Why Gothic Isn't Gothic more? What happened?

by - август 07, 2017

Zdravo ljudi! Nakon dužeg vremena, evo jednog 'slobodnog' posta. Volim da radim recenzije, da reklamiram proizvode, da pišem utiske, i to mi nikad neće dosaditi, ali počinjem da mislim da moj blog gubi svrhu. Otvorila sam isti u nameri da pišem što veći broj različitih postova, a ne da moj onlajn dnevnik postane sajt za reklamiranje.

Hello people! After long time, one free post is here. I really love to do reviews, to advertise items, and write impressions about something, and this won't tired me ever, but I'm starting to think that my blog losing its purpose. I opened and made my blog to write a lot different posts, no to just make reviews!

U poslednje vreme sam imala privatnih problema, ali to nije glavni uzrok moje neredovnosti. Moj kompijuter nije radio više od dva meseca, zbog čega sam sve postove pisala preko telefona, a slike uređivala preko istog. Nadam se da mi ne zamerate zbog toga. Sada kada je sve prošlo, ja sam se vratila s novim željama i motivima da nastavimo bolje nego ikad pre!

In last time, I had a private problems, but this isn't only reason why I didn't was active. My computer didn't work two months, so I had to write my posts on my phone, and edit my photos on them, too. I hope that you won't fault me. Now, when all is gone, I came back with new wishes and big motives to continue better than ever.

Za par dana će biti tačno godinu dana od osnovinja mog bloga, tj. moj prvi blogorođendan, zbog čega sam posebno srećna. Zahvaljujući Vama, ja sam postigla ogromene rezultate, za svega godinu dana. Bili ste mi ogromna podrška kada mi je bilo najteže, te najmanje što mogu da učinim za vas jeste da nastavim da se družim sa Vama. 

For some days will anniversary of my blog, namely, my first blog b-day! And I'm so happy. Thanks to you, I've achieved tremendous results, just for one year. You were my big support, and the least what I may to do for you is to continue to be your blog-friend. 



Kada sam otvorila svoj blog, htela sam da bude unikatan a opet sličan meni, zato sam ga nazvala 'Priče jedne gotičarke'. Sada, godinu dana nakon osnivanja, imam potrebu da ga malo remontiram i obnovim. S obzirom da se moj blog prvenstveno bavi lepotom dama, odlučila sam da ima neke veze s lepotivom (na primer, uspavanom). Ali, pošto ja više ličim na Grdanu, nego Auroru, moj blog će u budućnosti biti promenjen u ' I am Malificient.' Ljudi koji me poznaju, oduvek kažu da ličim na Grdanu, kako po stavu, tako i po drugim karakteristikama, tako da je ovo ime kao stvoreno za mene. Možda sam mnogima poznata kao Gotičarka, i to je simpatično, ali želim da se u budućnosti predstavljam po vlastitom imenu.

When I opened my blog, I dreamed that it will be unique, but similar to, and cause this, I named it 'The Story of a Gothic Princess'. Now, one year later, I have to change it. Considering, my blog talks about beauty, I want to name it 'Beauty' (for example Sleeping Beautiy). But, considering I am similar more to Maleficient, thank Aurora, I want her for my name. People who really know me, often call me 'Maleficient'. Maybe you know me like Gothic blogger, but in the future, I want to you know me like Sandra Radojković.




U budućnosti vas čeka veliki broj različitih postova (recenzija, bts postova, tagova, favorita), tako da se nadam da ćete ostati uz mene, jer moj blog nije blog bez vas. Voli vas sve vaša...

In the future, you will se a lot of posts on my blog (reviews, bts posts, tags, favorites), so I hope You'll stay with my. Maybe my english isn't the best but someone love you all...


Email: sandra.radojkovic6900@gmail.com
Instagram: Gothic_blogger

You May Also Like

86 коментара

  1. Razumem promenu i postujem je :). Oba imena su mi lepa! Unaored, srecan prvi blogorodjendan! :D

    ОдговориИзбриши
  2. Good luck with your blogging, nice post :))

    https://ddalginanabeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Svi imamo one losije dane pa te razumem sto se tice neredovnosti. Novi naziv bloga mi se dopada a i unikatan je kao prosli. Bice tesko navici se jer te znamo kao Goticarku. ( mala sala :D). Puno srece u daljem blogovanju!

    ОдговориИзбриши
  4. Thanks a lot :D

    you go girl. keep calm and I'm wait for your new posts <3

    NEW FASHION POST | HOW TO be MODERN and TRENDY in a SHIRT.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  5. Razumijem u potpunosti te potrebe za promjenama na blogu i podržavam te u tome, i dalje ćeš ostati unikatna kao što si i bila! Jedva čekam da čitam nove postove❤️
    messy hair and hot coffee

    ОдговориИзбриши
  6. Uvijek je lijepo uvesti neke promjene u naš život, drago mi je da si se ti odvažila na jednu ovakvu promjenu. Želim ti puno sreće u daljnjem blogovanju! <3

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  7. With all your computer problems solved you will return better than ever ;) Let´s count many more blog birthdays ;) xx
    Coco and Jeans by Marisa x My Instagram x My Bloglovin

    ОдговориИзбриши
  8. Zaista već dugo pratim tvoj blog i uvek mi je bio zaista zanimljiv i odličan zbog kreativnosti i truda oko izgleda i imena. Drago mi je da ti se popravio kompjuter, jedva čekam nove postove.

    Konačno novi post na mom blogu Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  9. Hey :) i really like your blog, its awesome!
    You write very interesting, the pictures are also beautiful.
    So I thought, maybe you'll agree follow for follow on gfc?
    I like to be in touch, with interesting and inspirational blogs :)
    Greetings from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Hi such a nice blog. Thanks for following. Im following you back :)

    Berna from paapatya'blog

    ОдговориИзбриши
  11. Prva stvar - OBOŽAVAM GRDANU I MALEFICENT MI JE JEDAN OD OMILJENIH FILMOVA *------* Mnogo se radujem promjenama na blogu i od srca ti čestitam na svemu što si postigla za ovih godinu dana. Srećan blogorođendan, unaprijed! Divna si blogerka i samo nastavi tako. ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Draga Sandra, sviđaju mi se inovacije koje si uvela! Moj savet je da ostaneš ista, jer tvoj blog i jeste unikatan :) Srecno!

    janalukic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Can't wait to see new content from you Sandra:)

    http://iameleine.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  14. Radujem se novim, drugacijim postovima. Znam da ce biti odlicni kao i dosadasnji :)

    Tako ja to

    ОдговориИзбриши
  15. Blog je nesto sto se stalno menja,iako sam se mrstila i kad je trebalo sablon da menjam.U sustini samo ako ti vise ne mislis da ime,sablon ili nesto nije ono u cemu uzivas,odmah menjaj.Uzivaj u novom koraku za tvoj online kutak.

    ОдговориИзбриши
  16. Great post dear! I'm following you too :*

    lexisslittleworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Svi mi volimo promene,i ako se tebi novo ime svidja,svidja se i citaocima! Uzivaj u daljem blogovanju,cestitam na ovolikom uspehu!

    ОдговориИзбриши
  18. Ime bloga je zaista divno, mnogo mi se dopada, iskreno, bolje je nego prethodno! :) Ja obozavam Uspavanu lepoticu i pogledala sam i crtani a i film i to nekoliko puta! Originalno ime zaista.
    Radujem se novim rezenzijama. :)
    I cestitam ti na svim rezultatima koje si postigla.

    Novi post: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    ОдговориИзбриши
  19. Draga moja Gotičarko ili Grando (kako god se zvala), meni će i dalje ostati draga ona ista i stara Sandra koja me uvijek oraspoloži svojim postovima, temama, koja me svojom pričom održi do samog kraja njenog posta. Iskreno mi je drago da si ponovo sa nama u onom starom sjaju i da ćemo se i dalje družiti, a mnogo više sreće i uspjeha ti želim u novoj blogo godini.
    Želim ti lijep dan!

    ОдговориИзбриши
  20. Draga Sandra, pratim te već poduže vreme. Bez obzira na to kako se zvao tvoj blog ili kako se predstavljala, ja tebe prvenstveno volim kao osobu, a onda kao blogerku, i to će tako ostati. Želim ti svu sreću nadalje, i znaj da ćeš od mene imati siurnu punu podršku do kraja. Samo napred! ;) Nadam se

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  21. Novi naziv bloga mi se bas dopada,a i cestitam na blogorodjendanu koji seblizi,bas mi je drago da si dostigla toliki uspeh!!


    Recenzija->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. I wish you to find your new inspiration, hon!
    I think, we all have similar problems from time to time. I've just found your blog, and I wish you all the best ^^
    Looking forward to your new posts ~_^

    MadMoon’s Blog || Instagram || Facebook

    ОдговориИзбриши
  23. Thanks a lot :D

    Can't wait to read more posts dear friend :D

    NEW OUTFIT POST | CURIOSITIES ABOUT ME.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  24. Radujem se draga novim sadrzajima i zelim srecan i uspesan nastavak blogovanja :-)

    ОдговориИзбриши
  25. Dopada mi se naziv :) najvaznije je da se tebi dopada i da se vratis redovnom pisanju jer si nam nedostajala <3 srecan unapred blogorodjendan :* :* :* jos punoooo godina pisanja ti zelim <3

    ОдговориИзбриши
  26. Odlican post draga Sandra, kao i uvijek! Razumijem promjenu i u potpunosti je podrzavam! Samo naprijed i zelim ti svu srecu u ovoj blogosferi :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  27. Thanks a lot :D

    cute <3

    NEW REVIEW POST | SYOSS: the best HAIR RESTORE SHAMPOO ever. ;o
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  28. Uvijek ću te pamtiti kao Gotičarku, nadam se da ti to neće smetati, ali i novi naziv je dobar :D

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши
  29. Svima nama je potrebna neka promjena,i to je sasvim uredu što si napravila.Ako ćeš se tako bolje osjećati što da ne?♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  30. I congratulate the birthday of the blog's success in further blogging 😘☺ Regards
    body-and-hair-girl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  31. You just have to feel comfortable with your blog and, above all, you have to feel that it's yours and that it feets you <3 I'm so happy that you are turning your blog into a little home :3
    xo
    Blog An Aesthetic Alien | Instagram | Facebook
    Youtube

    ОдговориИзбриши
  32. Potpuno te razumem, koliko god bilo korisno pisati recenzije i reklamirati, mora ostati dovoljno mesta za ono zbog čega smo blog i napravile. Promene su uvek korak napred, zato samo napred i ostani svoja!! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  33. Thanks a lot :D

    have a nice weekedn dear friend

    NEW TIPS POST | 8 TIPS for a IMMACULATE SKIN all year round.. ;o
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  34. Nedostajace mi goticarka, ali ti si savrsena kako god ti se blog zvao.

    https://ellalavomg.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  35. Svima je ponekad potrebna promjena :) razumjem te, veselim se novim postovima i tvom prvom blogorođendanu <3

    Tea time! - 4 blogger struggles: moonstears

    ОдговориИзбриши
  36. Dobar dan
    Pročitajte moje svjedočenje! Vratite se nazad nakon raspada.
    Moj dečko od 2 godine samo se raskinuo sa mnom i ja sam 28 nedelja trudna. Vaskrsao sam se da spavam većinu noći i izgleda da se ne koncentrišem na predavanja, ponekad budim budan skoro cele noći razmišljajući o njemu i ponovo počinjem da plačem. Zbog toga završim da nemam energije za časove sledećeg dana, moje prisustvo je opalo i uvek sam u jedinici i na vrijeme. Generalno, on je vrlo fin momak, završio sam zato što je rekao da se mnogo raspravljamo i da se ne slažemo. Mi se mnogo raspravljamo tokom trudnoće. Nakon raskida, zvala sam ga i rekla mu da ću se promeniti. Zaljubljen sam u njega i on je najbolji momak sa kojim sam ikad bio. Još uvek sam povređen i ne verujem kada je rekao da više nema romantičnih osećanja što me bolelo brže od smrtonosnog špriceta. Nemam pojma šta da radim sa trudnoćom, ali to nije fer prema meni, šaljem se, samo želim da žalim na bolu i nemam stres zbog trudnoće. . Bila sam zaista uznemirena i potrebna mi je pomoć, pa sam naišao na veb lokaciju koja je sugerirala da bi Dr. Ahmed mogao pomoći u rešavanju bračnih problema, vratiti prekinute odnose i tako dalje. Tako da sam osetio da ga treba probati. Kontaktirao sam ga i rekao mi šta sam uradio i on mi je dao čaroliju. 28 sati kasnije, moj dečko je došao kod mene i izvinio se za greške koje je učinio i nikad više. Od tada, sve se vratilo u normalu. Ja i moj dečko ponovo zajedno srećno .. Svi zahvaljujući Dr Ahmedu. Kako je to mjesto za rešavanje problema braka / veza, želite li biti sigurni da li vam je supružnik veran ?: E-mail: Ahmedutimate@gmail.com nazovite ga / Šta je aplikacija: +2348160153829 spasite svoju kućicu Predlažem da ga kontaktirate. Neću te razočarati.

    ОдговориИзбриши