New sunglasses in collection | Zaful HAUL

by - јул 30, 2017

Hello dragi goticari! Dobrodosli u moj novi post! Oprostite sto kasnim s recenzijama, zaista mi je zao ali nike do mene. Danas dolazimo s novim Review postom mog omiljenog sajta Zafula.

Naime, znamo da je leto poznato po tome da su glavni aksespari svalog autfita upravo naocare, ja sam odlucila da svoju kolekciju upotpunim upravo sa tri para naocara.

Obzirom da imam veliki broj naocara za sunce, odlucila sam da porucim jedne za sunce, kakve vec imam i poklonim ih, a preostala dva para naocara su naocare s providnim plasticnim staklika bez dioptrije. Ova stakla se mogu ukloniti i nositi kao prave naocare za vid, a mogu koristiti i da upotpune vas vecernji izlazak, kada nema sunca a vi zelite napcare.

Ja necu komentarisati svaki par posebno, jer je kvalitet identican, te cu reci opsti utisak... Moje opste misljenje jeste da sam prezadovoljna ovim haulom naocara, jer si iste veoma visokog kvaliteta, ramovi su jako cvrsti a stakla neprobojna ato omogucuje izgled veome skupih i markiranih naocara. Jako su prijatne za nosenje i preporucujem ih svima.


You May Also Like

12 коментара

  1. Meni se najvise svidaju prve i druge naocale :)
    Cine mi se dosta kvalitetno za tu cijenu :)

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Divne naočale, ove zadnje su mi baš vrh! Imam jedne slične kao ove prve, samo što su moje roze i obožavam ih☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  3. Imam iste sunčanice i stvarno su prepredobre. Sa Zaful sajta prvi puta sam poručila proizvode prije 2 dana i čekam da stignu pa da se i sama uvjerim u njihov kvalitet :)
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  4. Lindos! Amei o óculos de sol, tenho um igual! ^^
    Até mais, linda! Beijinhos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши