NEW IN | Makeup for spring! | Rosegal Haul | Popfeel collection

by - март 28, 2017

Pozdrav dragi moji, dobrodošli u moj novi post!

Današnji post jeste nastavak na sve one prethodne, te se još jednom mogu pohvaliti da sam prezadovoljna saradnjom sa Rosegal sajtom, te bih svima od srca preporučila da ga posete. Proizvode koje ću vam sada predstaviti sam dobila kroz više paketa, a isti su mi stigli za jako kratko vreme, što mi se mnogo dopada. I ovaj put je paket stigao u savršenom redu i bez oštećenja.

POPFEEL COLLECTION 

Popfeel je nova kineska marka šminke, koja se u mom slučaju pokazalo odlično. Više puta sam naglaslila da volim brendiranu šminku ali da takođe volim i da eksperimentišem sa ovom sa sajtova. Tako sam odlučila da od Popfeel kozmetike, ovog puta naručim par stvari. Pre ovoga sam imala prilike da koristim njihove mat karmine, koji su se sasvim korektno pokazali, a ovog puta sam još više oduševljena njihovim novim proizvodima.



Do sada sam više puta naručivala pudere sa interneta, ali tvrdim da je ovo zaista jedan od boljih. Kada sam ga naručivala smatrala sam da je nedovoljno pigmentisan ali da mi kad-kad može poslužiti kao podloga te sam ga poželela. Međutim, još od prvog korišćenja shvatila sam da sam pogrešila.

Ovaj proizvod je više od bb kreme. Puder je redak ali jako pigmentisan i ima veoma veliku prekrivnu moć. Njegova struktura je skroz glatka i lagana, tako da prija za nošenje. Takođe, s obzirom na moju osetljivu kožu, moram reći da nije doveo do komplikacija. 

Puder jed ošao veoma fino upakovan, što i potvrđuje njegov kvalitet koji je po mom miščjenju, veoma visok. Za svega 4,40$ vi dobijate veoma interesantnu bb kremu koja je će vam zasigurno koristiti. Bez prethodnog nanošenja ikakve podloge, ovaj puder meni stoji čitav dan. Čudno, zar ne? Ovo je prava potvrda da postoji šminka na ovim sajtovima koja je zaista kvalitetna. Preporučujem!





Još jedan sjajan proizvod iz ove kolekcije kozmetike. Kao i u prethodnom primeru, ja sam i u ovom slucaju sumnjala u kvalitet ovog ruža, međutim sve moje sumnje su otklonjene još nakon prvog stavljanja. Ne samo da je ovaj ruž zaista mat, već je jako postojan i dugotrajan. Apsolutno sam oduševljena njim. Mislim da su najverniji prikaz njemu, naši Aura ili Golden rose mat karmini. Zaosta je efekat ovog ruža sjajan a i boja je veoma zanimljiva. Preporučujem!







Ovaj proizvod je jedan od onih koje ja dugo priželjkujem. Naime radi se o duplom korektoru, koji sa jedne svoje strane sadrži tamnu, a sa druge svetlu nijansu. U mom slučaju je tako da sa jedne strane ima tamnu boju za konturing a sa druge sedefastu boju za hajlajting. Proizvod je manji nego što sam očekivala, ali je zato kvalitet veoma korektan. Sumnjam da ću svetliju nijansu ikad koristiti ali sam sigurna da će mi tamnija dobrodoći.

Proizvod je veoma masne i kremaste strukture, ne ostavlja grudbice, fino se razmazuje i blenda, a pri tome daje veoma naturalan luk na licu. Ja sam ga naručila za svakodnevnu upotrebu, i za sada mi odlično koristi tako da sam i njeme jako zadovoljna!






I evo, napokon smo na kraju ovog  posta. Nadam se  da vam se recenzija dopala. Da li korisitite neki od ovih proizvoda i kakvi su vam utisci? Pišite mi, a mi se čitamo u nekom novom postu, uskoro. Zdravo!



You May Also Like

61 коментара

  1. Odlicna recenzija. Slike su super,nisam imala prilike da probam proizvode od ovog brenda.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam narucivala sminku sa stranih sajtova, ali ovaj karmin mi je vrhh! Dobre stvari si narucila sa sajtova (mislim i na prethodne haul postove) :D <3 <3

    Fashion Lover

    ОдговориИзбриши
  3. I have never used the Popfeel beauty products, but they look excellent. I especially like the look of the matte lip gloss and the bold colour.

    http://www.full-brief-panties.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Super recenzija draga, najviše mi se dopala BB krema, deluje mi baš odlično po tvom opisu, lagana a dobro pokriva, što uvek tražim. xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  5. Rosegal è uno dei miei negozi online preferiti, finora ci ho preso solo abiti ma ora che vedo questi cosmetici che hai scelto darò un'occhiatina anche alla sezione beauty :)

    ОдговориИзбриши
  6. Super post!
    Nova sam, pratim te pa ako zelis uzvrati:
    http://janead.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam do sada cula za ovaj brend, ali mi deluje bas zanimljivo i pakovanja su preslatka. Super post kao i slike :)

    Tako ja to

    ОдговориИзбриши
  8. it has some really good products.
    Have a good weekend
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ОдговориИзбриши
  9. draga moja Sandra tako mi je drago da ti se sviđa ovaj brend! Naime, ja sam upravo dobila i četvrti ruž od ovog brenda i ja sam oduševljena istim. Nijanse su super pigmentirane, dugotrajne, ma savršene! Uopće ih ne mogu usporediti ni s jednim drogerijskim. :) Morat ću probati i neke druge proizvode od ovog brenda.
    Ako želiš pogledaj moj novi post gdje sam pokazala ruž :) <3
    CALLOFBEAUTY

    ОдговориИзбриши
  10. Those are good makeup products. I never considered Rosegal make-up articles! xx
    Coco and Jeans by Marisa x My Instagram x My Bloglovin

    ОдговориИзбриши
  11. That purple lip gloss is amazing:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Jako se radujem kaada vidim da su i kineski proizvodjaci kozmetike poceli da napreduju, sve su kvalitetniji kako vreme prolazi :) Odlican post, slike , opise, jako mi se dopada :)
    Moj favorit je ljubicasti sjaj, savrsen je :)

    JL Blog

    ОдговориИзбриши
  13. Mnogo mi se svidio ovaj ljubičasti lip gloss. Ima zaista divnu nijansu. Nemam niti jedan proizvod od ovih, ali mislim da je ovaj brend šminke odličan. Super post <33

    Chanceux

    ОдговориИзбриши
  14. Interesanto! Divna recenzija, draga! Nemam iskustva sa ovim brendom, tako da ne bih baš da ga komentarišem. Verujem onome što pišeš jer si uvek bila iskrena do bola. 😂😍Hahaha... Naravno, u pozitivnom smislu! 💟

    ОдговориИзбриши
  15. Drago mi je što si zadovoljna proizvodima koje si dobila, draga! Uvek je rizik kupovati šminku online, pre svega jer ne znaš kakva je nijansa nekog karmina ili pudera koji želiš dok ga ne probaš na svojoj koži, u drogerijama makar imamo testere. :(


    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. Kao i uvijek odlična recenzija draga Sandra.Ruž mi je divan, jako mi se dopada nijansa.:)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  17. Veoma lepo izgledaju i drago mi je da ti se dopadaju ali ja ih ne bih koristila. :/

    Moj Šminkeraj Blog

    ОдговориИзбриши
  18. Da budem iskrena jako sam skeptična kada je u pitanju kineska kozmetika, ali vidim da jak napreduje i da nije loša, također da ne stvara probleme s kožom, proizvodi koje si ti odabrala su veoma dobri i jako mi se dopadaju

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  19. the color of the lipstick is so cool!

    http://cheremimi.blogspot.com.es/

    ОдговориИзбриши
  20. That purple lipstick looks awesome!

    xo
    www.carinavardie.com

    ОдговориИзбриши

  21. Odlična recenzija, draga moja. Nisam nikada naručivala šminku preko sajtova, baš iz istog razloga koji si i sama navela-plašim se reakcije moje osjetljive kože. No, ovaj mat tečni ruž me oduševio. Boja je savršena. Obožavam "nestandardne" boje :D
    Čestitke na saradnji i nadam se da će potrajati :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши