Rose Gal Review #No.2 | Casual Girl

by - јануар 19, 2017

Pozdrav dragi moji Gotičari, dobrodošli u moj novi post.
Kako ste mi danas? Da li ste raspoloženi za još jednu recenziju proizvoda sa jednog divnog sajta? Ako jeste, nastavite da čitate, ako ne, vidimo se u nekom sledećem izdanju. Voli vas Gotičarka!



Današnji post posvećujemo jednom predivnom sajtu, koji ima fantastične proizvode i sa kojim ja obožavam da sarađujem. Kao što već znate, u pitanju je Rose Gal. Ovo je moja druga recenzija proizvoda koje dobijam sa njihovog sajta, i zaista je malo reći da sam i predhodni put, a i ovaj bila oduševljena njihovim narudžbinama.

S obzirom da sam neko ko nema 'dlake na jeziku', neko ko je direktan i surovo iskren, često se zapitam zašto sve moje dosadašnje recenzije sadrže samo reči hvale? Da li je u pitanju samo dobro plaćena reklama ili? Ipak ne. Ja sam do sada zaista uvek bila zadovoljna stvarima koje mi šalju, počev od dostave, koja je maksimlano brza, i bezbedna jer stvari stižu u savršenom redu i bez oštećenja, pa sve do kvaliteta. Zaista sve preporuke za Rose Gal.

Stvari koje Vam danas predstavljam, dobila sam pre par dana, i jako su me oduševile kada su stigle. Ako se ne varam, mislim da su mi stigle za svega 10 dana. U pitanju su jedne farmerke, vrlo zanimljivog kroja, i čoker džemper, u koji sam zaljubljena od prvog trenutka. Zatim tu su i jedna BB krema, koju sam kupila sa velikim rizikom, i jedan simpatični crni kreon za oči. 





Prva stvar o kojoj želim da Vam pričam jesu upravo ove farmerke, za koje sam se dvoumila, da li da ih uzmem ili ne. S obzirom na to da sam krupnije građe, veliki mi je rizik da kupujem odeću sa interneta jer i bez obzira na to kako je odevni predmet opisan po veličini , postoji mogućnost da mi ne bude taman.

Međutim to ovog puta nije bio problem. Ove farmerice su kao stvorene za mene. Osim što mi po dužini, širini i obimu odgovaraju, jako si mi prijatne za nošenje. Napravljene su od polusintetičkog teksasa (mešano teksas i pamuk), tako da prianjaju vašem telu, prilagođavaju se te stvaraju pravi osećaj udobnosti. Meni su se ove još na sajtu jako dopale tako da sam odlučila i da ih naručim. Kada su mi stigle, s nestrpljenjem sam ih probala i od samog starta za njih imam samo reči hvale. Osim što su kvalitetno napravljene, jako su zanimljvie zbog ovih poderotina koje imaju na sebi. Kod nas je teško naći ovako veliki broj farki a da budu ujedno i udobne i lepe. Cena je jako primamljiva, koštaju svega oko 18$. Svaka preporuka, punijim damama. Link vas čeka ovde.






U poslednje vreme na internetu se viđa sve veći broj dzempera u ovom modelu. Radi se o dzemperu pletenog od tanke vunice, koji na svojim lakatnim delovima ima odrez sa rajfišlusom, tako da se taj deo može zakopčavati i otkopčavati, dok je odrez kragne napravljen tako da je otvor veliki u obliku slova 'v', a oko vrata se pruža deo nalik na čoker. Kao što rekoh, ovi džemperi su trenutno jako atraktivni tako da ja nisam mogla da odolim i ne naručim sebi jedan ovakav.

Na sajtu ih ima u više boja, ali s obzirom da sam ja u tom nekom svom dark stilu, odlučila sam se za crni. Džemper se može nositi skroz u kežual varijanti, a uz kombinaciju određenih odevnih predmeta može biti i jako elegantan. Vunica od koje je napravljen je vrlo kvalitetna, ne razvlači se, koliko sam mogla da primetim, ne linja se, tačnije ne stvaraju se one grudvice kao kod svake tipične vune, vrlo je mekana, i udobna, i ne grebe, što mi se apsolutno dopada. Cena je sasvm korektna i iznosi oko 17$ Ovih džempera još neko dugo vreme neće biti na našem tržištu tako da preporučujem da ga naručite ovde.




Za sledeću stvar koju sam izabrala, ćete me možda kritikvati, jer se radi, kao što možete videti o jednom mejkap proizvodu. Opšte je poznato da se bavim šminkanjem, te uz to ide činjenica da bih ja kao profesionalni šminker trebala hejtovati i svim glasom ne podržavati šminku kupljenu na internetu. Međutim, ja vam moram reći sledeće... Svaka šminka, se pravi u gotovo sličnim uslovima. Osnovni sastav gotovo svih mejkap proizvoda je uvek isti, razlika je samo u dodatku 'tajnih supstanci' koje nose jači ili slabiji intezitet neke kozmetike.

Ja obožavam da eksperimentišem sa šminkom, i to sam više puta do sada rekla, zato sam se odlučila na sledeći korak i poručila ovaj kreon i još jedan puder, o kome ćete moći da čitate u nastavku. Kineska šminka, kao kineska šminka, može biti vrlo dobra i korisna, jedina mana joj je u tome što u našim kineskim radnjama je može otvarati ko kako želi, isprobavati i slično, te se infekcije tako i šire, i zato na primer kada vi nanesete neku kinesku senku, koža na vašim kapcima se inficira ili slično. Zato preporučujem ako se odlučite da naručujete šminku preko interneta, ili bar da je kupujete, a da pritom znate da nije neki određeni brend, neka to bude fino upakovana i zaštićena šminka.

Ova MAC olovka (kreon) za oči je nešto što je mene oduševilo. Pre svega sam je isprobala na ruci, a efekat njenog dejstva me je od starta osvojio. Osim što je njena crna boja zaista dark, intezitet bojenja je veoma visok, a da pri tome nije neophodno nanositi više slojeva proizvoda. Tekstura je jako lagana, te od srca preporučujem ovaj kreon. Čitajući po internetu videla sam da je ovaj napravljen u Češkoj, ali to meni nije predstavljalo problem, i sada kada ga imam drago mi je da je deo mog haula. A vi ga možete naručiti ovde.





I poslednji, ali ni malo manje bitan deo ovog haula jeste ova BB krema, koju sam vam gore u tekstu već spomenula. Kao što i malopre rekoh, kod naručivanja šminke preko interneta bitno mi je da ona dolazi savršeno upakovana, da nema tragova otvaranja i izlaganja nepoznatim licima koja bi mogla da je dodiraju i time mi prenesu neku infekciju. Ista stvar bila je i sa ovim puderom. Naime, radi se o jako intezivno BB kremi, čija je pigmentisanost vrlo neobično, zapravo krema jeste dosta bleda, i izgleda kao najobičnija bela maska, ali zapravo se radi o tečnom puderu koji prijanja na svaku vrstu kože i adaptira se svakom tenu.

Moja koža je i inače jako bleda, tako da mi je ovaj puder dobrodošao. Jako lepo se razmazuje, dobro se blenda sa tamnijim puderima. Za dnevnu varijantu ja preporučujem samo njega, a ako planirate da ga upotrebite za neki noćni mejkapluk, lagano ga možete mešati sa dosta tamnijim puderima. Posebno što mi se dopalo kod ovog pudera jeste njegov neverovatno opojan miris, ja se do sada nikada nisam susrela sa tako mirišljavom kremom, čija aroma ostaje ceo dan na mom licu. 

Ovaj puder nije izazvao apsolutno nikakve alergijske manifestacije na mom licu, jer kao što sam rekla, došao je u celofanskoj kutiji, neotvoren, tako da ga ja mogu preporučiti svima. Ako vas zanima više o ovom puderu, nijansama i ceni, možete se informisati ovde.

I toliko od vaše Gotičarke, za ovaj post. Nadam se da ste uživali čitajući. Kakva su vaša mišljenja i iskustva o šminci kupljenoj na internetu? Da li sarađujete sa Rose Galom? Ako da, napišite svoje utiske o tom sajtu, a mi se čitamo u narednoj recenziji. Pozdravlja vas vaša...


You May Also Like

63 коментара

  1. Jako lep post, draga. Rosegal stavrno nekad ume da me iznenadi sa svojim poputima, cenama i proizvodima. Još jednom, jako lep post. Pratim te i bilo bi mi jako drago kada bi posetila moj blog, i ako ti se svidi komentarisala, ili se učlanila: laAdda

    ОдговориИзбриши
  2. Jako mi se dopadaju farmrke Sandra, i ja sam sama porucila jedne sa njihovog sajta.I jos jednom ti zahvaljujem sto si me spojila sa njima <3

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam skoro takodje narucivala sa ovog sajta i to mi je bio jedno drugi put da saradjujem sa ovim sajtom. Stvarno su im sve stvarcice super i nema nijedne zamerke na njihov rad. Odlican post draga!♥

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  4. Love it! nice sweater and nice jeans too! cozy casual looK!
    KireiKana

    ОдговориИзбриши
  5. Divan haul, draga. Sve mi se jako dopada, a posebno ovaj dzemper. ♥
    MiljanaEasySkillful

    ОдговориИзбриши
  6. Predivne su stvari, pogotovo ovaj džemper, baš su sad ovakvi aktuelni i dosta se nose ;)

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  7. I like the jeans and sweater:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sam dosta skeptična kada je u pitanju kozmetika sa kineskih sajtova. Naručila sam ovaj puder, jedva čekam da uradim recenziju. Odabrala si divne stvari, najviše mi se sviđaju farmerke.

    aminique.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Mnogo mi se dopada boja tubice u kojoj dolazi bb krema.Inače,farmerke su prelepe,kao i džemper. <3 <3
    http://patheticblonde.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Odlični proizvodi najviše mi se sviđa BB krema.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  11. Draga, post mi se jako dopada. Kao naljepšu stvar moram da izdvojiim hlače, najviše mi se dopadaju. Post je zaista super☺

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  12. Odlicno draga. Ovaj dzemper kao i farmerke su predivi . i jako mi se svidjaju. Bilo bi mi drago da uyvratis u moj blog i da komentarises novi post.

    justindream004.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Presladak đemperr ajmee,msm da cu ga naruciti :)
    http://eniiway.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  14. Predivne hlače, jako lijepo ti pristaju! Odličan haul ♥

    Chanceux

    ОдговориИзбриши
  15. Odlican post :*
    Narucila si divne stvari. Meni se nekako najvise svidaju one hlace. Iako najvise preferiram da budu visokog struka svida mi se sto su ove ovako malo poderane.

    Novi post: beimagi.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. -Odlican post!Divne stvari si izabrala!Do sada nisam cula ni za jedan sajt na kojem ti stvari stignu za 10 dana!Sve stvari si predivno predstavila!Dzemper je predobar!♥


    https://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  17. Hvala ti puno na divnim rečima.Rosegal zaista ima lepih stvari.Super stvarčice si odabrala.Kiss <3

    Overpowered

    ОдговориИзбриши
  18. Odavno me nije bilo na tvom blogu i sad se vraćam i shvatim koliko si ti samo napredovala, a sa tobom i sam ovaj blog. Divna i prava saradnja, to se već na prvi pogled vidi. Kroj farmerki mi je malo čudan, pa su mi zbog toga izuzetno simpatične a i boja im je nekako neupadljiva. Takođe, džemper je nešto totalno u mom fazonu, odnosno predstavlja odevni predmet koji bih i sama obukla. Divno, Sandrice moja :)

    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  19. very nice clothes :)

    do you want to follow each other on gfc? if yes, let me know on my blog and i will follow you back. :)

    ОдговориИзбриши
  20. I love this black t-shirt.
    Amazing post!
    I follow you.
    Please, follow me back :)
    My blog(Click)♥

    ОдговориИзбриши
  21. Nice jeans!
    Follow you with G+ and GFC, and I hope, that you follow me too)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  22. Sve stvaricice mi se jako dopadaju. <3

    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  23. Oh I love everything you got! Especially the jumper, it's stunning! xx

    ОдговориИзбриши
  24. Džemper mi izgleda vrlo zanimljivo. :)

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  25. Thanks a lot :D

    you look great :D I've some Rosegal clothes and I love the quality. In love with your jeans :D
    I'm new follower <3

    NEW COOKING POST | Delight Yourself With This New Chicken Recipe!
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  26. Koliko mi se sviđa džemper 😍

    http://minnahslife.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  27. Draga, post je stvarno predivan. Uživala sam u čitanju i zaista mi je drago da su ti sve stvarčice odgovarale. Što se tiče hvaljenja proizvoda ja sam opet tu za, ali pod uslovom da je stvarno OK. Više volim odbit nešto nego da ja to hvalim, a ono ne valja. I kod mene su samo hvaljeni proizvodi jer ne volim da pišem o mojim lošim iskustvima. Možda to nekome odgovara i sa tim ne želim da kvarim niči ugled, a možda je to bio samo loš trenutak za moj susret sa tim proizvodom. No, bilo kako bilo, meni je drago da čitam ovako dobre postove kao što su tvoji. Ako nije problem da mi tipneš ima li kakve razlike u veličinama modela na njihovom sajtu i ovih dostupnih na našem tržištu? Uf, odoh ja daleko sa tipkanjem :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  28. Prelijepa kombinacija. Svaka čast samo tako nastavi ;)

    http://namojnacin.simplesite.com/

    ОдговориИзбриши