New set brushes in my collection | Zaful Review #No.4 | Part. 3

by - март 23, 2017

Toothbrush Shape Makeup Brushes su trenutno najzapaženije kada se radi o četkicama. Do sada sam čitala veliki broj recenzija na temu istih, i to od mnoštva različitih proizvođača, te sam i sama poželela da ih imam. Nažalost, u mestu u kom živim, a i okolnim gradovima, nisam imala prilike da ih sama kupim, međutim, ukazala mi se prilika, koju sam rado iskoristila i naručila ove četkice.

U pitanju je, naravno,  jedan od meni najdražih sajtova, ZAFUL , te znajući da do sada nisam bila razočarana ni jednim od njihovih proizvoda, odlučila sam da naručim jedan set četkica. 


Set koji sam ja naručila jeste Artist Makeup Brushes Set - Rose Gold , koji u svojoj kolekciji sadrži šest četkica različite veličine i namene. Ovo je standardni set, koji sadrži šest osnovnih četkica, za osnovnu upotrebu. Naravno postoje širi setovi, sa većim brojem alatki, ali i manji, medjutim ja sam se odlučila za ovaj klasični normal size set, u želji da se upoznam sa četkicama koje do sada nisam koristila. Palet je stigao kao i uvek, odlično upakovan, stvari veoma dobro upakovane, i to za svega, dve nedelje, što me je posebno obradovalo, jer nisam morala predugo da čekam.



Kao što rekoh, set se sastoji od šest četkica, i to sledeće namene:

1.) Powder Brush (click) - Kada se kod nas kaže puder, misli se na puder, ili bb kremu, tj masni proizvod koji koristimo bukvalno svakog dana, za pokrivane nesavršenosti na licu, uklanjanju crvenila ili slično. Međutim, kada se 'u svetu' kaže puder (powder) misli se na završni, puder u kamenovanju ili proizvod za setovanje, te upravo ova četkica služi za nanošenje istog. Ja sam najpre mislila da je ona za tečni puder, ali nije, u setu postoji druga četkica za tu svrhu. Četkica je dužine 16 cm, dok je dimenzija same četke 4,5 x 2.3 cm. Same vlasi četkice su jago guste, a dlake veoma mekane.


2.) Blush Brush (click) - U bukvalnom prevodu, četkica za rumenilo, međutim s obzirom da ja ne koristim rumenilo, meni će ona dobrodoći za nanošenje hajlajtera ili možda čak i bronzera. Njena dužina je 15.5 cm, a dimenzije su 4 x 1.9 cm. Vlasi jako guste, ne otpadaju, jako mekane i prijatne.


3.) Foundation Brush  (click) - Upravo smo došli do četkice koja služi za nanošenje tečnog pudera. Ona je manja po dimenzijama od prehodnih (15 x 3 x 1.5 cm) i mislila sam da mi neće biti dovoljno velika za nanošenje, medjutim pogrešila sam. Ona je zaista savim odgovarajuća sa upotrebu i radnju kojoj je namenjena. Vrlo je lagana, pristušačna, dlake kao i kod ostalih guste i dovoljno mekane, a i bitno je to što ne upijaju proizvod. Zaista mi se dopada ova četkica.


4.) Highligter Brush (click)-  Radi se o četkici dimenzija 14 x 2 x 1,2 cm, koja služi za nanošenje hajlajtera. Na početku sam mislila da je predebela i prevelike površine za nanopenje hajlajtera, medjutim zaista sam i ovaj put pogrešila, jer ona ravnomerno nanosi sjaj i fino ga blenda na vašem licu tako da smatram da će mi zaista jako koristiti u narednom periodu.

5.) Eyeshadow Brush (click) -  Kao što samo ime kaže, ova četkica služi za nanošenje senke na oči. Iskreno nisam je isprobala, i nisam sigurna kako će mi koristiti ali verujem da odlično blenduje i ujednačuje senke te se nadam da će mi biti od koristi. Dimenzija je 14,5 x 2.5 x 1 cm. Drugačija je po obliku od ostalih ali to i jeste njena glavna odlika i karakteristika.


6.) Lip Brush (click) - Još jedna četkica malo drugačijeg oblika, tačnije okruglog, sitnih dimenzija (12,5 x 0,8 x 1 cm), guste vlasi namenjena za nanošenje karmina, ruža ili sjaja na usne. Nju sam isprobala, i veoma je efikasna. Čak sam morala i da je perem nakon korišćenja, te sam zakljućila da se jako dobro pere i vrlo brzo suši.


Sve četkice su blago zaobljene u zavisnosti od primene i namene koju vrše. Kao što već rekoh, guste, su, vlasi su dovoljno meke. Po dosadašnjem korišćenju zakjljučila sam da dlake ne otpadaju, što je po mom mišljenju jako bitno. Drške četkica su veoma lepo estetički urađene, a osim toga vrlo su stabilne i kvalitetne. Takođe, već sam spomenula da se lako peru i brzo suše, što mi se takođe jako dopada.

Za sam kraj moram reći da sam oduševljena ovim četkicama, i da ih svima preporučujem. Mislim da bi se svaki početnik snašao sa njima, a osim toga, cena je fenomenalna i svima pristupačna. Jako mi se dopadaju i planiram da naručim još jedan set, prošireniji, sa većim brojem četkica.













Toliko od mene za ovaj post. Nadam se da ste uživali. Kako se vama dopadaju ove četkice? Da li ste ih koristili? Pišite mi u komentarima. Do sledećeg čitanja, voli vas Vaša...

You May Also Like

53 коментара

  1. Vidjela sam neke 'spojlere' na Instagramu i pretpostavljala sam da slijedi post o ovim četkicama. :D Ove četkice su jako korisne, ja sam razmišljala možda da uzmem set. Sjajan post! ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман23. март 2017. 10:13

    Četkice su divne , Sandra. ❤
    Ja sam razmišljala da ih uzmem . ❤
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican set cetkica. Jako mi se dopadaju :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. I sama sam narucila ovakve cetkice, mislim da isto sa zafula, alii veci set... na pocetku su mi totalno bile cudne za koristenje pa sam ih na pocetku i zaobilazila, ali sad sam se nekako vec navikla na njih, meni vecinom koriste za kremaste proizvode, za praskaste proizvode se uvijek oslonim na standardne cetkice.
    Slazem se s tobom da su stvarno kvalitetne, jako gustee, brzo se suse sto je iznenadujuce s obzirom na njihovu gustocu.. drago mi je daa djelimo misljenje


    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  5. Uhh, razmisljala sam da ih narucim, i na kraju nisam! Bice sledece kupovine, posedujem samo jednu i koristim je za korektor, mada ceo set bi mi dobro dosao :D Obozavam tvojee kupovinem, post je odlican <3 <3 Ljubim!

    ОдговориИзбриши
  6. Odlična recenzija! Fotografije verno prikazuju proizvod.
    Četkice izgledaju kvalitetno!

    Kathy's delight / Instagram

    ОдговориИзбриши
  7. Super post draga. Ja nemam ove cetkice ali kako vidim po slikama i po onome kako si ti napisala mislim da su veoma kvalitetne i mislim da cu ih naruciti nakon citanja ovog posta jer me je stvarno ubedio da su jako dobre.

    justindream004.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Ove četkice stvarno baš privlače pažnju i jako su hvaljene,a ti si nam ih baš lepo predstavila :) Uživala sam u postu <33

    ОдговориИзбриши
  9. Olá Sandra,

    Nunca testei esses pincéis mas, adoraria testar.

    Um beijo,

    www.purestyle.com.br

    ОдговориИзбриши
  10. divan post
    http://littleobsessionsbyv.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман23. март 2017. 13:45

    Četkice su predivne, Sandra. Drago mi je da ti se i tebi sviđaju.

    laAdda

    ОдговориИзбриши
  12. Thanks a lot :D

    Super complete review sweetie :) I've the 3rd brush to apply my foundation and he is so so useful :D Love it :D I want to try more

    NEW FASHION POST | Trend Alert: Say HELLO to the NEW Minimal Style.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  13. Awesome brushes. Well, Zaful is one brand I like.

    ОдговориИзбриши
  14. Draga Sandra, odlično si nam predstavila ove četkice. Jako lepo izgledaju. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  15. Ja se inače ne šminkam previše niti koristim ili imam puno četkica za šminku, ali ove četkice mi baš sviđaju,izgledaju zanimljivo.Iz nekog razloga mi izgledaju kao neke četkice koje bi žene u stariim vremenima koristile hahhaha
    Uglavnom,like them :D<3

    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. Mnogi ih koriste i hvale, prelepo iygledaju ali ja sam više za klasične četkice. Odličan post kao i uvek, a na Zafulu šta god da izabereš nećeš pogrešiti. :)

    http://mojsminkeraj1.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  17. Radije se opredeljujem za one klasične četkice, ali bih istinski želela da ima bar dve ovakve u svojoj kolekciji. Ja zaista obožavam tvoje recenzije jer sve bude tako profesionalno I opširno objašnjeno. Nema ti razne, što se recenzija tiče. Divan I zanimljiv post draga moja! ♡

    Dear Miss Modern

    ОдговориИзбриши
  18. Odličan post! :) Četkice mi se jako dopadaju :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  19. Koristila sam ove četkice, i zaista su fenomenalne u svakom smislu te reči! Ne opadaju dlačice i fino miksiraju nijanse. Mekane su i udobne. Kao i uvek, predivan si izbor napravila!

    anastasijaslife.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  20. Odlična recenzija, nisam probala ove četke, ali mi se čine kvalitetnima i dobrima, iako ne znam kako bi ih koristila haha

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  21. Amei! Perfeitos!! ;D
    Até mais, linda! Beijinhos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  22. Kada si mi, jedne prilike na blogu, pomenula da čekaš iste nestrpljivo sam isčekivala da pročitam i tvoje mišljenje i jako sam srećna zbog toga. Stvarno predivna recenzia, baš onako kako sam navikla na tvom blogu. Drago mi je da si i ti oduševljena ovim četkicama, jer mene su "kupile". No, nešto što moram da istaknem i na što sam s2e nasmijala, definitivno je poređenje četkice za puder kod nas i u svijetu :D. Mi "ne koristimo" isti puder i zato drugačije mislimo :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши