Valentine's Special post by Gothic Princess | Collab post with Lana M.

by - фебруар 14, 2017

Evo napokon je došao taj čuveni 14. februar. Za nekoga Valentinovo, za nekoga Sveti Trifun, za nekoga Dan Zaljubljenih... A za mene, običan utorak proveden u školi. Iskreno, nikada nisam bila preterano veliki fanatik spomenutog dana, niti sam ga ikad posebno obeležavala. Smatram da ako nekoga zaista volite, svaki dan vam može biti Valentinovo.

Međutim, pošto je ovo prvi Valentine's day od kada imam blog, odlučila sam da u tu čast napravim jedan jako simpatičan post. U pitanju je specijal, sa jednom mojom dragom koleginicom, koja se od nedavno bavi ovim 'poslom', ali koja ima zaista sjajan blog tako da mi je čast što sarađujem sa njom. Radi se o Lani M., sa bloga Kalopsia. Nas dve smo razmišljale o čemu bismo mogle da pišemo, a s obzirom da je ovih dana previše postova na temu 'šta pokloniti partneru, šta obući i kako se našminkati za Dan Zaljubljenih', odlučile smo nešto malo drugačije, i postavimo jedna drugoj po deset pitanja na temu Valentinova, tako da, hajde da počnemo sa pitanjima koje mi je uputila draga Lana. *obavezno posetite njen blog i zapratite je!*




1.) Da li provodiš ovo Valentinovo single?
Hah da! Iskreno, nikada nisam patila od toga da li ću biti sama ili sa nekim za Dan Zaljubljenih. Smatram da ću se bolje osećati ako sam sama, nego u nekoj lošoj i napetoj vezi (kakvu sam do nedavno imala). Ovako, sama provodim, uživam u poslepodnevnim časovima, i tako.

2.) Postoji li neka promena kada je u pitanju tvoja dnevna rutina?
Pa nema. Ovaj dan provodim kao i svaki drugi. Danas i nisam imala osećaj da se dešava nešto specijalno. Nemam dečka, tako da konkretno danas nisam dobila nikakav 'poklon', ali sam dobila puno predivne zabave, osmeha i srećnih trenutaka od svojih prijatelja. Današnji dan je poput ostalih za mene, bila sam u školi, ostatak dana ću provesti igrajući svoju omiljenu igricu, čitajući i to je to.

3.) Jesi li ikad poklonila nekome nešto za Valenitinovo?
E moram reći da jesam. Desilo se pre dve godine, ako se ne varam, da imam dečka u ovo vreme, tako da da. To je bio jedan jako simpatičan poklon, ručno rađen, i ja verujem da ga moj tadašnji dečko još uvek čuva.

4.) Koji ti je omiljeni kiss-proof proizvod za Valentinovo, i u kojoj nijansi?
Kiss-proof u olovci ne koristim, tj retko... Ali s obzirom da je ovaj dan za mene poput svih ostalih, definitivno mislim da je omiljeni karmin za mene, Kylie Jenner u nijansi Koko K ili Dolce K,  U koliko neka cura ima poseban dejt večeras, preporučujem malo jaču šminku tako da možda i može neki tamniji karmin.


5.) Kako bi izgledalo tvoje idealno Valentinovo?
Upravo ovako kako ga provodim danas. Sedeći posle podne kući, pujući kafu i čitajući neku dobru knjigu. U slučaju da imam dečka, mislim da bi to bila neka kućna varijanta, uz mneku romantičnu večeru koji bi pripremili zajedno. 

6.) Je li po tebi Valentinovo potreban datum/praznik?
Kao što sam rekla, ne slavim posebno Valentine's day, ali mislim da je to jedan jako simpatičan dan, da ga sve ove zaljubljene duše slave, i vole se tog dana, pošto se ostalih dana očigledno ne vole. Hah, šalu na stranu, ne smatram da je baš neophodan, jer ako nekoga volite bićete prema njemu svakog dana kao da je dan Zaljubljenih.

7.) Kada si poslednji put rekla nekome da ga voliš, i kakva je bila reakcija? 
Inače trenutno dok pišem post, u pozadini mi ide pesma od Tropico Benda 'Sve moje zore', tako da, verovali ili ne, ja sam trenutno jako emocionalno dotučena i plačem hah :) Ja smatram da je život previše kratak da bi smo držali do sebe pred ljudima koje volimo. Koristim svaku priliku da bitnim osoba kažem da ih volim, i reakcije su ovek jako pozitivne te mi iste dokazuju da i mene neko voli. Ali kada je dečko u pitanju, ne sećam se, iskreno. Zapravo kod mene u vezi je takva situacija da na početku veze dečku kog ne volim baš toliko ja izjavljujem ljubav, a kasnije kad ga bolje upoznam i zaista zavolim, desi se neki problem u vezi, pa nemam hrabrosti da izgovorim te dve tako male, a opet tako velike reči. Međutim baš ova pesma koju trenutno slušam me je jako potsetila na jednog dečka kog i dan danas volim. Čak, pre par dana sam ga srela, i još uvek ne mogu da zaboravim onaj njegov pogled koji mi je rekao više nego što bi on sam. Možda nismo zajedno, jer smo iste naravi i istog lažnog ponosa, ali iskoristiću ovu priliku i posvetiti njemu ovaj trenutak. NIKOLA VOLIM TE! Kao ni jednog ni pre, ni posle! Znam da me voliš, i obećavam ti, ti i ja, kad tad, u ovom ili nekom drugom životu!
8.) Jesi li ikad poslala ljubavno pismo?
Hah joj jesam. I dobijala i pisala drugima. I upravo ta 'ljubavna pisma' su nešto po čemu ću pamtiti svoju prvu ljubav i prve simpatije.

9.) Najdraža ljubavna pesma?
Do pre par minuta to je bila jedna pesma od popularnog GotikMetal Benda 'Nightwish', ali nakon ove pesme Tropico benda, zbog koje sam i zaplakala, to je definitivno ona!
Sve moje zore, za tobom gore, a ti si srećan s njom!

10.) Udeli nam neki ljubavni savet
Savet? Hah, teško je definisati neko iskustvo koje ste proživeli i pretočiti ga u savet. Po svojim dosadašnjim primerima od kojih sam naučila mnogo, mogu reći da volite, i bićete voljeni. Ljubav je slobodna veza izmedju dvoje ljudi. Sve prema čemu osećate pozitivne emocije se mogu svrstati u ovu reč. Kada je partnerska ljubav u pitanju, mogu reći da, ne ustručavajte se da priznate nekome da ga volite i zaljubljeni ste. Ako niste sa njim, vi ga svakako nemate, takod a nemate šta izgubiti. Samo možete profitirati. Kao što rekoh, život je prekratak da biste nekomi poklanjali toliko pažnje i mrzeli ga. Usmerite svu svoju energiju na ljude koje volite, i budite srećni. Jer sve će jednom proći. Ne dozvolite da se zapitate 'šta ste zapravo radili ceo svoj život!'. Dajte sebe maksimalno za ljude koji su Vam dragi,  i oni će sigurno uzvratiti.



Kao što se da primetiti, jako mi je teško u ovom trenutku, i osećam da to mogu podeliti sa Vama. Ali ne dajte ipak da to utiče na vas. Provedite ovaj dan što veselije i što srećnije, šireći ljubav! Da li vi slavite Valentinovo? I kakvi su vaši utisci? Hvala što ste čitali moj post. Dragoj Lani hvala što mi je postavila ovako divna pitanja i uspela da me pogodi u srce, hah. Do sledećeg čitanja...

HAPPY VALENTINE'S DAY!



You May Also Like

44 коментара

  1. Draga, bila mi je čast. Nadam se ponavljanju ovog!

    A za Nikolu, nadam se da će se opametiti i vidjeti kakva ga ljepotica voli!

    Kalxpsia.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Uživala sam čitajući draga Sandra.Nadam se da će se Nikola opametiti ubrzo i da ćeš već idući 14.februar imati sa kime da proslaviš!💕

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Sandra, ja sam odusevljena ovim postom. Jako originalno si odgovorila i zelim ti sve cestitke na tvoj dokadasnjim postovima.

    adafashioncorner1.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Zaista jako lep i zanimljiv post, Sandrice. :) Ovaj dan zaljubljenih po navici provodim sama, a kao i ti nikada nisam bila neko ko ga je naročito obeležavao, stoga, uživam u svom single životu, hehe :D

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan i jako zanimljiv post.

    Posjeti moj blog bili bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. Slikice su izdominirale :D Btw i meni je ovo prvi Valentine's Day na blogu, pa razumijem kako ti je i sama sam morala napraviti neki post, vezan za to :D jako mi se dopao post i ja sam single, kao i obično hahah

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  7. Valentinovo sam provela u školi smarajući se sa istim osobama kao i uvek i nervirajući se oko klasičnih sitnica. Previše običan dan za #foreveralone. Post je zanimljiv i pozitivno drughačiji od ostalih. Zanimljivi odgovori i nadam se da ćete ti i Nikola završiti zajedno ♥

    Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  8. Veoma zanimljiv post Sandrice, nisam vidjala nista slicno na blogu. Uh, sad kad si spomenula tog momka i poglede koje upucujete jedno drugom, prisetila sam se decka koji se meni svidja vec duze vreme (vise od godinu dana) i mislim da smo obe u istoj situaciji. Gledamo se, ali se ne usudjujemo da pridjemo jedno drugom..Tako da i ja kao i ti provodim ovaj dan kao i svaki drugi. Ali mogu priznati da mi prija da budem single, vise se posvetim sebi. Ja sam takodje pisala pismo jednom decaku i videla sam reakciju kada ju je dobio od druga, doslovo je skakao od srece na sta sam se ja slatko nasmejala, lepo je prisetiti se toga. Divan post draga moja! :) <33

    ОдговориИзбриши
  9. Veoma zanimljiv post, i drago mi je što si iskerno odgovorila na svako pitanje xoxo

    https://theninebyivana.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Predivan post, draga. Jako mi je drago što je ovaj post bio collab. Lana ti je postavila predivna pitanja, a tvoji odgovori su bili još bolji. Predivnoo!

    P.S. Novi post je na mom blogu: laAdda

    ОдговориИзбриши
  11. Odličan post! Baš mi se svideo! :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Thanks a lot :D OMG :O REALLY?! I'm so happy :D I'm waiting to read this post :D You're amazing <3

    you're tags are always super, super interesting my dear :D

    NEW BEAUTY POST | BEAUTY MUST HAVES To Try NOW :O
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  13. Bas mi se svidja post,bas si originalna.
    Moj blog ; http://dnevnikjednetinejdzerke5.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  14. wow i read this post and it's amazing!!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: WINTER WHITE

    ОдговориИзбриши
  15. I don´t give much importance to the day but we (couple) always do something different to remind the day. xx
    Coco and Jeans by Marisa x My Instagram x My Bloglovin

    ОдговориИзбриши
  16. Thanks a lot :D

    nice to meet you better my dear <3

    NEW TIPS POST | All you need to know about: EYE CONTOUR CARE.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  17. Divan post! Iskreno, ni ja ne slavim Valentinovo jer nema decka, tacnije nisam slavila... Znam kako je to kada patis za nekim deckom.. Navijam da budete zajedno! <3

    ОдговориИзбриши