, 2016

Hejj drage moje gotičarke! Dobrodošle na moj blog. 
Moje ime je Sandra i danas nastavljamo da se družimo i delimo Makeup savete!

Pre svega želim da vam se zahvalim za 80+ čitala, 9000+ pregleda, i divnim komentarima koje ostavljate nakon svakog mog posta. To mi zaista neverovatno znači, ogromna ste mi podrška,velika motivacija za dalji rad i veliko hvala na tome! Obožavam vas.

Takođe želim da vam se zahvalim i na divnim čestitkama upućene za moj rođendan, zaista ste me usrećile. Inače predhodni post je bio posvećen makeup proizvodima koje sam dobila za rodjendan, a danas sledi nastavak revjua , tačnije, danas vam predstavljam još neke od poklona koje sam dobila. 

Moje drugarice su upućene u to koliko ja obožavam mejkap, i koliko se bavim time, tako da definitivno znaju da ni jedan poklon ne može da me usreći koliko sama šminka.
Ovim putem im se zahvaljujem na divnim poklonima!
Zaista mi znače previše! Nisam materijalista, iskreno draže mi je što su proslavile sa mnom, i bile uz mene, ali jednostavno, šminka je nešto ćemu ne mogu da odolim!

Teodora, Sanja, Milena, Jasmina, volim vas!






Ne bih da dužim, već bih vam ukratko prezentovala kozmetičke proizvode.
Od njih sam dobila ovaj Mat Golden Rose karmin, Golden Rose mat olovku za usta, olovku za obrve od istog brenda, dve senke i Hajlajter od novog brenda Fashion Trendy, i Evelin ajlajner.





Pre svega, predstavljam vam ovaj Gabrini Lak za nokte, koji je moja drugarica Aleksandra danas kupila, međutim nakon prvog pokušaja da ga namažemo, nismo baš uspele. Lak je u NUDE boji, nijansa 01, jako lepa boja naizgled, vrlo nezna, vrlo atraktivna i vrlo nošena u poslednje vreme, medjutim nama se konkretno ovaj lak nije iz prve pokazao najbolje. Kasnije smo ukapirale da je neophodno naneti nekoliko slojeva za potpuni uspeh, ali mislim da je to malo gubljenje vremena, jer je neophodno cekati da se nokti osuše, i tru puta mazati nadoknadno. Ali mislim da će nam ovaj lak odlično koristiti, kada budemo imale višak vremena.  Ima fantastičnu četkicu, zaista se lako nanosi, lako sida, pa što da ne, ako želite, možete ga nabaviti u svakoj parfimeriji, pa čak šta fiše, mislim da ih ima i u olje snadbevenim kineskim radnjama. Za ljubitelje lakova, ovo je pravi pogodak.






Na slici iznad možete videti Golden Rose proizvode sa prve slike. U pitanju je GR velvet mattte karmin, u nijansi 32, i GR matte lipstick crayon, u broju 05. Kada su ova dva proizvoda za usta u pitanju, moram reći da sam apsolutno oduševljena. Prvenstveno, neki koji me prate znaju da ja ne gotivim da nosim karmine, jer nemam baš perfektnu gleđ, medjutim, i karmin i olovka su mi se jako dopali. Karmin u sebi ima ljubičastog pigmenta, dok je olovka baš u boji mesa, sa roze-crvenim pigmentom. Toliko slični, a toliko različiti proizvodi. Lako se nanose, što mi se jako dopalo, lepo se mešaju, iako su i jedan i drugi mat, ostavljau malo tragova, ali to meni ne predstavlja problem. Ne skidaju se  lako, što mi je vrlo bitno, tako da preporučujem!








Sledeće što vam predstavljam jesu Ajlajner od Eveline kozmetike u deep black nijansi, i GR dream eyebrow pencil u broju 304. Kada je Ajlajner u pitanju, ja moram reći da je to najbolji proizvod za izvlačenje crne linije koji sam ja ikada probala zaista. S tim da sam gotičarka, crni debeli ajlajner na mojim očima je deo moje svakodešnje mejkap rutine, tako da sam dugo tragala za perfektnim proizvodom, i tek sad sam ga pronašla. Mina za nanošenje je tanka, tako da je moguće izvući jako precizne linije, a boja je zaista jako crna, vrlo intenzivna i pigmentisana. Ne skida se na dodir, odmah po nanošenju se suši, i sve dok ne upotrebite micelarnu vodu ili maramice za skidanje šminke linija će stajati. Zaista perfektan ajlajner, preporučujem svima, ja ću ga definitivno opet koristiti!

Kada je u pitanju olovka za obrve, moram reći da nisam zadovoljna koliko Eveline olovkom, jer je ova dostas suva, ali se ipak jako lepo razmazuje, ne ostavlja grudvice niti suvišnu masnoću na obrvama, tako da mi može koristiti za suvoparno iscrtavanje. Nije klasična drvena, što mi je bilo jako zanimljivo, dobra je za rezanje, tako da je preporučujem.










Sada slede proizvodi od Quiz-a, iz kolekcije Fashion Trandy.
U pitanju su su senke za oči, i hajlajer i bronzer.
Ovi proizvodi su mi se prvenstveno dopali zvog svoje intezivnosti i jako lepog blagog mirisa.







Prva na listi je tripl senka za oči u broju 12. U pitanju su mat senke. U ovaj paleti dolaze nud roze senka, siva (miš) senka i tamno siva. Ovo su mat senke, vrlo se lepo nanose, i blendaju (mešaju). Vrlo su intezivne, iako su bez šimera (matte), imaju glatkost i masnoću u sebi što mi se jako dopalo. Odlični su da služe kao podloga za neki noćni mejkap.








Sledeća je dabl senka za oči, u broji 11, sastavljena iz dve boje. Jedna je nude roze senka sa blagim šimerom, druga je tamno siva, takođe sa blagim šimerom.  Kao što rekoh, vrlo su intezivne , a ipak jako lagane. Meni su se jako dopale, korisitila sam ih više puta do sad, zaista su jako gotivne, lepe, prilagođene za mnoge prilike, i za svaki dan. Pakovanje senki je standardno, lepo napravljeno, obezbeđeno, čisto, precizno i elegantno, prilagođeno za nošenje. Tako da definitivno preporučujem i jednu i drugu!







Na samom kraju, imamo Hajlajter & Bronzer, u nijansi 40. Zapravo radi se o hajlajteru u tamnoj nijansi, koji se može stavljati na deo gde ide bronzer, a sa leve strane je nud blagi bronzer, prilagođen za svaki dan, jako lagan, lepog prijatnog mirisa,  dovoljno intezivan, sa blagim sitnim šimerom, testura je fenomenalna, ne troši se tako lako, ne 'kruni' se, te moram priznati da sam zadovoljna.





Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna ovim proizvodima. Intezitet i vkalitet istih, je na visokom nivou. Zaista sam presrećna što sam ih dobila. još jednom veliko hvala mojim dragim devojkama na njima, upotpunile su moju kolekciju! Ako se nekome dopao neki od proizvoda, neka kupi, verujem da će biti zadovoljan. Toliko od mene za ovaj post...

Ako vam se dopao, ostavite svoj komentar, takođe ako imate ikakvih zamerki ili iskustva sa ovom šminkom, podelite to sa nama. Ako neko želi da ga zaprati u koliko već nisam, neka ostavi svoj link dole, rado ću se posvetiti svakom vašem blogu. Voli vas vaša... 












You May Also Like

73 коментара

  1. Divne stvari si dobila. Imam GR matte lipstick crayon u istoj nijansi i obožavam ga. :) <3
    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. Sretan rođendan sa zakašnjenjem :) Baš si divne poklone dobila!

    ОдговориИзбриши
  3. Dvne stvari!Da sam ja to dobila i ja bih se usrecila:)Uclanila sam se pa bi mi bilo drago ako bi uzvratila:))

    youcantouchtheskybynina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Gotičarko,da ja tebe zamolim da nam malo češće pišeš ? Znam da je škola i da sada svi imamo brdo obaveza,ali ja jednostavno obožavam tvoj stil pisanja i uživam u tvojim postovima.

    Eh, sadaa. Već sam i napomenula da se ja ne razumem u ove i ovakve proizvode i žao mi je što ti jednostavno i ne mogu pametovati ovde i ostaviti komentare koje ti meni ostavljaš. Ne zameri ako malo lupim ovde,nisam još ni pravi početnik u šminkanju. Kao prvo,jako mi se dopada ovaj Golden Rose karmin i totalno je u nekim mojim goalsevima za budućnost. Možeš li mi samo reći ili preporučiti najbolji ajlajner koji si koristila ili koristiš ? Potreban mi je za jedan događaj,ali nemam koga pitati pa si mi ti prva pala na pamet.

    Ljubim te.

    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aaaaa draga moja, ti si devojka, tacnije devojcica, koja me je svojom zivotnom pricom vezala za sebe i koju ja zaista volim! Pre svega hvala ti sto si me spoemnula u svom postu, to mi previse znaci, imajuci u vidu da je tvoj blog jako citan. Zaista veliko hvala! Ja bih ti preporucila baš ovaj Eveline ajlajner u flomasteru, jer je perfektan, i veoma lak za koriscenje kad asu u pitanju i pocetnici. Verujem da ces se odlicno snaci. inace sve sto treba, pitaj me, pomoci koliko god je u mojoj moci, vrlo rado! Zaista si divna devojka koju ja obozavam, i svaki moj komentar je od srca!

      Избриши
  5. Divni proizvodi!Nikad ih nisam probala,ali mislim da su divni! <3

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Anja. Što se pregleda tiče, u pitanju je mala tajna :D Hah šalim se, planirala sam da napišem post o tome kako da vaš blog u potpunosti uspe. Naime mi pišemo blogove obično samo za ostale blogere, najčešće nerazmišljajući da bi iste trebali čitati i neki 'laik' ljudi, koji se ne bave ovim poslom/hobijem. Zato sam ja angazovala svoje drustvo, da u toku dana, par puta psoete moj blog, svakdonevno serujem u mnogim grupama, dovoljno je da ljudi udju, i prelistaju na kratko, i gledanost tj citanost tvog bloga raste. Znaci moja mala tajna lezi u tome da sto vise 'reklamiram' tacnije delim link svog bloga i eto :)

      Избриши
  6. Odlični pokloni, obožavam ovu GR matte karmine, baš su predivni. Sve u svemu super post, obožavam čitati tvoj blog :)

    http://beautyakworld.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Divni proizvodi, nazalost nikad nisam isprobala niti jedan, alii u oko su mi definitivno upali golden rose proizvodi, obozavam jake boje na usnama, a ove su fenomenaalne

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  8. Sandra, ili ako ti je deaže, Gitičarko, ti sidivna. Prelepo pises i za jako kratko vreme si zauzela mesto u mojih top 5 blogerki, a ja imam visoke kriterijume :D
    Inace, ovaj post je savrsen, kao i prethodni, i sva sminka koju si nam recenzirala se cini odlicnom. Skidam kapu svakoj osobi koja ume prezcizno da izvuce ajlajner xD
    Najvise volim proizvode za usta, pa mi se zato olovka jako svidela. Imala sam prilike da je isprobam, kada sam je pozajmila od sestre i ja sam bas zadoboljna njenim kvalitetim. Imas jako pazljive drugarice :D
    Pozdrav! <33
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Ana ako se lepo secas, nismi poceli bas najbolje, zapravo doslo je do onog nesporazuma ali si ti meni i nakon toga ostala jako draga tako da mi je velika cast sto si ostavila ovaj komentar, veliko hvala.

      Избриши
    2. Secam se nesporazuma koji sam izazvala, i i dalje mi je zao zbog moje burne reakcije. No, drago mi je sto si mi oprostila i sto smo nastavile jedna drugoj redovno da citamo postove i pruzamo podrsku <3

      Избриши
  9. I love Golden Rose lipsticks:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Dini pokloni.Nadam se da ce ti sluziti. <3

    https://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Jako lijepe stvari si dobila. Dopada mi se dizajn bloga i odmah sam te zapratila, ako želiš uzvrati
    http://medinabeslagic.blogspot.ba/


    ОдговориИзбриши
  12. Dobila si divne stvari, lepo je što si ti kupile ono za šta su znale da će ti se sigurno dopasti. Golden Rose karmini su stvarno prelepi, boje su odlične! :)

    ОдговориИзбриши
  13. Dobila si predivne stvari. Ja ne volim toliko šminku, više mi se svidja moj prirodni izgled, ali proizvodi koje si dobila su fantastični.

    Story Of Dream Girl

    ОдговориИзбриши
  14. Sandra, ja sam stvarno uživala u čitanju tvog posta. Nisam probala niti jedan proizvod, ali lak mi je stvarno divan,a inače ne volim nude nijanse :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  15. Divni pokloni,imam isti GR ruž i stvarno je divan!

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  16. Super post!
    Najviše mi se sviđa ruž i olovka za usne,obadva sam proizvoda probala,ali nisu mi se svidjeli zbog boje jer ne volim imati jake nijanse na usnama.Inače odličan post i mnogo mi se sviđa kako pišeš :*

    Posjeti moj blog,uzv follow - myworldajla.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  17. Izgleda da te prijateljice jako dobro poznaju, btw dobila si zaista divne stvarčice :)

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  18. Zaista divni proizvodi, draga moja Sandra, stvarno si ih jako lepo opisala. :) GR karmin deluje fantastično, boja je magična! :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  19. Jako divne i kvalitetne stvarcice si dobila.
    Cestitam na 9000+ pregleda, sve najbolje u daljem blogovanju :)
    xoxo

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  20. Coveceee ovo je super!!!!Bas mi se svidja !!!
    http://parizankafashion.blogspot.rs/ zaprati me zapratila sam te

    ОдговориИзбриши
  21. Coveceee ovo je super!!!!Bas mi se svidja !!!
    http://parizankafashion.blogspot.rs/ zaprati me zapratila sam te

    ОдговориИзбриши
  22. Uf, prvi put sam na tvom blogu i jaaako sam oduševljena, kako izgledom bloga tako i tvojim stilom pisanja. Stvarno sam uživala u čitanju. Sretan ti rođendan, sa malim zakašnjenjem i punooo dobre šminke u ovoj tvojoj novoj godini ;).

    Ako želiš pogledaj moj blog. Bilo bi mi drago da se učlaniš i da nastavimo naše druženje :*
    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  23. Divnii pokloni :D Ja najvise volim kad dobijem sminku za rodjendan :D <3

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  24. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.
    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    ОдговориИзбриши
  25. Divni pokloncici! Dopada mi se onaj nude lak za nokte i Golden Rose olovke! Super blog!

    www.bymajamladenovic.com

    ОдговориИзбриши
  26. Još jednom želim da ti se zahvalim na svim divnim rečima koje si ispisala ispod posta. Zaista me obraduješ i mnogo mi znači da čujem mišljenje negog poput tebe, ko verovatno ima dosta drugačiji stil :)
    Mi žene definitivno ne možemo da odolimo ovim dekorativi i to je nešto što stvarno uvek može da nas usreći. Od GR najviše koristim lakove za nokte i to ne menjam. Ovaj Eveline eyeliner deluje baš kvalitetno i pigmentisano. Samo nikad ne znam gde da ga pronađem :D

    ОдговориИзбриши
  27. es todo precioso, me encanta, bonito post, anotado ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  28. Golden Rose proizvodi za usne izgledaju predivno! *o* <3


    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  29. Definitivno su izabrale pravi poklon! Golden Rose proizvodi su mi omiljeni i baš su kvalitetni. <3
    Zapratila sam te, da li bi mogla uzvariti?

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  30. Odlicni proizvodi! Vjerujem da si bila jako sretna kada si ih dobila :D <3
    http://thebeautyofstylefashionblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  31. Mogu ti reci da drugarice sigurno nisu pogrijesile kada su ti nabavile ovoliko sminke,stvarno predivni pokloni! Golden Rose je odlican brend,a ovaj karmin i olovka koje si dobila na poklon mi se bas svidjaju! Inace me svaki tvoj komentar na mom blogu obraduje,stvarno si jedno predivno stvorenje <3

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  32. Dobila si toooliko prelijepih stvari.Ove dvije platice su prelijepe,stvarno.I naravno,kada sam ušla prvi put na tvoj blog,zapazila sam preelijep naslov bloga,svaka čast na organizaciji bloga,imaš follow :*
    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  33. Odličan post, dobila si jako lijepe stvari <3
    Posebno mi se sviđa Hajlajter i Bronzer, savršeno ;)

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/09/born-pretty-store-haul-first.html

    ОдговориИзбриши