Malefica's HAIRCARE ROUTINE - Cheap way to have long,beautiful and healthy hair

by - март 04, 2018

So, hello my darling, welcome to Malefica's kingdoom!
Today finally, one not-sponsored post! I have a blog for a year and a half, but I have never written about my haircare routine, before. Why? Because, my hair, until recently, wasn't ideal. My hair always was neat, clean and hair styled, but never perfect quality! Believe it or not, I washed my hair once a week. And it always was clean. But It was dry and cracked, due to constant pressing, ironing and twisting. My hair was constantly the same length and didn't grow. That's why I did a little research and found the ideal way to grow and nourish hair. So today, I wanna present you my cheap way to have amazing hair. Before we start, I have to ask you to click on the translation button and read the text in your native language. Well, let's start!


Products I use for washing my hair

Kao što sam na početku rekla, moja kosa je do nedavno bila poprilično suva, i oštećena na krajevima. Zbog svakodnevne stilizacije, bilo je i više nego očekivano da će se ona sve više 'krzati' i kidati, međutim ne znam iz kog razloga, ja nisam preterano obraćala pažnju na to. Godinu dana unazad, ja sam bila farbano crna, tako da se ta oštećenja preterano nisu ni primećivala, međutim kada sam odlučila da izađem iz crne boje, i da posvetlim svoju kosu, shvatila sam koliko je zapravo ona zapuštena i koliko zahteva nadoknadno negovanje. Uskoro planiram da pišem post i na tu temu, ''Kako izaći iz crne boje kose?'' jer mi je mnogo devojaka tražilo, tako da očekujte i to, za par nedelja, a ukoliko želite, mogu objaviti i ranije, sigurna sam da će Vam biti korisno, jer sam ja iz crne prešla u srednje plavu za svega mesec dana, dok drugim ženama treba skoro po godinu dana.



No da se vratimo na samu temu. Kada sam počela da koristim preparate za izbeljivanje kose, i za skidanje već postojanih farbi, kosu sam izložila dodatnom sušenju, gotovo svakodnevnom pranju, neprestanim hemijskim i termičkim tretmanima, tako da sam odlučila da pronađem idealno rešenje za održavanje kose. Do tada sam za pranje koristila Afroditin šampon od koprive, koji i sada obožavam da koristim. Pre nego što se neko usudi da kaže 'Kako najobičniji jeftin šampon može da bude od koristi?', želim da kažem, i da potvrdim da skoro svi profesionalni frizeri preporučuju šampone na bazi koprive i pantenola, jer temeljno čiste teme, nemaju dodatne hemijske primese u sebi tako da efikasno deluju na samu dlaku, ne izlažući je isušivanju hemikalijama. Njegova cena je oko 300 dinara, za 1000ml, što je i više nego idealno. 



Međutim, obzirom da sam išla ka svetlijim nijansama, krenula sam u potragu za šamponima za plavu kosu. U Lili drogeriji, sam naišla na fenomenalnu Velneinu kolekciju, i odmah sebi priuštila celu. Naime već skoro dve nedelje koristim Velnea šampon za negu plave kose, koji dolazi u fenomenalnom pink pakovanju, od 1000ml! Njegova cena je takođe oko 300 dinara, i moram reći da za ovu svotu novca dobijete odličan preparat za temeljno pranje vaše kose. On ne isušuje krajeve, veoma lepo peni, sama konzistencija mu je veoma fina, nežno roze boje, uz veoma prijatan miris, koji se ne zadržava predugo. Zaista ima negujuću formulu, koja hidrira i hrani vlasi, vraćajući im mekoću, i sjaj. Veoma sam zadovoljna njim, i preporučujem ga. Ukoliko se pitate 'Šta će meni on, kad moja kosa nije plava?' želim da Vas obavestim da u ovoj Velneinoj liniji proizvoda postoje i šamponi za prirodne boje, i izrazito farbane kose. Tako da, u svakom trenutku možete priuštiti sebi idealan šampon specijalno napravljen za vaš tip kose. 



Postoji frizerska teorija, u koju  do skoro nisam verovala, ali sam se zaista uverila, a to je,  da je najbolje, za negu kose, koristiti šampon i regenerator iste marke, da bi se sve primese poklapale. Zvuči malo nejasno, i čudno, ali ja sam se zaista susretala, pri korišćenju na primer Afroditinog šampona, i Gliss pakovanja, da mi kosa ne bude dovoljno gipka i meka, kao što bi trebalo da bude. Od kako koristim proizvode istog brenda, kvalitet kose mi se znatno popravio. Ne znam da li je ovo slučajnost ili ne, tako da me nemojte osuđivati! Zato sam u ovog puta odlučila da uz šampon, kupim i Velnea regenerator za plavu kosu. Dolazi u sličnoj ambalaži kao i šampon, samo ovog puta u mililitraži od 500ml. Cena ove flaše je oko 170 dinara, što je neki prosek, za kupovinu balzama. Ne mogu reći da me je ovaj balzam nešto preterano oduševio, ali ga moram pohvaliti i reći da korektno radi svoj posao. Zaista hrani kosu, znatno je omekšava, i samim tim ona biva lakša za raščešljavanje. U koliko se odlučite za šampon, preporučila bih Vam da uzmete i njega, u paketu.  



Nakon pranja kose, volim da je malo prosušim peškirom, a zatim nanesem pakovanje-masku za kosu, koju držim dosta duže nego što je propisano. Naravno, i ovde se radi o Velneinom proizvodu, i to Velnea maski za negu plave kose. Ovo je nešto što me je zaista oduvalo sa nogu, iako nisam puno očekivala od istog. Naime, negujuća maska dolazi u pakovanju od 500ml po ceni od 210 dinara. To je i više nego jeftino, zar ne? Osim što čini kosu mekom, i lakom za raščešljavanje, fenomenalno hrani vlasi, vraća im elastičnost, gipkost, ćini kosu neverovatno sjajnom! Ja je stavljam na celu kosu, bukvalno do temena, i ne, ne masti ga ni malo, verovali ili ne! Obično kada stavim keratin, glava mi se umasti posle jednog dana, ali ovaj preparat je božanstven, i mislim da je moj favorit godine, kada su u pitanju proizvodi za kosu. Ja masku nanesem na kosu osušenu peškirom, zatim pokupim kosu, stavim kapu za tuširanje i tako držim gotovo dva sata. Naravno, imala sam trenutke gde sam ovu masku držala i pet minuta, kako je propisano, ali je dejstvo bukvalno identično, osim što je kosa nahranjenija, i za nijansu sjajnija kada se drži duže!



Ovde bih uvrstila još i jedan šampon, koji sam koristila jednom do sada, ali se pokazao korisno. Radi se o SERI Silver fix šamponu, za ubijanje žutila na kosi. Sad ćete se pitati, kakvo žutilo kad nisi plava. Naime, dok sam koristila preparate za izbeljivanje, koren mi je izbledeo najviše, te je zaista dobio pravu limun žutu boju. Te, iako bih farbala, opet bi boja vukla na žuto. Posle gotovo jedne primene ovog šampona (isključivo na kosmati deo temena), moja kosa je izgubila te neke žute nijanse. Moja sadašnja boja je neka boja meda, srednje plava sa primesama bakarne, te iako je neobična, moram reći da mi se dopada. Ali planiram da idem još svetlije, tako da će mi ovaj šampon svakako biti neophodan. Za 300ml sam platila oko 800 dinara. Znam da ima jeftinijih, ali ja sam pronašla samo ovaj. Moram reći da ne isušuje kosu, iako su svi ljubičasti šamponi poznati po tome, tako da smatram da je pametno uložiti u njega i sačuvati svoje vlasi. 




And now, haircare with natural products

Od kako sam počela sa intezivnijom negom kose, pored hemijskih preparata dosts ubacujem i proizvode na biljnoj bazi, kako bih je dodatno nahranila i ojačala. Naravno, radi se o biljnim uljima, koja su mi dosta pomogla i oko rasta kose ali i oko same nege, tako da ću Vam sada reći koja to ulja ja koristim.

  Castor oil - Ricinusovo ulje - je ogromno otrkiće u mom životu, i zato ga spominjem kao prvo i najbitnije. U gotovo sve prethodno spomenute šampone i preparate ga ja ubacujem, ali i koristim individualno, stavljajući ga i umasirajući u kosu/glavu. Naime, ricinusovo ulje se dobija od biljke ricinus, i sve je popularnije u sveri nege kose. Na teme deluje tako što znatno poboljšava mikrocirkulaciju kože glave, čime koren kose čini jačim i vidljivo ubrzava rast kose. Na same dlake i vrhove deluje tako što prodire u dlaku, intezivno je hrani i popunjava, čini kosu elastičnom, punijom i zdravijom. Ja ga koristim i za rast obrva, i trepavica, jako ga volim i preporčujem. Cena za 50ml ulja varira, ali je oko 200 dinara.

Burdock oil - Čičkovo ulje - je nešto što ja nisam preterano gotivila, ali ga sada neprestano i redovno koristim. Dobija se od biljke čičak, i najčešće se primenjuje u stilizaciji lokanste kose. Veoma je delotvorno jer sprečava pucanje i opadanje vlasi. Cena za 50ml je oko 100 dinara, što je i više nego povoljno.

Walnut oil - Orahovo ulje - je ulje za koje nisam znala da se primenjuje u nezi kose. Naime, ono je odličan izvor omega-3 masnih kiselina, proteina, minerala i vitamina, koji su veoma bitni za kosu i njeno fiziološko stanje. Orahovo ulje hrani kosu, ispunjava dlaku i čini je veoma lepom i negovanom. Cena za 50ml je oko 150 dinara, što je opet sasvim koretno i pristupačno, a tako povoljno i korisno. Takođe, savet više, orahovo ulje je fenomenalno za sprečavanje nastanka bora, te ga redovno koristim i za negu suve kože.

Brilliantine oil - Briljantin ulje - je nešto što sam ja tek nedavno pronašla ali šta se pokazalo kao veoma korisno. Naime, to je još jedno biljno ulje koje sprečava isušivanje kose, i nastanak oštećenja iste. Ono fino zaglađuje dlaku, čini kosu masivnom, bujnom i veoma lepom. Ona izgleda jako zdravo i negovano, a opet cena samog proizvoda ne prelazi 150 dinara za 50ml tako da definitivno preporučujem.

Coconut oils - Kokosovo ulje - Ja ga trenutno nemam kod sebe, ali ga moram pomenuti, jer je takođe jedno od boljih za jačanje, negu i rast kose. Najbolje je ono prirodno, koje ćete kupiti u prodavnicama zdrave hrane, ali je znatno skuplje od ostalih. Međutim, vredi uložiiti u njega jer je jako zdravo.

Almond oil - Bademovo ulje - je takođe jedno ulje koje trenutno nemam, ali koje je i više nego delotvorno za rast i negu kose. Oporavlja isušene i ispucale vlasi i daje kosi prirodan sjaj. Veoma je korisno, a opet pristupačno jer je cena slična ostalim uljima.


How do I use these oils? 

Sad ćete se sigurno kako ja koristim ova ulja, kada ih ima nekoliko, kako ih kombinujem i šta radim. Ovo pitanje je i kod mene bilo pristuno kada sam slušala druge dame kako pričaju o uljima, ali moram reći da je način veoma lak. Naime, pomešajte sva ova ulja u jednoj bočici sa prskalicom, uz mali dodatak vrele vode, koja će sva ova ulja sjediniti i povezati. Nakon toga nanesite ulje i držite što je duže moguće. Ja svoju kosu razdelim kao kada je farbam a onda nanesem ovu smesu i umasiram je u teme. Preostalo nanesem i na krajeve, a zatim pokupim kosu, i stavim da stoji. Ovo najčešće radim dan pre pranja (najjednostavnije je naneti uveče, i ostaviti da prenoći, a zatim isprati najnormalnije, sutradan ujutru). Kosa će vam zaista biti u potpunosti nahranjena, negovana, laka za raščešljavanje, blistava i svilenkasta a opet jaka i elastična. 

Za sam kraj moram spomenuti i Gliss prskalice, koje koristim samo ukoliko peglam kosu. Osim toga mi nisu potrebne jer je kosa dovoljno negovana nakon svih prethodno spomenutih proizvoda. Ja sam se jedno vreme vodila teorijom 'Daj mi Bože da imam dugu kosu makar morala da je držim stalno vezanom' ali sada shvatam to nije tako. Čemu duga kosa ako nije stalno negovana i stilizovana? Ja najviše volim da je uvijem figarom, ili ispeglam, tako da stalno imam frizuru, a kosa ipak ostaje negovana i fina!



I to je to, za danas. Nadam se da se niste umorili čitajući mog ogromnog posta. Meni je bilo pravo uživanje pisajući ga! Zaista mi je drago što sam podelila svoju rutinu sa Vama, i nadam se da će Vam moje iskustvo pomoći, ukoliko odlučite da koristite nešto od ovih preparata. Volela bih da mi u komentarima pišete šta vi koristite za negu svoje kose i kakva su Vaša iskustva. Do sledećeg posta, ljubim Vas sve puno! Bajj baj!

Do you like my haircare routine? What do you use for your haircare? Write me in comment! To the next time, Follow me on my Instagram, subscribe on my Youtube channel, so I will upload my first video, follow me onbloglovin' , visit my facebook page. Malefica loves you all!

You May Also Like

235 коментара

  1. Thank you so much Malefica!! :D I really appreciate your sweet words! :) Can't wait to show you all my new ins in the coming outfits, hehe. Happy sunday! Kss

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Interesting products Dear, thanks for sharing:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Great post dear. Thanks for sharing.
    www.deriasworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Hey dear!
    Love the post! <3

    pimentamaisdoce.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши
  5. Savrsen post,nacitala sam se,al zaista sve je korisno.
    Ja koristim ulja,i svasta ,kosa mi je poprilicno na krajevima suha,al svakako post je odlican za one kojima upravo ove informacije trebaju.
    Ako zelis svrati do mog blog,izasao je novi post,ostavi svoje utiske, zelim da cujem tvoje misljenje.
    Cekam te,poljubac od mene :*

    https://beautybybellablog.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. Nice post dear! Have a nice day! <3
    https://drawing-myhobby.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Draga moja Sandra, pre svega, jako mi je drago što si napisala post na ovu temu. Naime, ja generalno mnogo volim kosu, i imam tu sreću da prirodno imam kvalitetnu kosu i to svetlu (tamnoplavu koja na slikama izgleda svetlobraon uglavno i to me jako nervira 😂), pa ne moram da joj posvećujem previše pažnje, ali stvarno volim kad neko ima lepo kosu, bilo da je prirodno kvalitetna, lepo sređena, lepe boje, ma šta god. Uglavnom, što se proizvoda iz posta tiče, da budem iskrena, nisam ih probala tako da ne mogu ništa da govorim o njima. Ono što ja koristim jeste Ultra Deux šampon i neka žućkasta Garnierova maska za kosu, tj. pakovanje, u crvenoj telici, koje stavim nakon pranja i isperem, i koje bi zapravo trebalo da se sačeka malo, ali mene uvek mrzi, pa ga odmah isperem, ali sve jedno kosa mi bude poprlično glađa (ovo treba da budem komparativ ot 'glatka', Gugl tako kaže). Odličan post, Sandra. ❤️

    Novi post je na blogu: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oh da, umalo da zaboravim, subskrajbovala sam se na tvoj kanal, jedva čekam prvi video. :)

      Избриши
    2. Ajoj draga moja Ana, veliko hvala na podeljenom misljenju! Ultra deux sam i sama koristila i jako je prijatan. Divnooo! <3

