Autumn is coming soon | Zaful Haul

by - септембар 08, 2017

Pozdrav ljudi, dobrodošli u novi Haul post!
Ovog puta, sklopila sam novu saradnju sa meni omiljenim, Zafulom! Kao što je svima poznato, obozavam Zaful jer nudi veliki asortiman fenomenalnih stvari, visokog kvaliteta po niskim cenama. Dostava je veoma brza i povoljna.


Sledeća stvar na listi, jeste jedan krzneni prsluk. Ja sam ogromni obozavalac krznenih prsluka, i stvarno uzivam da ih nosim, međutim do sada nisam ni jedan kupila ni sa jednog sajta. Kada sam videla da ga ima u mojoj boji, i mojoj veličini, nisam mogla da odolim i nenaručim ga.
Zaista sam se jako radovala ovom komadu odeće, i moram reći da je i više nego ispunio moja očekivanja. Prsluk je napravljen of laznog krzna koje je, malo receno, gotovo kao pravo. Veoma specificne crne boje, mekano, i prijatno. Prsluk je, zapravo, veoma lagan za nošenje, i jako ugodan. 
Moze se kombinovati uz razne kombinacije ali ja najvise volim da ga nosim u toku jesena, uz neku tanku bodi bluzu. Veoma je lep, i odusevljena sam njime. Vi ga mozete naci ovde.






Isti par naočara, samo u zlatnoj boji sam naručila jako davno. Ako se ne varam, bila sam jedna od prvih u svom gradu koja ih je imala, međutim sada su prava atrakcija i imaju ih gotovo sve devojke. U prkos tome, ni jednu damu do sada nisam videla sa istim ali u sivoj boji, te zeleci da i ovog puta budem unikatna, odlucila sam se za ovaj par naocara.
Kada sam videla njihovu cenu nisam mogla da im odolim, jer se radi o popustu od 43%! Naočare su veoma visokog kvaliteta, čvrste, sa sjanim staklima miror efekta. Lepog su dizajna i idu uz gotovo sve odevne kombinacije. Ogromna preporuka, link je ovde.







Simple Full-Rim Black Sunglasses

Identične naočare samo u drugoj boji, sam odavno nabavila, i moj su defintivini favorit. Radi se o Celine dizajnu naočara. Konrketno ovaj par je izgrađen od visokokvalitetne plastike. Ram je jako čvrst a stakla perfektno blistava, čime se obezbeđuje izgled visokog standarda.
S obzirom da su crne, ove naočare se mogu kombinovati gotovo uz sve odevne kombinacije, zato ih ja preporučujem. Link je ovde.




LINK IS HERE (CLICK)

Attached Frame Anti UV Wide Sunglasses

Ove naočare, rađene po najnovijem modela Celina, su nesto sto ja odavno zelim. Kada sam videla da su dostupne na sajtu, nisam ni najmanje razmisljala, vec sam ih odmah 'strpala' u koripu!
Tankog su okvira, ali je ram napravljen od veoma viskog kvaliteta, jako je fleksibilan a stakla perfect clean! Naočare istog dizajna, ali debljeg okvira, imam već duže vreme, tako da sam se odlučila da sevi priustim i ove! Zaista mi se jako dopadaju, veoma su lepe, lako je kombinovati ih, lagane su i prijaju pri nosenju, te ih preporucujem svima! Osim toga, one u svojim staklima sadrze foliju koja stiti oci od Uv zracenja, sto je jos jedan razlog zbog kog preporucujem!




LINK IS HERE (CLICK)

Ramp Shader Anti UV Sunglasses

Kao što i sami znate, ja sam stvarno veliki kolekcionar naočare, dosta ulažem i mnogo ih volim, tako da se nemojte čuditi što u samo jednom paketu vidite četiri para naočara! Sledeći par je takođe par naočara koji ima optičku foliju, čija je uloga da štiti oči od štetnog UV zračenja.
Naočare sličnog oblika sam davno imala, međutim one su se negde zaguble, na moju ogromnu štetu! Dugo sam tragala za ovim oblikom, tako da je nastalo veliko oduševljenje, kada sam iste pronašla na svom omiljenom sajtu! Sadrže dupla stakla, koja pridržava veoma čvrst okvir.
Naočare su jako lagane i zaista prijaju nošenju! Meni su jedne od omiljenih! Možete ih pronaći u mnoštvu različitih boja! Te ako su vam se dopale, obavezno posetite sajt. Preporučujem.




LINK IS HERE (CLICK)



Kako vam se dopada ovaj Haul? Da li ci saradjujete sa Zafulom? Pisite mi u komentarima a mi se citamu vec sutra u sledecem postu. Voli vas vasa Zombina...

You May Also Like

40 коментара

  1. Divan haul draga, sve mi se jako dopada, prve naočale posebno!
    <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  2. Prsluk i prvi par naočara su prelepi! Baš mi se svidjaji,tako da ću ih sigurno uzeti u obzir kada budem poručivala. Fotografije su odlične.

    ОдговориИзбриши
  3. Prsluk je fenomenalan! Mislim da će odlično ići preko kožne jakne za svaki dan, super ☺
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post Sandra! Prsluk je predivan :)

    https://dancerreader.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. You have great style taste! I love everything that you got from Zaful.
    Happy day!

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  6. Amei tudo! lindos óculos de sol! *.*
    Obrigada pela visita, linda!!
    Bom final de semana pra você! Até mais. Beijinhos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  7. cool glasses! i love them ;)

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net

    ОдговориИзбриши
  8. Thanks a lot :D

    looks nice. I've the first sunnies in gold details :D

    NEW TIPS POST | 6 Must-Have BEAUTY PRODUCTS for SUPERMARKET :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  9. Sandrice draga, prve naočare mi se mnogo dopadaju, i podsećaju me na one Dior- ove. Lepe su i ostale naočare, ali prve su mi nekako omiljenje. Uz to, čupaviprsluk mi je toliko meden... 😍 Sjajan haul. :)

    P.S: SPRING is coming? Valjda jesen, a ne proleće. Hehehe, nema veze 😂

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  10. Draga Sandra ja sam oduševljena sa stvarima koje si ti poručila. Naočare su i moja velika ljubav i baš ih često nosim i kada nije ljeto. Ono gore prsluče je također predivno i tačno kada sam ga ugledala mogla sam ga zamisliti na tebi. Odličan post i mnogo mi je drago što si ostvarila saradnju sa njima jer su ljuti tu nevjerovatni ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  11. Hi Sandra! I'm so addicted to sun glasses!! Love your choises!
    Have a great weekend!
    http://asreceitasdamaegalinha.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши
  12. wow, very cool sunglasses :) great haul!

    have a nice day.

    annashines.com

    ОдговориИзбриши
  13. Odličan haul draga moja, i ja mnogo volim Zaful. I ja sam također naručila silver naočale, čini mi se da su bile 1, ili 2 dolara, što je smiješna cijena za kvalitet istih

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  14. Eu adorei seus recebidos, você arrasou nas fotos!
    Esse primeiro óculos é divino demais! *--*
    Adorei.
    Beijos. ♥

    Diário da Lady

    ОдговориИзбриши
  15. Você tem bom gosto estilo!
    Eu amo tudo o que você tem de Afula.
    Boa tarde!
    Beijoss
    Agradeço sua visita ja te sigo.
    https://glamour-02.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  16. They are so beautiful. I´m following you since a days

    http://www.blackdressinspiration.com

    ОдговориИзбриши