Happy 1st Blog Anniversary to ME | Story Time

by - август 16, 2017

Iiii pozdrav ljudi! Dobrodošli u special post!

Kao što se da primetiti, danas je tačno godišnjica od osnivanja mog bloga! Malo je reći da sam presrećna zbog toga, kao i zbog uspeha, koji sam do sada postigla. Bez imalo lažne skromnosti se mogu pohvaliti sa preko 350 registrovanih čitalaca, i preko 50 000 za svega 365 dana
Šta god rekla, malo je da se zahvalim što ste uvek bili tu, bodrili me, podržavali, pratili, čitali sve moje postove i bili aktivni pratioci! Hvala Vam od srca! Zaista mi jako znači! 

A sada, Story Time!
Danas, osim ogromne zahvalnosti, imam potrebu da podelim kratku priču sa Vama. Ovo je ujedno i prvi story time na mom blogu. 14. avgusta, uveče, sam se zainteresovala za otvaranje bloga, te sam na youtube-u potražila videe i tutorijale kako napraviti jedan. Međutim, i pored nekoliko časova, veliki broj pokušaja je pao u vodu, jer ja nisam uspela. Blog jeste napravljen otprilike tada, ali bukvalno nikakvu funkciju nije imao. Međutim, na današnji dan, koji je meni inače jako bitan i poseban sam odlučila da nastavim sa svojim blogom, po bilo koju cenu, sve dok on ne postane uspešan! I evo, s osmehom mogu reći 'USPELA SAM!'

Naime, pored ogromen sreće, današnji dan je meni jako težan jer označava početak moje bolne prošlosti, i ogromne, nikad prežaljene ljubavi. Uprkos neuspehu i nesreći u tom polju, odlučila sam da mukotrpno radim, i uspem u blogovanju! I pored brojnih hejtera, čudnih pogleda ograničenih ljudi, podsmehivanja i ironičnih pitanja 'Ti si blogerka?' ja sam to i postala, i to vrlo uspešna, mogu reći, ponavljam, bez lažne skromnosti!


Kao poruku novim blogerima, mogu ostaviti samo...
Da nikada ne odustaju. Blog zaista nije nešto što će preko noći porasti,postati popularno, i cenjeno. Ne, nećete zarađivati odmah! Ni nakon mesec dana, godinu. Ja sam imala tu sreću, da nakon mesec ipo dana sklopim prvu saradnju. Međutim, to je bilo zato što je moj blog tada brojio gotovo 100 čitala. A koja je tajna uspeha? Ta, što sam se trudila da se ne pridržavam ustaljenih nepisanih pravila blogera. Ne, nisam želela da ličim ni na koga. Blog je samo moj kutak, gde ću ja biti opuštena, pričati bez suzdržavanja i o svemu što želim! Zašto bih ja glumila nešto što nisam?! Upravo po tome, postala sam prepoznatljiva ljudima, a i sa tim je došao moj uspeh. 

Blog zahteva dosta vremena, posvećenog ne samo pisanju vaših postova, već i čitanju i praćenju tuđeg rada! Nemojte očekivati da će iko posetiti Vaš blog prvi, osim ako niste neko ultra popularan! Trudite se, i nikada, nikada ne odustajte! Kada ljudi vide da ste vi uporni, daće Vam šansu! Iako sam u ovoj blogsferi svega godinu dana, uvek sam se trudila da pomažem drugim mlađim blogerima. Jer znam kako je bilo meni, bez ičije pomoći. 

Savet svima...
To što ćete nekome otkriti neku tajnu blogovanja, što ćete mu pomoći oko nečega, dati email za saradnju ili bilo šta slično, neće vas oštetiti, ne brinite! Postoji veliki broj licemernika, ovde, koji bi pre sve saradnje otkazali nego da Vama daju email adresu nekog operatera! Jadno! Da nije bilo drage koleginice Aleksandre, s bloga Alexs Sparrow's, ja nikada ne bih stupila u kontakt s poznatom Jessicom, s kojom većina nas sarađuje. Devojka ima manji blog od mene, a duže bloguje, ali je svesna da je svako odgovoran za svoje blogovanje, i uprkos svemu, bila je iskrena i darežljiva da me preporuči spomenutoj operaterki s kojom sarađujem evo skoro godinu dana. Ne, nisam je oštetila. Neće ni Vas niko, ako mu pomognete.

Ne bih da dužim... Još jednom, hvala svima od srca na svemu što su učinili za mene. Da nije bilo Vas, ja verovatno ne bih uspela. Posebna činjenica zbog koje volim blogovanje jeste jer sam upoznala veliki broj ljudi, među kojima su i par iskrenih priajtelja. Volim vas sve ljudi!

HVALA!

You May Also Like

48 коментара

  1. Drago mi je što nisi odustala od bloga, što si pisala, i što je najbitniue bila iskrrna ne samo u postovima, već u opšteno, kroz pisanje.
    Želim ti dalju sreću i da uspeš!! Jer uvek može bolje! 🍀🍀
    https://aandymm.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. happy anniversary for your blog! and keep on blogging!!!
    http://sepatuholig.blogspot.com
    instagram @grace_njio

    ОдговориИзбриши
  3. WOW Great post!
    follow or follow? let me know
    fashion-lovely-look.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Prelep post Sandra,jako mi je drago zbog tvog uspeha i nadam se ces biti sve bolja i bolja to ti od srca zelim.

    https://marijaarmus.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Sandra, drago nam je što si uspela i što nisi odustala od svog bloga u bilo kojem trenutku! Čestitamo na uspehu! :)

    http://dancerreader.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Tvoj blog sam otkrila prije tek par dana i oduševljena sam. Ti si dokaz da se ne mora imati onaj basic izgled i temu blogu koji svi ostali 'popularni' blogovi imaju. Trenutno si mi najdraži blog i svaki dan jedva čekam novi post.

    Luna [lunasbrain.blogspot.hr]

    ОдговориИзбриши
  7. Srecan prvi blogorodjendan, cestitam na postignutom uspehu :)

    takojato.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Srecan ti prvi blogorodjendan! Postigla si veliki uspeh za samo godinu dana. Sta da ti kazem, puno srece u daljem blogovanju i nadam se da ce tvoj blog proslaviti jos mnogo blogorodjendana!

    ОдговориИзбриши
  9. Congrats!

    http://iameleine.blogspot.com/
    http://www.instagram.com/iameleineblog/

    ОдговориИзбриши
  10. Sećam se kad si počela sa blogovanjem. Baš mi je drago što si bila uporna i nisi odustajala već si uspela da za godinu dana dobiješ 350 čitalaca i 50 000 pregleda, što uopšte nije mala brojka. Čestitam ti od srca! Nadam se da ćeš ostati još dugo takva i da ćemo još dugo slaviti godišnjice tvog bloga. <3

    Introvertna Holanđanka

    ОдговориИзбриши
  11. Čestitam ti na ovolikome uspjehu i nadam se da ćeš još dugo ostati ovdje s nama ! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  12. Draga Sandra, ti si jedna od blogerki koja je prije svega mnogo iskrena. Sjećam se da smo nekako skupa počele sa blogom, ja sam krajem juna, a ti u augustu. Jedna si od najusješnijih blogerki koja je za kratko vrijeme (zasluženo) dobila mnogo pratioca, a ubrzo i saradnje. Čestitam ti na toliko uspjehu i nadam se da ćeš i dalje nastaviti biti ono što i jesi i da ćeš još dugo pisati za blog, a zanemarivati te ljubomorne duše :D ♥

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши
  13. Divan post! Jako mi je drago zbog tvoga uspjeha,vidi se da si zaslužila sve što imaš i čestitam ti na prvoj godišnjici bloga neka ih bude još 100! :D<3

    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Draga, srećan rođendan bloga sa malim zakašnjenjem. Obožavam tvoj blog i smatram da se definitivno ističe u masi, svakako je jedan od mojih omiljenih. ♥♥

    ОдговориИзбриши
  15. Draga Sandra, ja te mnogo volim i podržavam i kao osobu iza bloga i kao blogerku. Od sveg srca ti želim najveći uspeh koji možeš da zamisliš. Čitalaca onoliko dokle možeš da izbrojiš i još par nula na to- pregleda. Srećan rođendan/ godišnjica tvom blogu i jedva čekam da zajedno dočekamo još mnogo njih!

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja! I sama znas da i ja obozavam i tebe i tvoj blog te mi je drago da cuje ovako nesto od tebe!

      Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

      Избриши
  16. Congratulation to your first anniversary.

    Love, Esther
    https://lifestyle-tale.com/causal-wednesday-and-red-lips/

    ОдговориИзбриши
  17. Srecan blogorodjendan draga :) drago mi je sto nisi odustala i sto si istrajala u svojim ciljevima <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  18. Srećan blogorođendan ♥
    Znači pratim te od nule, još kada si bila početnike, i jako mi je drago što si za ovako kratko vreme uspela dostići do neke izvanredne cifre. ♥

    ОдговориИзбриши
  19. Dobar dan
    Pročitajte moje svjedočenje! Vratite se nazad nakon raspada.
    Moj dečko od 2 godine samo se raskinuo sa mnom i ja sam 28 nedelja trudna. Vaskrsao sam se da spavam većinu noći i izgleda da se ne koncentrišem na predavanja, ponekad budim budan skoro cele noći razmišljajući o njemu i ponovo počinjem da plačem. Zbog toga završim da nemam energije za časove sledećeg dana, moje prisustvo je opalo i uvek sam u jedinici i na vrijeme. Generalno, on je vrlo fin momak, završio sam zato što je rekao da se mnogo raspravljamo i da se ne slažemo. Mi se mnogo raspravljamo tokom trudnoće. Nakon raskida, zvala sam ga i rekla mu da ću se promeniti. Zaljubljen sam u njega i on je najbolji momak sa kojim sam ikad bio. Još uvek sam povređen i ne verujem kada je rekao da više nema romantičnih osećanja što me bolelo brže od smrtonosnog špriceta. Nemam pojma šta da radim sa trudnoćom, ali to nije fer prema meni, šaljem se, samo želim da žalim na bolu i nemam stres zbog trudnoće. . Bila sam zaista uznemirena i potrebna mi je pomoć, pa sam naišao na veb lokaciju koja je sugerirala da bi Dr. Ahmed mogao pomoći u rešavanju bračnih problema, vratiti prekinute odnose i tako dalje. Tako da sam osetio da ga treba probati. Kontaktirao sam ga i rekao mi šta sam uradio i on mi je dao čaroliju. 28 sati kasnije, moj dečko je došao kod mene i izvinio se za greške koje je učinio i nikad više. Od tada, sve se vratilo u normalu. Ja i moj dečko ponovo zajedno srećno .. Svi zahvaljujući Dr Ahmedu. Kako je to mjesto za rešavanje problema braka / veza, želite li biti sigurni da li vam je supružnik veran ?: E-mail: Ahmedutimate@gmail.com nazovite ga / Šta je aplikacija: +2348160153829 spasite svoju kućicu Predlažem da ga kontaktirate. Neću te razočarati.

    ОдговориИзбриши