Rosegal HAUL | Part | Funny Cartoon Letters Print Dress

by - јул 13, 2017

Iii zdravo dragi moji gotičati, dobrodošli u moj novi post. Izvinjavqm se jer me nije bilo dobrih dva meseca ali uskoro cemo vise pricati na tu temu. Nadam se da ni ne zamerate.

Iii danas prezentujemo jednu divnu haljinu, dobijenu sa još divnijeg Rosegal-a. Kao i uvek do sada, moj paket je stigao brzo, i bez oštećenja, zbog čega mi je jako drago.




Ova haljina je nešto što sam ja videla na YouTube kanalu Lee Stanković, i tada sam defintiivno morala da je naručim. Ja sam se zaista još na prvi pogled zaljubila u nju, tako da sam jedva dočekala da je dobijem i za sebe. 

I ovog puta se radi o haljini, napravljenoj od visokokvaltetnog materijala, tačnije od brušenog pamuka. Upravo ovaj materjal dobrinosi u ugodnosti ove haljine, zaista, ali zaista prija. Nije previše debela, ali je ipak jako puna, što mi se mnogo dopada. Ovo je haljina srednje dužine, sa srednje dugačkim rukavima. 

Ono što nju čini karakteriše i čini je specifično jeste upravo ovaj print koji možete videti. Naime radi se o kartun, tačnije animiranom printu, šarenolikih boja. Sve boje nadvladavaju pink i crveni tonovi, čiji ja i nisam baš ljubitelj, ali mi se haljina u celokupnosti veoma veoma sviđa. Kao i prethodna, i ova veoma lepo stoji na telu, i mislim da će mi odlično korisiti ovog leta.

Odnos cene i kvaliteta je i ovog puta veoma zanimljiv i naprosto sjajan. Haljina košta svega oko 13$, što je po nekom mom viđenu jako primamljivo a opet ponavljam, dobijete tako kvalitetan komad odeće za tako male pare. Preporučujem zaista svima! Link je ovde.

Ovako izgleda na sajtu



Ovako izgelda uživo:










I evo nas na kraj ovog posta. Nadam se da ste uživali u njemu. Kako vam se dopada ova haljina? Pišite mi u komentarima, a mi se čitamo u sledećem postu. Zdravo!

You May Also Like

25 коментара

  1. Woow! Haljinica izgleda predobro, zaista sam oduševljena *-*
    Novi post -> This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Napokon, draga Sandra. :D Mnogo si mi nedostajala. <3 A ova haljina.... toliko je divna, prosto nemam reči. Očarana sam njome!

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Goti baš si nam nedostajala! Haljina je preslatka! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  4. Prekjut mi je ova haljinica! Drago mi je što ponovo čitam tvoj post. :D ♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Drago mi je što si se vratila. Haljinica mi je jako lijepa k čini se kao jako udobna i kvalitetna. Nadam se da ćemo sada viđati češće postove kod tebe ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  6. Ja imam majicu sa smajlićima, crop top je i mnogo je volim, inače volim šarene printove, a ovaj ''strip'' print je predobar, mnogo mi se dopada haljina, iako bih ju ja nosila kao majicu :D

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши
  7. Predobra haljina !!
    Pratim te nadam se da ćeš uzvratiti !!
    Novi post na mom blogu https://hisandherway.blogspot.ba/ ❤

    ОдговориИзбриши
  8. Haljinica je bas lepa.Malo je neobicna i nesvakidasnja i zato mi se jako dopada.Sandra,drago mi je sto si se vratila,jer imas puno smisla za blogovanje.❤

    ОдговориИзбриши
  9. Draga moja gotičarko, dobro nam došla nazad. Da budem iskrena malo su mi nedostajali tvoji postovi, ali sada si opet tu :D
    Haljinica je preprepredivna. Obožavam ove lude natpise i stikere po odjeći da je malo reći :D
    Vjerujem da ćeš iskoristiti svaki trenutak da je nosiš.
    Želim ti lijep vikend!

    ОдговориИзбриши
  10. Hi dear!!
    Omg so much time I didn't visit you, how's everything? In love with the dress, really cute😍👏🏼
    Have a wonderful weekend😘

    Elena from
    somniareaudesemper.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. nice blog -> follow each other?
    have a nice weekend :)

    https://lacolorfulpassion.blogspot.de/

    ОдговориИзбриши