Tie Up Shoes - Black | Gamiss HAUL

by - август 17, 2017

Zdravo ljudi! Kako ste danas?

Dobrodosli u novi post. Danas recenzija jednog paketa s Gamiss sajta. Paket je stigao uredno, kao i svaki do sada. Inace da napomenem da mi je ovo prva kupovina s ovog sajta i presrecna sam. Jedina smešna situacija jeste što su meni stigla dva para identičnih patika, tako da ću jedne verovatno pokloniti.


Naime, radi se o jednom paru sportskih patika koje sam porucila sa ovog sajta. U potrazi za sto klasicnijom ravnom crnom obucom, naisla sam na ove patike i naprosto sam morala da ih priustim.

Naizgled veoma neobicne i specificne, a opet tako jednostavne i 'simple'. Ovo su zenske patike, koje dosta lice na onu Adidas varijantu casual patika, ali nisu. Upravo zato sto su classic, mogu se nositi inkombinovati uz apsolutno sve odevne predmete, sto je meni jako bitno.

Sam materjal od kog su napravljene propusta vazduh, tako da su veoma konforne i udobne pri nosenju, tj. 'lagane', kako ja volim da se izrazim. S druge strane , jako su povoljne tako da, moja iskrena preporuka.





















Coupone code:
Rosegal Rosegalxie Zaful Zafulxie10 Gammiss GamissXie10
Kako se Vama dopadaju? Da li imate slicne ili ste? Pisite u komentarima. Voli vas Vasa...

You May Also Like

59 коментара

  1. Moram priznati da mi se svidjaju ovu patike, iako su veoma neobicne. Odlican post draga Sandrice i nadam se da ces ih dugo nositi.:)

    Clan sam tvog bloga, ako zelis uzvrati:
    Aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Na svakom sajtu sam vidjala ove patike i stalno se neckala, da li ili ne da uzmem... Sad kad sam videla kako uzivo izgledaju, definitivno cu morati jednom da ih porucim. Odlicne su! ♥

    https://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, jako mi se sviđaju ove tenisice baš su cool :)

    http://doroty4.blogspot.hr/2017/08/dvije-sretne-godine-roendan-bloga.html

    ОдговориИзбриши
  4. Ove patike su SVE *o*. vidjela sam ih na nekom od sajtova, ne znam da li je bio u pitanjuj gamiss, ali sam se oduševila, a po fotografijama mi se čine mnogo kvalitetnim

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Patike su jako divne ^^ mene dosta podsecaju na yezzy patike ^^

    ОдговориИзбриши
  6. Jako mi se sviđaju tvoje patike. Dugo vremena isto tako tražim najjednostavnije crne sportske patike ali ne mogu nigdje da nađam one koje mi se baš sviđaju. Tvjem mi se jako dopadaju.Odlična recenzija!

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. Patike su odlicne draga Sandra i vjerujem da ces ih nositi stalno s obzirom da se odlicno uklapaju u svaki outfit :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Patike su preslatke, odlicno ti stoje :)
    Mene zanima kako je prošla carina i pdv? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jana! Konkretno ovaj paket nisam platila, ali ostale koji su stigli i jesam. Mada navikla sam jer tu tezu robu uvek ocarine!

      Избриши
  9. Patike su prelepe!Bas mi se svidja sto si slikala iz svih uglova.Divan post Sandra draga <3
    https://anastasijakostic.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post! Anastasija je u svojoj wishlisti stavila te patike i jako su lepe. :)

    www.dancerreader.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Draga Sandra, prvi put čujem za ove patike i prvi put ih i vidim. Međutim, deluju jako interesantno, što zbog ovih "šara" što zbog đona. Baš mi se sviđaju. Kao i uvek, odličan izbor!

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  12. A very nice blog, congratulations for your work!!!kiss

    👌👌👌💚💚💚

    ОдговориИзбриши
  13. Draga Sandrice, ove patike su me potpuno oduševile.
    Tvoj post je, stvarno, predivan, mada sam ja navikla na tvoje divne postove. No, moram priznati, baš je fora da su stigla dva para :D. Koliki sam zaljubljenik u patike ni 5 pari mi ne bi bilo mnogo :D
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  14. wow great sneackers!

    http://cheremimi.blogspot.com.es/

    ОдговориИзбриши
  15. oduševljena ! kao osoba koja bašbaš voli patike i kombinuje ih i gura uz sve, oduševio me je ovaj par, divno Sandrice, kao i uvek do sada.

    tek sam sad pročitala post o prvom rođendanu bloga, kajem se što nisam ranije banula i pročitala ga na vreme, te ti na vreme čestitala, ali draga moja, želim ti sve najjače i prvo nisam mogla ni da poverujem da je toliko prošlo, a onda sam tek kasnije stala i razmislila o svemu što si uradila, sa koliko si iskrenosti pisala o cigaretama, samoj medicini, svemu bukvalno! Nikada nisi bila neko ko je radio po tuđim standardima, kako si i sama rekla, po ustaljenim blogerskim pravilima, zbog toga smo te i mi dočekali raširenih ruku, diktirala si sama svoja pravila, poštovala ih, a mi smo se navikli na tamnu, devojku bez dlake na jeziku i postala nam je omiljena ! Meni lično, stojiš među prvima na lestvici, sve najbolje draga, da i sledeće godine budemo ovde obe, zajedno i da pišeš ovako divno i dalje, bez osvrta na nikoga, onako jedinstveno!

    ОдговориИзбриши
  16. Thanks a lot :D

    wooow, they are so cool :D loved it :D

    NEW OUTFIT POST | The Italian Vibes!!!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  17. Such cute shoes.

    www.pink-purpledots.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  18. Patike deluju jako interesantno! Zanimljivo sto su ti stigla dva para ali sto vise tov bolje hahah! Post i slike su super, kao i uvek.

    ОдговориИзбриши
  19. Eh da meni roditelji daju da kupujem preko interneta kupila bih si i ja jedne takve hahah

    Luna [lunasbrain.blogspot.com]

    ОдговориИзбриши
  20. Preeviše mi se dopadaju patike *---------* Sigurna sam da ćeš ih odlično uklapati uz svakojake kobinacije. ♥♥♥

    Novi post -> http://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-kako-da-vas-nastavnici-zavole.html

    ОдговориИзбриши
  21. Prelepe su <3 obozavam patike i ove tvoje mi se bas dopadaju :) :*

    ОдговориИзбриши
  22. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  23. Dobar dan
    Pročitajte moje svjedočenje! Vratite se nazad nakon raspada.
    Moj dečko od 2 godine samo se raskinuo sa mnom i ja sam 28 nedelja trudna. Vaskrsao sam se da spavam većinu noći i izgleda da se ne koncentrišem na predavanja, ponekad budim budan skoro cele noći razmišljajući o njemu i ponovo počinjem da plačem. Zbog toga završim da nemam energije za časove sledećeg dana, moje prisustvo je opalo i uvek sam u jedinici i na vrijeme. Generalno, on je vrlo fin momak, završio sam zato što je rekao da se mnogo raspravljamo i da se ne slažemo. Mi se mnogo raspravljamo tokom trudnoće. Nakon raskida, zvala sam ga i rekla mu da ću se promeniti. Zaljubljen sam u njega i on je najbolji momak sa kojim sam ikad bio. Još uvek sam povređen i ne verujem kada je rekao da više nema romantičnih osećanja što me bolelo brže od smrtonosnog špriceta. Nemam pojma šta da radim sa trudnoćom, ali to nije fer prema meni, šaljem se, samo želim da žalim na bolu i nemam stres zbog trudnoće. . Bila sam zaista uznemirena i potrebna mi je pomoć, pa sam naišao na veb lokaciju koja je sugerirala da bi Dr. Ahmed mogao pomoći u rešavanju bračnih problema, vratiti prekinute odnose i tako dalje. Tako da sam osetio da ga treba probati. Kontaktirao sam ga i rekao mi šta sam uradio i on mi je dao čaroliju. 28 sati kasnije, moj dečko je došao kod mene i izvinio se za greške koje je učinio i nikad više. Od tada, sve se vratilo u normalu. Ja i moj dečko ponovo zajedno srećno .. Svi zahvaljujući Dr Ahmedu. Kako je to mjesto za rešavanje problema braka / veza, želite li biti sigurni da li vam je supružnik veran ?: E-mail: Ahmedutimate@gmail.com nazovite ga / Šta je aplikacija: +2348160153829 spasite svoju kućicu Predlažem da ga kontaktirate. Neću te razočarati.

    ОдговориИзбриши
  24. Really nice shoes dear :)

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши