Pink Makeup Brush Set | Rosegal Haul

by - март 25, 2017

Pozdrav dragi moji, dobrodošli u moj novi post.

Današnji post posvećujemo još jednom predivnom paketu, koji sam dobila sa Rosegala, i koji sam dobila u rekordnom roku, fenomenalno dostavljen, bez oštećenja, te i ovog puta sve pohvale transporterima. Više puta sam naglasila da je RoseGal jedan od meni dražih sajtova za sradnju, te Vam ovog puta donosim novu stvar koju sam naručila sa njihovog sajta.


Naime, radi se o profesionalnom setu četkica, za šminkanje. Ova kolekcija sadrži čak 32 četkice, različitih veličina, oblika, i namene. Kada je veličina u pitanju, četkice su duže nego uobičajeno, a razlog upravo tome jeste što ih koriste profesionalni šminkeri, te im dužina drške olakšava pri radu. Oblik četkice varira, u zavisnosti za šta se četkica koristi. Set sadrži četkice za nanošenje tečnog pudera, za nanošenje pudera u kamenu, za rumenilo, hajlajter, bronzer, četkice za senke, za tečne ruževe, konturisanje i slično...


Već imam par različitih setova za šminkanje ali moram reći da mi je ovo definitivni favorit godine. Ovaj set sam naručila isključivo za sebe, šta više, ne planiram ga koristiti za svakodnevnu upotrebu već ću voditi računa da ga sačuvam što duže. 

Ono što me je apsolutno oduševilo kod ovih četkica jeste kvalitet. Pre svega, drška je dosta stabilnija od onih koje sam do sada koristila. Dlaka četkica je jako mekana, a opet dovoljno čvrsta u zavisnosti od primene četkica. Četkice su jako guste  i primetila sam da pri pranju ne otpadaju, što mi se apsolutno jako dopada. Osim toga, ono što je meni dosta privuklo pažnju jeste to što su ove četkice veoma lepe boje, tačnije, sve su izrađene od nežno-pink drške, i belo-rozih dlaka, što je jako ženstveno i što mi se mnogo sviđa.

Takođe, bitna stavka u ovom setu jeste to što vi dobijate gotovu futrolu za sve ove četkice, tako da nećete imati problema oko gubljenja istih. Futrola je takođe jako lepo odrađena, i veoma kvalitetno napravljena. 

Smatram da bi ovakav set trebala imati svaka devojka koja se imalo 'profesionalnije' bavi šminkanjem, jer sam ja zaista oduševljena kvalitetom. Za svega 15$ vi dobijate izvandredan set, za koji garantujem da će Vam trajati jako dugo. Pored toga, isti set možete pronaći i u crnoj boji, što je apsolutni plus, za sve dame koje ne gotive baš roze boju. Moj opšti utisak je sjajan. Malo je reći da su me oduševile, jer sam se ja zaista zaljubila od njih, te ih preporučujem od srca.

















Kako Vam se dopada ovaj set? Da li ga vi imate, ili bar neki sličan? Pišite mi u komentarima a mi se čitamo u sledećem postu. Bajj.

You May Also Like

55 коментара

  1. Sjajne četkice! Viđala sam ih mnogo puta, baš ih mnogo ima! :D

    http://lifella2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, jako mi se dopadaju četkice! <3

    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Wow great things ;D

    follow for follow?:D
    grlfashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. great brushes! :)
    http://xoxoclaudia.blogspot.de/

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan izbor! Čekice izgledaju jako, jako kvalitetno. Tbi svaka čast na recenziji. Zaista si ovo odradla odlično! Sve pohvale!

    alwaysbepositiveee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Ovaj post bih nazvala ,,brush heaven,,. Četkice izgledaju savršeno, mislim da treba da obnovim svoju kolekciju, definitivno ću ih pogledati, jer Rosegal je zaista fantastičan xo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Otvorim tvoj blog,kad ono znaci preslatko.Prelepe su cetkice,bas mi je drago da ti i kvalitet odgovara.Futrola je veoma bitna i meni.Odlicne fotke :)

    ОдговориИзбриши
  8. wow beautiful brushes, I love the color:)
    kisses:*

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Ove cetkice su skroz simpaticne, ko bi rekao da su kineske :D Odlican post, predivne slike#Samokazem

    ОдговориИзбриши
  10. cute brushes!

    How about following each other? Give me know on my blog!
    http://catsyx.blogspot.com/

    Catsyx
    X

    ОдговориИзбриши
  11. Toliko sam oduševljena da se ne mogu nagledati lepote ovih četkica! :D

    ОдговориИзбриши
  12. Ajme meni, sve što je meni neophodno.. znaš šta, tek sam juče shvatila da jednu jedinu četkicu nemam, da jedan blender nemam..apsolutno ništa ! Prstima sam puder utipkavala, korektor isto i dobila.. bolje da ne pričam uopšte. Moram nabavit, MORAM. Sve, sve, samo mi boja nije omiljena, jer od roze bežim k'o od đavola, no i to može samo da četkice budu u funkciji i da obavljaju svoje.

    Alia's little world

    ОдговориИзбриши
  13. Wonderful review! Excellent and very beautiful brushes!
    Have a nice day!
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  14. Izgledaju stvarno perfektno, a još su i pink!! :) xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  15. Wow, kakva kolekcija četkica! Zaista sam oduševljena. Uživaj u šminkanju draga i hvala ti puno na komentaru na moj zadnji post

    ОдговориИзбриши
  16. Viđala sam ove četkice na Instagramu i zaljubila se u njih na prvi pogled! Nisam znala do sada koliko koštaju i iznenađena sam, jer 15$ uopšte nije mnogo za tako dobre četkice! <3 Predivna recenzija, draga!

    anastasijaslife.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  17. Wow *O* zaljubila sam se u ove četkice, pogotovo ovu pljosnatu, koja je pretpostavljam za konture i hajlajt,, pored estetike, vjerujem i da su jako kvalitetne i da ćeš ih dobro koristiti


    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  18. Ove cetkice mi se jako svidaju. Nasla sam na jednoj drugoj stranici slicne i htjela ih naruciti. Ako cu narucivati, naruciti cu ove jer ce sigurno doci kvalitetne cetkice.

    http://beautybydorotea.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  19. Que kit maravilhoso de pinceis!! Amei *.* lindos!
    Obrigada pela visita, linda!
    Bom domingo pra você!! Até mais. Beijos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  20. Draga moja, kao što sam i navikla od tebe samo najbolje ;). Ove četkice izgledaju fenomenalno. Predivna boja, kao i dizajn. Iskreno, dugo već gledam ovaj set i očarana sam sa njim, ali opet kada razmislim ja nemam potrebu za tolikim četkicama, tako da na kraju odustanem od njega, iako je predivan. Možda jednog dana sebi kupim jedan čisto da odolim svojoj želji i da ga uramim na zid pa da mu se divim :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши