Kylie Jenner Lipstick kit | YES or NO?

by - фебруар 06, 2017

Pozdrav dragi moji! Kako ste danas? Da li ste spremni za moj novi post?
Kao što znate, prethodnih dana sam pisala isključivo review postove, tj. recenzije proizvoda koje sam dobijala, te sam odlučila da danas uradim nešto drugačije! Što znači, sve proizvode koje vam budem prezentovala, sam sama isfinansirala.

Pre nego počnem, želela bih da Vas pitam, kako Vam se dopada moj novi dizajn bloga? Tj. jeste li uopšte primetili? Jesam li ga lepo uredila? Ako Vam se dopada, pišite mi u komentarima, a ako ne, opet mi pišite, volim da saslušam tuđa mišljenja, iako ista neće uticati na mene i navesti me da promenim svoju odluku. No, dosta priče! Let's to start...!



U poslednje vreme, internet je preplavljen onlajn prodavnicama koje nude veliki broj različitih kozmetičkih proizvoda, koji su navodno brendirani. Sve te iste onlajn prodavnice nama obećavaju i potvrdjuju originalnost markiranih artikla koje prodaju, međutim nama nije poznato odakle oni dobavljaju tu kozmetiku.

Baš iz tog razloga, smatram da nije povoljno kupovati šminku sa interneta, pogotovo ne neku 'skupu' tj. neku zbog koje će vas opljačkati a zbog koje ćete dobiti neku alergijsku reakciju na licu i koži. Međutim, kao što sam više puta do sada rekla, ja sam neko ko obožava da eksperimentiše sa šminkom, tako da se neretko odlučujem da pazarim u onlajn storijima, a sve te kupovine najčešće sadrže šminku i ostalu kozmetiku.



Međutim, to što ja volim da isprobavam nove stvari, ne znači da iste koristim dok šminkam svoje klijente i slično. Takođe ovo nije reklama za sve te fb stranice i slične sajtove, baš naprotiv. Ne preporučujem da iko ko nije profesionalac i vrhunski poznavalac šminke, kupi bilo šta sa interneta, što je netestirano. U jednom od prethodnih postva sam izjavila nešto, pri čemu još uvek stojim a to je da ja volim šminku sa interneta, pogtovo kad je lepo upakovana, uvijena, bez tragova i otvora na celofanu, čime je osigurana da je niko pre mene nije isprobavao i svojim rukama 'zagadio' u indirektno nameri da mi prenese neku infekciju.

Baš kada je ovakva kozmetika u pitanju, na Fejsbuku i Guglu se javlja sve veći broj stranica koje nude raznu visokobrendiranu šminku poput Kylie Jenner kozmetike, Anastasie Beverly Hills, Patrick Star  cosmetics, i slično... Sva tri navedena brenda nose naziv po poznatim ličnostima, koji su osnovali svoje industrijske grane mejkapa, i koje javno tvrde da njihovu šminku ne možete kupiti nigde drugde osim na njihovim vlastitim sajtovima.



Što znači, KYLIE JENNER LIPSTICK KIT MOŽETE KUPITI SAMO NA OFICIJALNOM SAJTU KYLIE JENNER.  Svi koji na internetu tvrde da prodaju original Kajline ruževe, ili lažu ili su neupućeni, a svoju robu su kipili na eBay-u, Aliexpress-u, za vrlo sitnu svotu novca, što znači, ako već želite nešto od 'brendirane šminke' a nemate novca za original, kupite na nekom od ovih sajtova.

Naravno, ove moje reči sad izgledaju kao da ja preporučujem fake šminku, i slično. To zaista nije tačno. Ja zaista savetujem  da devojke i žene, koje nemaju novca za neku skupu šminku, bolje kupe nešto od Avon, Oriflame, Golden Rose ili slične kozmetike, koja je svima pristupačna a opet kvalitetna, nego ovu FAKE sa interneta. Ipak je ova neproverena i možete dobiti neželjene efekte.




No Sandra ne bi bila Sandra, da se ne uhvati rizika. Iako nisam ljubitelj svih spomenutih brendova, moram reći da su mi Kylie Lipstickovi privukli ogromnu pažnju, te da sam morala da ih naručim. Iste sam videla i po kineskim radnjama ali nisam želela da se baš direktno izlažem riziku, tako da sam sačekala da mi stignu ruževi naručeni preko interneta, iako sam znala za iste, da nisu ni 'o' od originala.

No, slagala bih ako bih rekla da se meni ovi karmini nisu dopali. Verovali ili ne, ali zaista je tako. Još jedna moja pustolovina sa šminkom se isplatila. Do sada sam imala prilike da koristim NYX i Rose Gal matte ruževe, ali ni jedan od oprobanih nisu davali ovoliko sjajan mat efekat kao Fejk Kajli Džener. Zanimljivo, zar ne? Takođe, pigmentacija im je vrlo korektna. Sasvim su intezivni, i nije neophodno nanositi ih u mnogo slojeva. 

Pre svega pakovanje u kom su stigli je bilo savršeno, bez tragova prethodnog otvaranja, što me je zaintrigiralo. Inače već sam jednom pričala, u nekom od ranijih postova da nisam ljubitelj karmina što zbog loše gleđi zuba, to zbog herpesa koji mi izlaze i nakon kratkotrajnog nošenja istih, ali moram reći da mi ovi ruževi nisu apsolutno ostavili nikakve neželjene tragove. Naručene boje odgovaraju bojama sa originalnih slika, što je veliki plus za mene. Cena ruževa je bila viša nego na ostalim Fb stranicama, ali očigledno se isplatilo. 


























Sve u svemu, moram reći da sam još uvek pod utiskom zbog ovih karmina. Naravno, ovo nije reklama za iste, već sam imala želju i potrebu da sa Vama podelim svoje iskustvo. To ne znači da možda Vama ovi karmini neće izazvati nešto na usnama, zato preporučujem da razmislite pre nego ih kupite. Meni se dopalo da eksperimentišem sa njima, a s obzirom da su se pokazali kao vrlo dobri, verujem da ću ih koristiti i u budućem periodu, čak šta više, planiram naručiti još koji, tako da, uskoro Vas očekuje apdejt post. Do tada, pozdravlja Vas Vaša....

You May Also Like

69 коментара

  1. Super post Sandra.Jako mi se dopada način na koji pišeš i što iznosiš iskreno mišljenje.Dizajn bloga je super.Header mi je extraa!
    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Novi izgled bloga je extra! ♥ Ja sam svoj blog izbrisala zbog škole previše obaveza ali ponovo ću početi da pišem u slobodno vrijeme! Najviše mi se sviđa Koko K jer ja volim svijetlije nijanse sjajila tj. karmina :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ne razumem te bas najbolje! Nisi za fake, a onda kupis fake sminku i nahvalis je...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Vesna, ja verujem da si neko detaljno čita postove, ali očigledno ovog puta i nisi pročitala moje reči kako treba. Vrati se na tekst, gde je naznačeno da JA NE PREPORUČUJEM FEJK ŠMINKU, ALI SAM NEKO KO VOLI DA EKSPERIMENTISE, TE SAM SVOJE UTISKE O OVIM PROIZVODIMA PODELILA SA LJUDIMA NA SVOM BLOGU. Hvala lepo.

      Избриши
  4. Draga, divan post i jako originalna ideja! ☺ Super je što ti se ništa nije desilo poput herpesa. Na primer, drugarica iz odeljenja je naručila preko neke instagram stranice i imala je herpes jako dugo od njih. Na instagram stranicama se vidi da je fejk, samo po cenama. Mada, mislim da su Kylie tečni mat sjajevi popularni jer je to ipak Kylie a da nisu nešto wow. Sjajan post, Sandrice! ♥

    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  5. Pa sta sad?Ne preporucujes fake sminku al si ipak uzela i izreklamirala nesto sto su kinezi napravili????

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li su napravili Kinezi, Peruanci, Tadzihistanci ili Balkanci, mi to, draga moja ne znamo. Tako da bih te zamolila BEZ DRSKIH KOMETNARA NA MOM BLOGU. Naravno, ja poštujem svačije mišljenje, ali mislim da si svoju dubokoumnu misao mogla malo lepše i kulturnije da formulišeš :) Kao i dragoj Vesni, i tebi preporucujem da se vratis na tekst i pogledaš gde jasno piše da je ovo bio jedan moj eksperiment sa ovim proizvodima, ali da ih ne preporucujem bilo kome. To sto sam ja ''IZREKLAMIRALA'' ovu šminku ne znači da će je neko kupiti ili neće, VEĆ SAM JA ODLUČILA DA NAS SVOM BLOGU, PODELIM SVOJE MIŠLJENJE SA LJUDIMA KOJI ME REDOVNO PRATE I KOJIMA CE SE OVAJ POST DOPASTI, A NE SA NEKIM PADOBRANCIMA :) Hvala lepoi doviđenja s mog bloga...

      Избриши
    2. Podržavam Sandra! Samo napred. 💕

      Избриши
    3. Ne znam zasto moras da budes drska, lepo smo ti napisale iskren komentar, za razliku od svih ostalih :) Ako si beauty bloger, onda po meni ovo nije ok, a i kontradiktorna si, ne preporucujes, ali si probala i super su, i ako zelite da kupite kupite sa online stranica, a nemojte od nasih kineza nego sa aliexpresa. U svakom slucaju, ja sam ocigledno padobranac pa kako si lepo i napisala... dovidjenja :)

      Избриши
    4. Razmišljala sam da li, i šta da ti odgovorim, jer moram reći da zaista nisi vredna ni mog vremena ni moje pažnje. Ali pošto verujem da te crv sumnje izjeda i da očekuješ moj komentar, evo ga... Možda jednostavno želiš da se reklamiraš i dokazuješ na mom blogu, sta?:) Ne razumem ali u redu. I sama sam ti rekla da poštujem svačije mišljenje ali to ne znači da se slažem sa istim. Ja nigde , ni u jednom delu nisam rekla nemojte kupiti kod kineza vec na eBayu, vec sam iste linkove ostavila da bi se moji citaoci uverili, odakle zapravo stize internet roba. Tako da, uzalud pokusavas da privuces paznju na sebe, jer ne uspevaš, samo mene dovodiš u neprijatnuu situaciju, da se ovde prepirem i svadjam sa tobom, a to ne želim. I da, nije mi jasno kako to da se vi, manji blogeri usudjujete da parirate većim? Ja, koja sam još uvek početnik, imam ogromno poštovanje prema svim svojim starijim kolegama jer uvažavam njihov trud, zalaganje i istrajnost na blog sceni. Tako da... Mozda ja jesam bjuti bloger, ALI NE, NECU SE PRIDRZAVATI VASIH GLUPIH NEPISANIH PRAVILA, VEC CU NA SVOM BLOGU PISATI STA JA ZELIM! Hvala tebi na iskrenom komentaru, a ostalima koje si prozvala JOS VECE HVALA NA NEISKRENIM! <3

      Избриши
    5. Veliko hvala Katarina! Znaci mi podrska tako velikog, profesionalnog blogera!

      Избриши
  6. Jako mi se svidjela recenzija! Obožavam sve tri boje i jako su lijepe! Također, slažem se s tobom u vezi online kupovine, i ja isto mislim da šminka sa interneta može ipak naštetiti koži. ♥♥ Divan post :)


    Chanceux

    ОдговориИзбриши
  7. Draga Sandra jako mi se sviđa ovaj post i način na kojeg si ga napisala. Ja se potpuno slažem s tobom, ja nisam bila neki pobornik fake šminke, ali onda sam naručila dva mat tekuća ruža koja su mi se pokazala boljim od nekih brendiranih koje imam u svojoj kolekciji i nisam imala nikakve nuspojave od istih tako da nikada ne znate dok ne probate. Svaka čast na ideji još jednom :* <3

    ОдговориИзбриши
  8. Stvarno zanimljivo iskustvo, rekla bih, atakođe bih rekla i da sam uživala čitajući.
    Takođe nisam ljubitelj fake šminke, ali nekad jednostavno nešto 'želiš da probaš', pa da vidiš i kako je taj fake proizvod urađen. Definitivno mislim da su ovi karmini 'dobra kopija', a stvarno na usnama izgledaju kao originali, ne znam šta bih drugo mogla reći. :)
    Zaista interesantan post, dugo nisam čitala postove na ovu temu, pa mi je tvoj zaista jako prijao :D

    ОдговориИзбриши
  9. Konaaačno neko da i o njima napiše,bukvalno se slažem da je ceo internet prepun sajtova koji nude ove karmine ali mislim logično je da nisu originali i stvarno su me zanimala tuđa iskustva kakva su , odlično si ovo napisala i izgled bloga je p r e d i v a n <3 <3 < 3


    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  10. I love the shades and matte effect also looks charming)

    KireiKana

    ОдговориИзбриши
  11. wow, very nice pictures :) i like the lipsticks.

    do you want to follow each other on gfc? (i follow you)

    have a nice day! :)

    annax1303.blogspot.de

    ОдговориИзбриши
  12. I really love Kourt K! So pretty!

    www.ismurfshion.com

    ОдговориИзбриши
  13. Jako originalna ideja za post. Uživala sam čitajući. Tema je jako zanimljiva i to je jedino sto me privuklo da počinjen citati ovaj post. Slažem se sa svima sto si napisala.❤

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  14. I love those lipsticks:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Thanks a lot :D

    Absolutelly YES :D both colors looks perfect on you and, btw, I have the same sunnies :D

    NEW COOKING POST | Delight Yourself With This Recipe.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  16. Post je, stvarno, predobar. Sviđaju mi se nijanse koje si odabrala i moram priznati da izgleldaju savršeno na usnama. Kao i ti ni ja nisam ljubitelj internet kupovine, kada je šminka u pitanju, ali pogođena sam u metu :D tako da ću razmisliti. Obožavam ruževe, posebno ovako dobre :)

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  17. Sandrice; jedva sam dicekala novi post na tvon blogu, a da u pitanju nije recenzija iz saradnje. Dakle, ovo je bilo oravo osvezenje. Post je predivan, mnogo volim to sto su tvoji postovi uvek izuzetno dugi, ali nikada dosadni. Na sjajan nacin das svoje misljenje i to je nesto sto prosto karakterise rvoj blog i samo tvoje pisanje terajuci me da budem istrajna u citanju do kraja posta. Ah, primetila sam novi izgled bloga, nemoj se brinuti. Moram priznati da je prelepo sve uklopljeno i mnogo mi se dopada, cak vise nego prosli, koje me je usto jako odusevljavao!
    Novi post:Teen Queen

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ana draga, sta mogu da ti kazem, osim neizmerno hvala, ti znas koliko mi tvoji komentari znaci <33 ljubim te

      Избриши
  18. Thanks for your opinion and I love those lipsticks. Fantastic how they look on your lips!
    xx
    Coco and Jeans by Marisa x My Instagram x My Bloglovin

    ОдговориИзбриши
  19. Haven't really tried the lippies but I love the shades on you.

    Bernie, xx
    The Style Fanatic

    ОдговориИзбриши
  20. Jako lep post, draga. Što se tiče izgleda predivan je. Nemam nikakvih zamerki. A što se tile ovih proizvoda, moram reći da nisam bila u prilici da ih koristim. Planiram da ih probam, ali do sada nigde nisam videla gde može da se kupe- KAd pronađem sigurno ću probati, iako znam da neću moću pronaći original nego fake. Ali kao i ti, rizikovaću :D
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
  21. Izgled bloga je super, baš je otvorilo cijeli sajt. Inače da ti kažem, ima jako dobre lažne šminke, mislim da je najbitnije gledati recenzije i kako ljudi reagiraju na isti proizvod prije nego što ga ti kupiš.

    Slike su prekrasne :)

    Zaful wishlist na...
    Kalopsia

    ОдговориИзбриши
  22. Moram priznati da ove nijanse predivno izgledaju na tvojim usnama. Slažem se sa svime što si napisala. Ja sam jednom prilikom poručila Anastasi BH palete sa nekog IG profila, devojka koja ih prodaje je rekla da su original, ali ja očigledno nisam bila dobro upoznata sa svim tim prevarama. Nisu bile original. Od tada više ne poručujem šminku sa raznih stranica, iako su mi se, moram priznati te fake palete jako dopale. Isto kao što su se tebi dopali ovi karmini.Fotografijama sam oduševljena, svaka čast! :)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  23. Sandra moja, ove nijanse zaista divno izgledaju. Ja bi isto tako uzela fake,jer iskreno ne daju mi se silni novci za originale, koji mi mozda nebi ni odgovarali. slazem se u potpunosti s tobom

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Magdalena draga, hvala na iskrenom misljenju, znaci mi, drago mi je da se slazemo <3

      Избриши
  24. U posljednje vrijeme je sve više tih internet ili instagram stranica koje prodaju lažne ''brendirane'' stvari, nisam imala priliku probati Kylie lipstick, ali sam čula da su zaista savršeni, i iskreno voljela bih ih probati možda čak i fejk, jer ni oni nisu toliko loši. Sve u svemu divan post

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  25. I loved all the products! I have the same choker hehehe <3 Kylie products are awesome!
    xo
    An Aesthetic Alien | Instagram | Facebook

    ОдговориИзбриши
  26. Thanks a lot :D

    I'm glad for all support my friend. You're amazing <3

    NEW REVIEW POST | Make Me Bio Clean Powder + Nacomi Natural Cream.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  27. I meni se dopadaju ovi ruzevi,pogotovo zato sto obozavam mat,ali opet imam strah od narucivanja preko neta. Sve u svemu,divan post i boje koje si odabrala su veoma lepe. :)

    The Boho Diary

    ОдговориИзбриши