DressLily Haul #No.1 | Part.2 | Makeup

by - март 24, 2017

Hello my dear Gothics, welcome in my new post.

Danas nastavljamo sa recenzijom proizvoda koje sam dobila sa predivnog DressLily sajta. Ovaj paket je malo kasnio ali sam ipak presrećna što je stigao. Ipak moram da pohvalim proizvođača, jer je i pvaj paket stigao uredno upakovan, a stvari neoštećene, što mi se jako dopalo, s obzirom da sam čekala stvari koje su lomljive. No, da počnemo. U današnjem Haul postu ćete imati prilike da vidite dva proizvoda koja sam naručila. Radi se o jednoj paleti, i jednom pakovanju veštačkih trepavica.



Moram reći da sam oduvek maštala o tome da imam paletu koja će sadržati apsolutno sve neophodno za jedno upotpunjeno šminkanje, te kada mi se pružila prilika da sarađujem sa DresLily-jem, odlučila sam da je iskoristim i poručim jednu savršenu paletu. Naime, radi se o paleti koja u sebi pored dovoljno velikog ogledala, sadrži senke, bronzer, rumenila, ruževe za usne i minijaturne četkice.


Eyeshadows - Paleta sadrži 72 senke, u apsolutno svim bojama. Većina senki je sa gliterom, međutim ima ih i mat. Iskreno, preferiram palete sa senkama zemljanih boja, međutim imala sam želju da imam i jednu sa ovako šarenim senkama, te mi se ona upravo ispunila. Moja očekivanja prema ovoj paleti nisu bila baš velika, ali moram reći da sam pogrešila. Senke su fenomenalne.

Plašila sam se da li će doći do neke alergijske reakcije na mojim očima,zbog osetljve kože koju imam, međutim to se apsolutno nije desilo. Takođe moram reći da nisam očekivala da su ove senke intezivne, ali sam se i tu prevarila. One su savršeno pigmentovane i zaista jako intezivne, što mi se jako dopada, te sam sigurna da će uživanje u korišćenju ovih senki biti maksimalno. Dopada mi se to što se ne troše i ne trudne pri šminkanju, iv erujem da će mi dugo trajati.


Lipsticks - Paleta sadrži i 20 lipstikova, tj ruževa za usne, koji su fine teksture, tačnije, veoma su kremasti. Nisu mat, ali moram reći da su dugotrajni. Dopada mi se to što nisu previše tečni. Među bojama se nalaze najviše flamingo pink, i crvenih tonova, međutim svaki je poseban i veoma simpatičan za nošenje. Neki od njih sadrže gliter, dok su neki jednobojni.


Rumenila - Paleta sadrži 4 različita rumenila, velikih razmera, za koja sam sigurna da će mi još dugo trajati. Zbog prirodne rumenilosti, sumnajm da ću ih koristiti i nanositi na sebi, ali verujem da će se mojim klijentkinjama zaista dopasti. Sva četiri rumenila su jako fine strukture, ni ona se ne troše pri nanošenju, što je veliki plus ovom proizvodu. Na osnovu dosadašnjeg korišćenja, vidi se da su dugotrajni. Sve četiri boje su raličite, i ima ih počev odkajsija nijanse, pa sve do svetlo pink. 

Kontur paleta - Do sada nisam imala prilike da isprobam kontur paletu u prahu, već sam koristila isključivo masne korektore za konturisanje. Veliko iznenađenje bili su upravo ovi bronzeri i mat hajlajteri, koji su veoma kvalitetni i visokog inteziteta. Za njih verujem da ću ih koristiti svakog dana, čemu se zaista radujem. Bronzeri su veoma prirodnoh podtona, što osigurava prirodnu konturu lica, dok su hajlteri dosta slični mom podtonu kože, što mi se takođe jako dopada.

Hajlajteri - Paleta sadrži i četiri srednja hajlajtera, u različitim nijansama, počev od belog, do srebrnog, pa sve do rumanilo hajlajtera. Šimer u njima je jako sitan što mi se zaista dopada. Veoma su dobrog kvaliteta, te se radujem korišćenju istih,

Četkice - Paleta sadrži  četiri četkice, od kojih su dve sa dlakom, a dve sa sunđerastim tuferom. Sumnajm da ću ih koristiti ali će mi možda ponekad u hitnim situacijama dobrodoći, tako da ću ih čuvati.










Ja sam zaista oduševljena paletom, kako zbog kvaliteta tako zbog cene, zbog čega je preporučujem svima. Paleta je došla veoma dobro upakovana što obećava bezbednost i apsolutnu serilnost proizvoda. U to, ne sumnjajte. Posetite sajt i naručite jednu sebi, sigurna sam da se nećete pokajati.



Zaista obožavam veštačke trepavice, i uvek se radujem nošenju istih. I ovog puta nisam mogla da odolim i ne naručim ih. Set trepavica koje sam naručila sadrži pet para veštačkih trepavica, za koje proizvođač tvrdi da su ručno napravljene. Ne sumnjam u to, trepavice deluju zaista kvalitetno.

Vlasi od kojih su napravljene su zaista jako mekane i lagane, te prijaju u toku nošenja, tačnije osećaj težine na kapcima ni ne postoji. Trepavice su srednje dužine i srednje gustine, što doprinosi prirodnom izgledu vašim trepavicama. Nisu ekstremne, što mi se jako dopada, tako da ih mogu nositi gotovo svakog dana.

Veoma su jeftine, što je zaista sjajno. Za svega par dolara vi dobijate pet pari izvrsnih trepavica, tako da preporuujem svima.





Generalno, ja sam jako zadovoljna ovim haulom. Bilo je pravo zadovoljstvo sarađivati sa DressLily kompanijom, te svima preporučujem da posete ovaj izvrstni sajt. Kako se vama dopadaju ovi proizvodi? Pišite mi u komentarima, a mi se čitamo u sledećem haul postu.

Contact me:
Email: Sandra.radojkovic6900@gmail.com

You May Also Like

40 коментара

  1. Predivan post,draga! <3
    Obožavam čitati tvoje haul postove zato što predivno predstaviš sve proizvode,a i fotografije mi se jako dopadaju. :)

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post!Predivno je napisan!Obožavam tvoje recenzije,jer nam ti uvek kažeš tvoje iskreno mišljenje!Nijanse palete odlično izgledaju!Slike su divne!♥

    https://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Thank you for visiting my blog, nice post and have a good day

    http://elegant-e.blogspot.com/
    https://www.instagram.com/elegant_e_blog/
    https://twitter.com/Elegant_e_blog

    ОдговориИзбриши
  4. Što se senki tiče, nisam njihov veliki ljubitelj, ali su mi skroz okej. A trepavice su toliko perfektne da nemam reči kojima bih ih opisala. Konkretno te nisam koristila, ali mi na slici izgledaju zaista fenomenalno!

    anastasijaslife.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaboravih da napomenem da mi hajlajteri izgledaju odlično, a spoljašnji izgled palete me očarava! Mnogo volim takav print. ♥ A ne samo i paleta za senke, nego i cela ova mejkap paleta ♥

      Избриши
  5. wau! super si ti stvari, trepavice mi izgeldaju savrseno kao i paleta koju si dobila! misim da ima super opseg boja i da ces je dugo koristiti :D
    blog https://highheelpoodl.blogspot.rs/
    yt https://www.youtube.com/watch?v=tnyyS4PxjLE&t=1s

    ОдговориИзбриши
  6. Paletaa izgleda odlicno, pigmentacijaa i visee nego dobra, trepavice su odlicne, i sama bi takve narucila. Bas mi je drago da si zadovoljna sa stvarcicama

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  7. These products look fantastic!!! Thanks for share :)
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: CHOKER TEE & FLARE PANTS
    DON'T MISS: VICHY TREND: BEST STREET STYLE & SHOPPING CHOICES

    ОдговориИзбриши
  8. Svi proizvodi izgledaju fantastično!

    girlyyisback.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Wow poprilično sam zadivljena pigmentacijom ovih sjena, čine se jako dobrima, nadam se da ćeš ih dobro koristiti :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  10. Super recenzija kao i uvijek. Paleta izgleda odlicno, nadam se nekom makeup looku s njom. :)

    http://beautybydorotea.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  11. Love that this palette contains everything in one. So pretty.

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  12. Adoro maquiagem! Amei as cores e esses cílios maravilhosos! *.* Ótimo post
    Obrigada pela visita, linda!
    Boa semana pra você! Até mais. Beijos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  13. Odličan post! Baš mi se sviđa ova paleta :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  14. Super paleta,bas mi se dopada,bukvalno sve imas na jednom mestu.I trepavice su super :)

    ОдговориИзбриши
  15. Vestacke trepavice imamo iste i ja sam prezadovoljna! :D <3

    ОдговориИзбриши
  16. Love all the chokers in the post. X
    http://lippie143.blogspot.co.uk/?m=1

    ОдговориИзбриши
  17. Draga, ne mogu ni da zamislim sa kolikim zadovoljstvom si pisala ovaj post. Koliko si oduševljena ovom paletom. Iskreno, već vidim tvoj osmjeh na licu zbog zadovoljstva sa ovom paletom. Kada sam vidjela pakovanje mislila sam da je nekakav planer ili nešto slično, ali kada sam krenula čitati i vidjela kako ona izgleda i sama sam se oduševila. Nisam neko ko voli umjetne trepavice jer mi ne trebaju, ali paletica je savršena.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши