Who says that Plus Size girls can't wear ripped jeans! New in | Rosegal

by - септембар 13, 2017

Pozdrav žene, i vi drugi! Dobrodošli na moj blog!
Kao što ste mogli da primetite, i kao što ćete tek videti u nastavku mog blogovanja, ovaj mesec sam posvetila kupovini pantalona. Kako, zašto? Pojma nemam. Valjda s početkom školske godine, sam osetila potrebu za mnoštvom novih pantalona, tako da Vam danas predstavljam dva para poručenih sa meni omiljenog, Rosegala!



Prvo, ovo je klasičan par, crnih pantalona, visokostrukiran, zbog čega imaju dubok vizuelni efekat. Sam materjaln od koga su pantalone napravljene jeste jako finog kvaliteta, tačnije, radi se o brušenom poliesteru. Pantalone jesu crne boje, ali ne klasične, jer je pigment smaog materijala jako specifičan te one dobijaju veoma interesantnu notu naizgled.

Pantalone su veoma lagane i tanke, i prijaju pri nošenju. Meni su sasvim taman. Izabrala sam ih zahvaljujući deskripciji na kojima sam pronašla dimenzije. Jesam bila skeptična da li će mi pantalone odgovarati ili ne jer imam jako široke bokove i zadnjicu, međutim, sam materjal se razvlači tako da meni pantalone odgovaraju.

Osim specifične crne boje, pantalone na desnom kolenu imaju dva proreza, zbog čega su jako interesantne i unikatne. Gornji prorez je manji, u vidu jedne linije, dok je donji u obliku slova T zbog čega prorez dobija izgled rupe, što veoma lepo izgleda na nozi. Pantalone su jako udobne, a cena je pritom veoma primamljiva. Ja sam njima zadovoljna tako da preporučujem. Link je ovde.










Naime sledeći par su farmerke, plus size veličine, napravljene od visoko kvalitetnog teksasa, blede boje. Same farmerke su dizajnirane za dame s krupnijom konstitucijom, ali je interesantno to što one fenomenalno stoje i na punijim devojkama, i čine ih 'slim'. Farmerke su viskostrukirane,sa zakopčavanjem s desna ulevo.

Ove pantalone na sebi imaju proreze, krupnih razmera, tačnije pocepane su na kolenima, i ispod njih, na obema nogavica. Sami prorezi su fenomenalno odrađeni, te su ovo, meni jedne od omiljenih pocepanih farmerki! Brojevi sa sajta se dosta razlikuju od naših brojeva, te je neophodno voditi računa pri kupovini, međutim dimenzije iz deskripcija proizvoda su originalne, te pre šopinga, je neophodno da izmerite svoje obime, i problema neće biti.

Meni su ove farmerke taman, i zaista mi se jako dopadaju! Sama boja mi nije defintivno najomiljenija, ali dizajn istih čini da ja budem zadovoljna njima! Prijatne su u toku nošenja, veoma lepo se kombinuju! Nogavice su uske, što je definitivno po mom ukusu, te ih mogu nositi i uz patike, i uz ciple s potpeticom (a i uz duboke čizme, verujem).

Međutim, čemu sam naslov ovog posta? Pa upravo zato što je ovakve pantalone, ovog stila i kreacije, gotovo nemoguće kupiti na našim prostorima. Tačnije u mom gradu i širem okruguja još uvek nisam našla na odgovarajuće farmerke a da pritom budu pocepane, atraktivne i moderne. Kao da je nama, 'plus size' devojkama zabranjeno da nosimo moderne farmerke?! Ne, naravno! U koliko i vi imate sličan problem, Rosegal je defintivino rešenje za vas, jer nudi veliki asortiman fenomenalnih stvari. Ove pantalone su jako povoljne, a ukoliko vas zanimaju detaljnije, pogledajte ovde. Preporučujem!











Da li vi volite pocepana kolena? Kako Vam se dopadaju ove pantalone?
Pišite mi. Do sledećeg čitanja, pozdrav!

Coupone code: Rosegal  Rosegalxie , Zaful  Zafulxie10, Gammiss GamissXie10

You May Also Like

69 коментара

  1. I jedne i druge su stvarno lijepe, isto me ovako uhvati pred školu odnosno faks kupovina hlača, u svim bojama doslovno tako da te potpuno razumijem.
    Još jednom odlične su, boja ovih teksas je savršena!
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  2. Oba para su jako lepa. Nekako se uvek uhvatim za tamne farmerke i svakako mi u ormaru fale jedne svetlije. A crnih pantalona nikad dosta. Odličan izbor draga!

    ОдговориИзбриши
  3. Hlače izgledaju zaista predivno, posebno mi se dopadaju druge. Moram priznati da sam mnogo puta poželjela naručiti hlače, ali nikako ne znam njihove veličine :/

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  4. I'm so happy to wear this trousers yet, thank you for remembering how I once wore such men's trousers.

    ОдговориИзбриши
  5. Oba para su predivna, ali crne pantalone su uvije vrh! <3

    leylaslifee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post draga, pantalone su fenomenalne, nemam reci! ♥
    Uzivaj u nedelji :)


    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post draga! Oba para pantaloni mi se dopada! Šteta što ih nisam videla ranije, upravos sam pustila porudžbinu na Rosegalu. Mada, i ja sama sam 'plus size' devojka, nikada nisam volela preterano da nosim iscepkane pantalone ali mine i meni nekada želja za njima, a ne mogu da ih pronađem u odgovarajućem broju. :D

    https://milicasdiary389.blogspot.rs/2017/09/rosgal-fall-wishlist.html

    ОдговориИзбриши
  8. These jeans look really nice! Great picks :)

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Meni su predivne i jedne i druge, verujem da ćeš ih sa uživanjem nositi :) Zaista su unikatne i moderne.
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  10. I almost bought a pair of extremely distressed jeans the other day. I wanted them to pair with fishnet stockings underneath for fall. I decided against them in the end because there was too much gaping and I thought it may look bizarre but now I"m kinda regretting it. Can't wait to see yours on!

    xoxo
    Rina Samantha
    http://www.andshedressed.com

    ОдговориИзбриши
  11. Amazing post, dear!

    Have a good day!

    http://vivereromance.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  12. Draga moja Maleficent, imam neverovatno slične crne pantalone. To jest, ako sam dobro zapazila od istog su materijala (mada nisam neki stručnjak za to, tako da nemoj da me držiš za reč :D), i naravno, takođe crne. I biću iskrena, zasmetalo mi je to što ako sednem na neki stepenik ili beton, uvek se uprljaju. Dok su obične farmerica od teksasa manje osetljive. Međutim, sa crnih pantalona se mnogo lakše skine fleka nego sa običnih. Pritom ne mislim kad prosipaš sok ili nešto... Ne mogu trenutno da se setim primera, ali znam da je dovljno samo da otrseš ruku na mestu gde ih uprljaš. Uzgred, to ne radi sa šećerom u prahu, samo se dodatno izmažu. :D Ono što me je pozitivno iznenadilo jeste činjenica da neće lako i brzo da izblede. Biću iskrena, bila sam skeptična kada sam ih kupovala, ali evo, nosim ih već godinu (skoro dve) dana, i samo su malo izbeledele na rubovima, ali stvarno vrlo malo, tako da može da izgleda i kao da su namerno beljene, to jest da je takav model. :D

    Uh... raspisala sam se.

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U sustini se slazem sa tobom, hvala na podeljenom misljenju draga, divan komentar, hvala puno!

      Избриши
  13. Thanks a lot :D

    the blue jeans are amaizng :D love it :D

    NEW OUTFIT POST | Priceless // NEWS ARE COMING.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  14. Rosegal is amazing and these trousers are to die for. Loved them! xoxo Cris
    Latest post: https://photosbycris.blogspot.com.au/2017/09/back-to-school-with-style.html

    ОдговориИзбриши
  15. Followed you already dear..xoxo Jehan
    http://bit.ly/2x2CR7T

    ОдговориИзбриши
  16. You are so right!! Everybody can use ripped jeans or whatever they want, style is what matters and the way each person feels.

    https://strawberryleopard.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  17. Hey!
    I really don't know who said such a bulls*** like it!
    Everyone should wear whatever they think it's comfortable.
    But, I liked the jeans.
    See you around!
    5 O'clock Tea

    ОдговориИзбриши
  18. Zaista mi se mnogo dopadaju pantalone koje si odabrala. I sama imam problema sa pronalaskom pomenutih pantalona. I ja imam veće butine, a samim tim i malo poveću stražnjicu i teško nalazim te moderne farmerke. Ali drago mi je što si podijelila sa nama da ima na Rosegal-u takvih pantalona. Svakako ću razmotriti opciju da ih poručim. Inače, post je kao i svaki drugi odličan i samim sam oduševljena ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  19. Odličan post, draga. Mnogo mi se sviđa

    Pantalone su prelijepe, a sigurna sam i da ti prelijepo stoje.
    Zaista, odličan izbor; crne i teksas pantalone stvarni se mogu dobro kombinovati sa raznim stvarima.

    Sve pohvale. :) ♥

    https://amaterskaumjetnost.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  20. Amei seus recebidos, essas calças são estilosas e lindas!
    Beijos. ♥

    Diário da Lady

    ОдговориИзбриши
  21. Hlače su divne!
    Crne klasične uz sve idu,najbolje stoje i super su.Što se tiče ovih teksas i one su divne,moderne, super su!♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  22. Odlicno ♥ Imam takve prve, super su :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  23. Odličan post Sandra! Farmerke su predivne, ali nama se posebno dopadaju crne. Verujemo da ti veoma lepo stoje. :)

    www.dancerreader.blogspot.com

    ОдговориИзбриши