Rosegal HAUL | Part | Square Collar White and Black Color Dress

by - јул 29, 2017

Pozdrav dragi moji! Dobrodosli u novi Haul post na mom blogu!
Danas radimo nove recenzije proizvoda koji mi stižu sa meni omiljenih sajtova. Ovog puta se radi o jednom odevnom predmetu sa Rosegal-a. I ovog puta, sve pohvale na brzoj, efikasnoj i besprekornoj dostavi.




Kao što možete videti na slici, radi se o jednoj tako jednostavnoj, a zaista specifičnoj haljini. Najpre treba reći da je haljina napravljena od veoma finog materijala, tačnije poliestera, koje je sasvim pun i kvalitetno napravljen, a pritom jako mekan, tako da osigurava udobnost pri nošenju ove haljine.

Sam dizajn haljine je prevashodno namenjen punijim damama, tačnije, pri izradnji haljine planski je napravljeno da silueta vašeg tela izgelda optički tanje i mršavije. Haljina je u svojim vanjskim delovima crna, a po sredini bela, što upravo dovodi do ovog efektna i mršavijeg izgleda.

Kao što sam spomenula, haljina je veoma visokog kvaliteta, a s obzirom da je od poliestera, ona prijanja uz vaše telo, tako da dobijate veoma lepu istančanu figuru. Nju na sajtu možete naći na 'plus size' odeljku, ali  je svakako ima u raznim veličinama i bojama, tako da je naprosto stvorena za svaku damu. 

Moj opšti utisak o haljini je fantastičan, jer mi pre svega prija, zatim, smatram da mi lepo stoji, veoma fino se osećam u njoj, lagana je, mislim da će mi odlično koristiti kako tokom leta, tako i u zimskom periodu. Osim toga, može se nositi i u kežual varijanti, a i u skroz elegantnoj, što je takođe veliki plus u celoj ovoj priči. 

Sama po sebi ne zahteva preteran glamurozni nakin i cipele, a opet ćete izgledati jako skupoceno i fino upakovano. Meni se zaista jako dopada, i oduševljena sam njome. Ona u paketu dolazi bez ikakvih dodataka (kaiš, i slično). Odnos cene i kvaliteta je nesvakidašnji, tačnije ona košta svega oko 10$, što je minimalno s obzirom kakav komad odeće dobijate, tako da mislim da biste trebale da iskoristite priliku i kupite sebi jednu ovakvu haljinu. Link je ovde.

Ovako izgleda na sajtu


Ovako izgleda uživo:













Toliko od mene u ovom postu, nadam se da ste uživali. Kako se vama dopada ova haljina? Pišite mi u komentarima. A mi se čitamo već sutra u sledećem izdanju Haul posta. Voli vas...


You May Also Like

20 коментара

  1. Haljina je krasna 😍 a uz to i cijela kombinacija! Super post!



    http://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Woow! Haljina je zaista prekrasna *-*
    Novi post -> This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Veoma lepa haljina,jednostavna,a opet elegantna.Odlican post!♥

    Makeup tutorijal->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Presavršena haljina! *____* Jednostavna je i to je ono što mi se najviše dopada. Odlično si nam je predstavila, slike su jako kul. :D ♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Haljina stavrno izgleda kao na sajtu i baš elegantno izgleda u kombinaciji sa crnim cipelama na štiklama. Sandrice, sjajan izbor. :)

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  6. Haljinica izgleda prekrasno,baš je za sve prilike! <3
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. Sandricee haljina je vrh! Odlično će ti stajati♥

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Haljinica je predivna. Dopada mi se što je tako kvalitetna i što ima bijeli dio po sredini, a crni sa strana :D
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши