Last Part of Haul | New in | Makeup | Rosegal

by - април 01, 2017

Pozdrav svima, dobrodošli u poslednje izdanje mog haula! Radi se o ostatku šminke koju sam naručila sa RoseGala, i kojom je malo reći da sam oduševljena, kako zbog brze dostave, tako zbog kvaliteta.



Uvijač za trepavice je nešto što meni odavno treba, ali nikako nisam uspela da ga nabavim (iz banalnih razloga), te sam ovog puta iskoristila priliku i naručila jedan sebi. Pri razgledanju, ovaj mi je najvise zapao za oko te sam odlucila da njega i naručim. Veoma je efikasan, i lak za korišćenje.

Napravljen je veoma kvalitetno, i što je najbitnije, ne čupa trepavice pri uvijate, te s toga moram reći da m je ova spravica veoma korisna i da mi se jako dopada.







Naime, ovog puta sam naručila i set koji sadrži pet pari veštačkih trepavica. U jednom od prethodnih postova ste mogli videti sline trepavice samo dosta ređe. Ove trepavice su intezivno guste te s toga i nose naziv 'profesionalne'. One definitivno nisu za svaki dan, osim ako se ne poseckaju i lepe inducidualno (kako ću ih ja i korisititi.) . U suprotnom, one su upraov za svečane prilike. Meni su one jako simpatične te mi je drago što ih imam u svojoj kolekciji.











Ovaj proizvod je veoma specifičan, i nešto što ja do sada nisam viđala tako da sam definitivno odlučila da ga naručim. I moram reći da me je jako prijatno iznenadio. Radi se o proizvodu koji sa jedne strane sadrži četkicu a sa druge senku (zapravo, to nije senka, već je to specifiična masa, dark coffee boje, čija je struktura veoma masna i gusta, a ista nedefinisano potseća na maskaru, gel i kremu u isto vreme). Upravo zbog toga, meni se ovaj proizvod jako dopada. 

Iskreno, plašila sam se d ali će mi boja odgovarati ali ona je pomalo kamuflažna tako da moram reći da se izvrstno uklopila uz moju boju kose. Proizvod je jako jeftin a koristan, tako da preporučujem!









Moja kolekcija naočara je iz dana u dan sve veća , međutim ove naočare ovog puta neće upotpuniti istu, već će otići u ruke jedne, meni jako drage osobe. Naime, odlučila sam da ih anručim za svoju najbolju drugaricu, i iznenadim je njima. Zaista sam uspela u tome, ona je oduševljena i jako joj se dopadaju. 

Naočare su veoma kvalitetno napravljene i odaju utisak nekih visoko brendiranih naočara. Sam okvir je veoma elegantan i ženstven, a miror efekat na njima daje neki casul look. Sigurna sam da ću i sama naručiti jedne za sebe, jer su zaista sjajne, a veoma pristupačne!







Naime radi se o paleti koja se sastoji od dva puderasta proizvoda srednje veličine. Proizvođač navodi da se radi o bronzeru i hajlajteru jer postoji razlika u nijansama, mđeutim pošto sam bele puti, meni će oba koristiti isključivo za bronzanje. Veoma su lepe strukture, bez grudvica, ostavljaju lep efekat i meni se jako dopadaju. Zadovoljna sam njime, i preporučujem ga.







Dragi moji, toliko od mene za danas. Nadam se da vam se dopala recenzija. Napokon sam zavrsila recenziju sto me raduje, a osim toga naglasavam da sam izrazito zadovoljna ovomesecnim haulom te svima preporucujem kupovinu na ovim sajtovima. Da li ste možda vi korisiti neki od ovih proizvoda? Pišite mi u komentare. Do sledeceg citanja, voli vas vasa...


You May Also Like

61 коментара

  1. Trepavce su strava a naocale famozne, bas nekako idu uz tebe❤
    Nikolina's beauty world

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam koristila nista od ovoga,ali naocare su mrak. Odlican post!

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post, baš mi se dopadaju proizvodi! Imam isti uvijač za trepavice, sjajan je! xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Odlicni proizvodiii.. ovakve trepavice imam i ja.. cak 2 ili 3 kutijice... nikad ih koristila nisam xD bas su glomazne, nekako uvijek podlijezem rijedim trepavicama ali morat cu ih iskoristit svakako

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aaa sjajno! Haha sumnjam da cu i ja cele, mada individualno mozda :D
      HVALA <33

      Избриши
  5. Iako sam sigurna da je uvijač za trepavice lako koristiti uverena sam da bih ja time sebi oči nekako iskopala koje sam sreće i spretnosti! :P Trepavice izgledaju sjajno za jedan upečatljiv efekat! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Wow! What a wonderful review! Great sunglasses!
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  7. All very useful things. In love with your new sunglasses.

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  8. Sve stvari mi djeluju kvalitetne i super,naočale mi se posebno sviđaju.Uživala sam čitajući!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Naocale su odlicne, mislim da sam narucila iste i jedva cekam da stignu *-*

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  10. I like so much the sunglasses...very nice.
    Have a nice day dear :)

    My Tester Mania

    ОдговориИзбриши
  11. Kao i obično odličan izbor stvari, posebno mi se dopadaju ujetne trepavice, voljela bih ih isprobati xd, btw moram primijetiti da su ti nokti predivni


    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  12. Predivne si stvarčice poručila :)
    Paletica sa bronzerom i hajlajterom deluje odlično :)

    ОдговориИзбриши
  13. Poručila si divne stvarčice! Imam isti uvijač za trepavice i oduševljena sam istim. :)

    Novi OUTFIT post ---> Iammilitza ! ♡

    ОдговориИзбриши
  14. Odlcian haul. Naocare mi se najvise dopadaju, a trepavice izgledaju bas zanimljivo i cute :D

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  15. Nice post!

    http://anielasv.blogspot.com/2017/04/ootd-zaful.html

    ОдговориИзбриши
  16. Sjajan post! Fejk trepavice i naočare su mi se najviše dopale!

    ОдговориИзбриши
  17. Proizvodi su zaista zanimljivi i slike su super :) Odlican post ! #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  18. Thanks a lot :D

    so useful articles my dear :D love it!

    NEW WISHLIST POST | Spring Clothing Favs + Weekly Mood Board to Inspire <3
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  19. Aaaah te trepavice. *-* Nikad ih nije dosta. Ja sam počela sakupljati one u bojama, cirkus živi. Taj hajlajter ili ne znam ni ja šta je tačno imam i ja i nisam baš zadovoljna njime, izazvao mi je neku čudnu iritaciju. Inače, zanimljiva recenzija. :) ♥

    Aminique

    ОдговориИзбриши
  20. Naocare su prelepe, super post :)
    http://tinabeautyfashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  21. Muito bom esses produtos!!! Amei os cílios postiços! ;D
    Obrigada pela visita, linda!!
    Bom final de semana pra você!! Até mais. Beijos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  22. I ja obožavam uvijače za trepavice i nema mi ništa gore kada se odlučim da kupim jedan, a onda se razočaram jer čupa tokom uvijanja (kao i ti i ja sam nekako "lijena" da kupim uvijač. uvijek je nešto drugo preče :D ). Što se tiče ostalih proizvoda, sviđa mi se pakovanje za trepavice, iako nisam neko ko ih koristi jer imam sitne oči i jako duge, prirodne, trepavice tako da bi vještačke samo dodatno mi "zatvorile" oči, ali volim one pojedinačne i jako su mi dobre za dopunu pri kraju oka. Čisto da povećam volumen :D. Zaista mi je drago da si zadovoljna saradnjom i nadam se da ćeš i ubuduće. Sa ovog sajta još nisam poručivala, ali onaj sa kojim sam se oduševila, definitivno, je Dress Lily. Jako su brzi i kvalitetni.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши