Rosegal HAUL | Part | Rose Stylish Aluminium Makeup Brush set

by - јул 23, 2017

Pozdrav ljudi, dobrodošli u moj novi post!
Danas radimo treći deo recenzije proizvode dobijenih sa meni jednog od omiljenih sajtova, Rosegal-a. Zaista sam odusevljena svim proizvodima sa ovog sajta, uključujući i današnjim, o kojima ću vam pričati. Dostavu ne bih da komentarišem, jer postajem sama sebi dosadna, zaista svaka čast za brzinu i efikasnost.



Naime, o ovom setu sam čula dosta reči hvale, i već duži vremenski period sam planirala da ga naručim, tako da nisam mogla da mu odolim, sada kada mi se ukazala prilika. Naime, ovaj set darži tri četkice za šminkanje, i sve tri se razlikuju po primeni i nameni.

Međutim, jedna stavka koja povezuje sve ove ri četkice jeste kvalitet. Mislim da su ovo najkvalitetnije četkice koje sam do sada naručila, a naručila sam zaista veliki broj istih. Sama dlaka ovih kistova je jako mekana, a opet čvrsta i puna, tako da je izvođenje tehnike bledanja ovde i vi[e nego efikasno.

Iako velike, četkice su veoma lagane, i lake za korišćenje. Stilski su prelepo dizajnirane, što doprinosi mom celokupnom mišljenju o njima. Kao što sam već napomenula, set sadrži tri različite šetkice, i to su Sculpting Brush, Setting Brush i Fan Brush.

Sculpting Brush - Bukvalni prevod ove četkice ne bih umela da vam kažem, međutim, radi se o najmanjoj četkici, tačnije vizuelno najmanjoj. Konkretno u mom slučaju, ona služi za blendanje, ali ne za blendanje senki, jer je ipak velika, međutim kada je blendanje i mešanje korektora u pitanju, ona mi odlično dođe,i radi taj posao bolje od bilo koje druge četkice.

Fan Brush - Ova četkica je namenjena za nanošenje hajlajtera ili bronzera, na delu lica koje želite da istakente ili suprotno. Veoma je gusta, ne troši i ne grebe proizvod, tako da je po mom mišljenju, odlična, i veoma koristna.

Setting brush - najveća četkica u paketu, služi za setovanje pudera. Dovoljno je velika da može služiti za blendanje, kako pudera tako i korektora, a i sama namera setovanja je veoma korektna. Jako je gusta, i meni je omiljena u ovom setu.

Sve četkice su jako guste ali se lepo peru, pri pranju ne otpadaju dlake, što je upravo potvrda kvaliteta o kom vam govorim. Set je veoma povoljan tako da bih ga preporučila svakome. Link je ovde.














  • I evo nas na kraju ovog posta. Kako vam se dopada ovaj set četkica? Da li ste do sada imali prilike da ih koristite? Pišite mi u komentarima a mi se čitamo već sutra.

You May Also Like

21 коментара

  1. WoW! Izgledaju fantasticno, nisam ih do sada koristila no mislim da cu ih cim prije nabaviti :D

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Moja sestra ima isti set, ja sam ga također naručila s nekog sajta. Ona ga mnogo hvali , kaže da bolje četkice dosad nije probala! Odličan post draga!❤

    www.livinglikev.com

    ОдговориИзбриши
  3. Super su četkice! Baš planiram nabaviti neke nove,a ove svakako dolaze u obzir!
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Prije svega su mi jako lijepe ove četkice, predivno izgledaju :)
    A i ne sumnjam da su super :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  5. Wow izgledaju baš kvalitetno ove četkice, oduševljena sam *o*

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши
  6. Četkice su divne, vidjela sam ih na nekom sajtu, ali nisam naručila, nažalost. Super recenzija♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши