Prva saradnja na mom blogu | Born Pretty Store

by - октобар 15, 2016

Pooooozdrav dragi moji, moje ime je Sandra i želim Vam dobrodošlicu na moj novi post.
Pre svega želim da Vam se izvinim što me nije bilo par dana na blogu. Razlog je očigledan, a to je da sam se spremala za ovaj post dugo, očekujući poklon koji sam naručila.

Danas je tačno dva meseca od kako sam ja počela sa blogovanjem, i od kako sam izbacila svoj prvi post. Zaista sam srećna što sam deo cele ove blogsfere, uživam u svom hobiju, i osećam se ispunjeno dok provodim vreme ovde sa vama! 

Na početku želim da se zahvalim što me redovno pratite, što ste uz mene, što komentarišete moje postove i time me motivišete da radim dalje! Veliko hvala za 130 pratilaca i 16 000+ pregleda za samo dva meseca! Zaista ne postoje reči kojima bih vam se najiskrenije zahvalila na svemu tome. Da nema Vas, ne bi bilo na mene, tako da, hvala od srca!






Pa ovako, kao što ste mogli da pročitate, sklopila sam saradnju sa Born Pretty Store sajtom, i juče mi je stigao paket. Saradnju sam sklopila krajem prošlog meseca, i to tako što su mi drugi blogeri preporučili da se im se ja sama prva javim, jer ova kompanija ne traži preglede, a s obzirom da sam ja još uvek malte-ne početnik, imponovalo mi je da saradnja bude baš takva.


Ja sam se njima javila na email: bornprettyblog@gmail.com , oni su meni već sutradan odgovorili, tražeći mi link bloga, ja sam im poslala, oni su ga pregledali, i pristali su nas saradnju. Ponudili su mi 10$, rekavši da će ta suma iz meseca u mesec porasti, te ću u narednom periodu moći da naručujem za veći novčani iznos, međutim meni su i ovih 10$ sasvim imponovali, jer s obzirom da sam još uvek nova blogerka, ovo je bio pravi uspeh za mene i moj blog.

Ja sam poručila stvari u iznosu od 10$, i već narednog dana sam dobila mail u kom su me obavestili da će mi narednih dana poslati paket, a da će isti stići u narednom periodu od 4 do 5 nedelja. Paket je stigao za manje od tri nedelje, što mi se posebno dopalo. Planirala sam da ga otvorim zajedno sa Vama, medjutim, s obzirom da ga je podigla moja draga mama, ona me je preduhitrila i otvorila ga sama.





Mislila sam da bi bilo najbolje da ga otvorimo zajedno, da bih vam ujedno pokazala kvalitet zaštite unutar paketa, medjutim to mogu reći i sada bez polemike. Paket tj. ovaj koverat je od čvrstog papira, unutra obmotan onom finom sunđerastom folijom (poznatijom kao puckavac, jer sadrži balončiće sa kojima smo se kao deca zanimali). Svaki predmet koji sam dobila bio je dobro upakovan dodatnom najlom folijom, tj kesicom, sa vakumsik zatvaračem, tako da su svi pokloni sitgli neoštećeni, u savršenom stanju, tako da je moja ocena za dostavu čista desetka.


Prva stvar koju želim da vam predstavim jeste ova paleta korektora, koju sam dugo planirala i sama da kupim, i koju kod nas možete naći za nekih 800 dinara. Međutim pošto mi se ukazala savršena prilika da za samo 9 dolara naručim ovu paletu, četkicu za nanošenje korektora, i sunđerasti bjuti blender, nisam mogla da odolim i naručim nešto drugo.






Ova paleta sadrži 13 korektora (od kojih je jedan zelen, namenjen tamnim podočnjacima i ostalim nesavršnostima na koži, dok su ostali u različitim kolorima, od najtamnijeg, do najsvetlijeg), zatim jedan hajlajter, i rumenilo. Svi korektori, uključujući i sjajni gliter i rumenilo, su jako masne i glatke teksture, bez grudvica.





Kada sam poručivala, očekivala sam da će ovo pakovanje biti dosta veće, sa dosta većom količinom proizvoda, međutim to nije tako. Paleta je razmera negde ok 20x15 cm, ako ne i nešto manje, sa vrlo plitkim pakovanjima sa korektorima. S obzirom da se svakodnevno bavim šminkanjem, što sebe, što i mojih klijenta, kojih u poslednje vreme ima sve više, plašim se da ću ovu paletu potrošiti jako brzo.

Međutim nisam razočarana ovom paletom ni najmanje, jer je kvalitet iste jako dobar. Osim što su korektori masnii, lako se nanose, mešaju, i savršeno blendaju. Na osnovu onoga što sam probala i recenzirala, mogu reći da sam jako zadovoljna, jer proizvodi iz ove palete ne ostavljaju pečate, a osim toga zeleni korektor savrešno prikriva sve bubuljice, roze korektor daje prirodno rumenilo licu, hajlajter je jako nezan, ne previše upadljiv i nakaradan, a ipak vidljiv i jako ženstven. Sve boje su jako postojane, i vrlo intezivne, tako da sam zaista srećna što napokon imam ovu paletu.
Link proizvoda: http://www.bornprettystore.com/colors-contour-concealer-palette-sponge-puff-powder-brush-face-makeup-high-quality-p-22200.html







U ovom setu sam dobila i ovu četkicu i bjuti blender, kojima sam takođe zadovoljna.

Bjuti blender koji mi je stigao jeste u nekoj plavoj nijansi, standardne veličine, ne onaj najveći, ali ne i najmanji. Ima savršeno zaoštren vrh, što mi se posebno dopalo, jer ću moći da nanosim korektore u različitim uglovima, bez problema. Sunđer je jako mekan, što mi je zaista bitno. Nema velike pore na sebi, tako da mi to garantuje da neče previše skupljati korektore u sebi, već će ih lepo blendati i mešati. Nakon što sam ga oprala, on je dobio na volumenu, što je dobar znak da će mi ovaj sunđerčić odlično koristiti. Do nedavno, iskreno nisam bila ljubitelj istih, iz razloga što baš i nisam znala da radim sa njima, ali samda ih obožavam.




Četkica koju sam dobila je sasvim korektna, ima sintetička vlakna, ali je zaista mekana. Već danas sam je koristila, dok sam isprobavala korektore, i moram reći da odlično radi svoj posao.Iskreno, očekivala sam da će biti mnogo veća, jer je na slici izgledala dosta glomaznije, ali nisam razočarana, jer mi je i ovim dimenzija vrlo neophodna i korisna, za nanošenje i masnih korektora, ali i bronzera i hajlajtera, jer je na vrhu zaravljena i oštra, tako da osim što odlično blenduje i meša, ona iscrtava i precizne linije.





Zaista sam zadovoljna porudzbinom ovog miksa koji čine paleta, četkica i blender. Za samo 9$, ovo je i više nego povoljno, jer samo ovi korektori koštaju toliko, ne računajući ostale dodatke koje idu u ovom setu. Potrudiću se da ovu paletu sačuvam što duže, jer je zaista jako dobra, te je neću koristiti svakog dana u školi. S obzirom da već imam bjuti blender koji koristim, ovaj ću ostaviti po strani, za neki budući period. Dok, kada je četkica u pitanju, željno iščekujem svaki naredni susret sa njom!

Za preostali 1$ naručila sam pakovanje od dve jako zanimljive tetovažice. 
Na jednoj je ova jako zanimljiva mačka, koja inače previše podseća na mog ljubimca Žorža, a na drugoj jeste jedna jako simpatična sovica. Iskreno, nadala sam se da će biti veće, ali nisu. Tetovaže se nanose standardno, kao i sve ostale. Jedva čekam da ih isprobam, i nadam se da će mi stojati dugo, jer imaju drugačiju strukturu od tetovaža koje se mogu kupiti kod nas, potrudiću se da ih zaštitim u toku kupanja, tako da u nekom narednom periodu javljam kako sam prošla sa njima i koliko dugo su stajale.
Link: http://www.bornprettystore.com/sheet-cute-leeter-tattoo-decals-body-decal-waterproof-paper-p-16969.html




Da sumiramo utiske, jako sam zadovoljna svojim paketom kojim sam dobila. S obzirom da je u pitanju moja prva saradnja, koju sam ostvarila nakon mesec ipo dana mog blogovanja, jako sam srećna i ispunjena, osećam se kao prava uspešna blogerka, a sve to opet, zahvaljujući vama. Hvala vam! 

Nadam se da ste uživali u mom postu.
Ako ste imali prilike da koristite neke od ovih proizvoda, podelite Vaše iskustvo sa svima nama u komentaru, ako ste novi na mom blogu, ostavite link, da vas zapratim, i da nastavimo da se družimo u narednom periodu. Do sledećeg čitanja, voli vas vaša...




You May Also Like

66 коментара

  1. Maca je preslatka :*
    http://majalivinglife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post,paleta mi se bas dopada,kao i cetkica!Cestitam na prvoj saradnji!

    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Mislim da je dokaz toga koliko si uspjela na blogu za samo dva mjeseca, upravo ova saradnja, od srca ti čestitam na istoj, nadam se da ćeš ih imati još mnogo, jer to i zaslužuješ, a što se tiče stvarčica najzanimljivija mi je ova paletica, a i dosta je pigmentovana, moja sestra ima catrice, koja je slična toj i oduševljena je :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Cestitam na prvoj suradnji, paletica se cini zaista odlicna

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  5. Cestitam na prvoj saradnji!
    Jako sam srecna zbog tebe jer sam imala prilike da vidim kako tvoj blog raste od pocetka.Zato mogu reci i da sam ponosna na tebe.
    Svaka cast Sandra <3

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Čestitam na prvoj saradnji, review je odličan xo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Kako mi je samo drago što ovako brzo napreduješ i jednostavno - neopisivo sam sretna zbog tebe!
    Čestitam na prvoj saradnji, bit će ih u budućnosti još mnogo ,nadam se i želim ti svu sreću u daljnjem blogovanju <3!
    Divna recenzija, sve je jako lijepo opisano, slike su super, divno zaista!

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  8. Svaka čast, čestitam na suradnji! Stvarčice koje si odabrala su krasne! Paleticu ću gledati i ja da naručim, baš mi se doima. xx

    S h a k e T h a t B e a u t y b l o g♥

    ОдговориИзбриши
  9. Paleta izgleda stvarno odlicno. Nadam se da ces je moci dug koristiti i da ce ti biti odlicna! :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Graet presentation and nice produts. :)

    xx
    http://www.thestylefanatic.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Graet presentation and nice produts. :)

    xx
    http://www.thestylefanatic.com/

    ОдговориИзбриши
  12. Amazing items Dear:) I like the palette, looks like a great product:)
    kisses:*

    ОдговориИзбриши
  13. Drago mi je da su ti prihvatili saradnju :D I super si stvari uzela...Ja inace obozavam da isprobavam te privremene tetovaze i mnogo mi se svidja maca ^^

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Bas mi je drago sto si sklopila prvu saradnju nakon tako kratkog vremena. Uzgred, divne stvari si odabrala. Dopada mi se sto si tako detaljno opisala sve stvari, a posebno paleticu. Fenomenalan post. <3

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Castitam na prvoj saradnji. Svidja mi se sto si sve detaljno opisala tako da niko nema nedoumoce. Inace, slike su takodje odlicne. Vidi se da si se potrudila. 💋

    mirjanasite.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  16. Tako mi je drago za tebe!
    Zaslužila si ovo sve, što preglede, čitatelje, tako i ovu suradnju, želim ti da ih u budućnosti imaš sve više i više i da nam pišeš ovako zanimljive recenzije.
    Divno . ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  17. Draga mnogo sam srecna zbog tvog uspeha.
    Od srca ti zelim da imas sto vise ovakvih saradnju.
    Jer se stvarno vidi tvoj trud. <3

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  18. Super su stvarcice,cestitam <33!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  19. Kao prvo želim ti još hrpu čitatelja i uspješnih suradnji. Kao drugo stvari su prelijepe, boja beauty blendera je presavršena kao i paletica <33

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  20. Ja sa njima sarađujem tako što reklamiram njihov nakit koji me je zaista uvek lepo iznenadio, ali drago mi je da vidim da imaju i dobre stvari van te kategorije. ;)

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  21. Draga Sandra, čestitam ti na prvoj saradnji, kao i na postignutom uspehu! Jako lepo si opisala svaki proizvod posebno. Takođe jako dugo želim tu paletu korektora, tako da ću možda naručiti sa tog sajta. Samo tako nastavi draga♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  22. Cestitam na prvoj saradnji i da ih bude jos mnogo mnogooo :)

    http://takojato.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  23. Odlican post,tetovaze su mi se najvise dopale.Cestitam na saradnji :)
    The Boho Diary

    ОдговориИзбриши
  24. Drago mi je da si ostvarila tvoju prvu sradnju.Paletica je prelepa!♥Boje mi se mnogo dopadaju!:D

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  25. Svaka ti cast, goticarko moja, na trudu koji ulazes u svoj blog, jer ti se zaita ostvario i isplatio. Svaka cast i na prvoh saradnji, nadan se da ti se poklon jako dopada, sto sam mogla da zakljucim iz ovog posta. Sjajno! :D.Teen Queen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, Ana,zaisa sam odusevljena. Inace veliko ti hvala, i sama znas koliko mi znace tvoji komentari. ❤

      Избриши
  26. Mnogo mi je drago što si uspela da sklopiš prvu saradnju posle samo dva meseca jer to pokazuje koliko u stvari napreduješ i koliko truda ulažeš u sve ovo. Paleta izgleda stvarno dobro, a tetovaže su preslatke. :)


    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  27. Amei *.* queria muito ter um desses!
    Obrigada pela visita, linda!!
    Ótimo dia pra você! Até mais. Beijos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  28. Zdravo draga.
    Odlican post, paletica je predivna, kao i beauty blender. :)
    Zanima me da li si placala troskove provizije i troskove isporuke? <3

    ОдговориИзбриши