      Избриши
    3. Jos jedno veliko hvala, jako mi znaci! <3

      Избриши
  8. Nikad nisam isprobala ove navede stvarčice, ali mi se čine dobrima. Hvala na preporukama :*

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  9. Thanks!! Loved you post!!
    http://www.nossomosmoda.com/2018/03/modelos-da-ma3-talents-school-no-liquida-poa.html
    http://www.nossomosmoda.com/2018/03/temporada-outono-inverno-2018-hellen-carolina.html
    Confira nossas últimas publicações em: >>> http://www.nossomosmoda.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Divna rutina.
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    I usput pogledaj i komentariši dva poslednja posta,ako nije problem. 😘

    Sara Pokorni

    ОдговориИзбриши
  11. Thanks a lot :D

    super complete routine my friend :D loved !!

    NEW DECOR POST | DECOR ITEMS THAT SCREAM FOR SPRING <3
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  12. Ako mi veruješ, ništa od ovog nisam probala. :) Volim Velnea šampone ali ovu roze kolekciju nikako da probam :) sve si lepo i detaljno objasnila <3

    ОдговориИзбриши
  13. Nice review! Interesting products! :)
    im-dollka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. I don't know this brand but it really sounds good. Thank's for sharing!

    ОдговориИзбриши
  15. Good products, I was interested in these for blonde hair produtcs.
    xoxo

    marisasclosetblog.com

    ОдговориИзбриши
  16. very good post, You pasion bloging. You heve interests cosmetic. I never see i never seeing big cosmetics

    ОдговориИзбриши
  17. I love everything what you show to us! It's amazing!

    Estou seguindo o seu blog! Ele é maravilhoso, estou amando tudo! Estou seguindo o blog. Tem como retribuir? Estamos com metas para o mês, e contamos com sua ajuda e apoio para alcançarmos!
    Beijos e te espero por lá! ♥

    www.batomveermelhoblog.blogspot.com
    @batomdamanda

    ОдговориИзбриши
  18. Nisam koristila nijednu od stvari, ali deluju zanimljivo!

    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
  19. Amei saber dos seus produtos de beleza e cabelos favoritos, esse da embalagem rosa parece ser muito bom.
    Beijos. ♥

    Diário da Lady

    ОдговориИзбриши
  20. I am always in the lookout for new hair products, shiny healthy hair are essential to look perfect. Or so I feel

    Lyosha
    Inside and Outside Blog and Instagram

    ОдговориИзбриши
  21. I really love your post, thanks for sharing!

    Didn't know this brand of products and I think they are not sold in Portugal. But I will verify ;)

    I'm using for the first time a french brand, Arganicare, i'ts good. And I allways use my favorite hair spray Unique One from Revlon :)

    Have a great week, kisses <3
    https://demantanosofa.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  22. Não conhecia os produtos.
    Parece ser muito bons.
    Beijos
    Ótima semana!

    https://glamour-02.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  23. You are amazing :)
    Can you follow me back, thank you so much :)

    ОдговориИзбриши
  24. Amazing haircare routine! I'm following you!

    New post is on my blog!
    https://bigiublog19.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  25. Nice products, look so useful! I didn't try them but I love them! Thanks for the details.

    ОдговориИзбриши
  26. I have to wash my hair every day... it's horrible... your products seams great!
    Have a nice week!
    Joana

    ОдговориИзбриши
  27. fantastic routine
    http://retromaggie.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши

  28. I love their products, it seems a wonderful collection!!
    And nice review btw!

    Xoxo,
    Alex | Best Dressed 2018 Oscars

    ОдговориИзбриши
  29. Анониман6. март 2018. 02:30

    Odličan post, draga.
    Hvala ti na preporukama za ove divne proizvode, svakako ću isprobati neke od ovih proizvoda.
    Želim ti prijatan dan.

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost

    ОдговориИзбриши
  30. Seems a great haircare routine, they're interesting products ^^
    xx

    Freak Muffin Blog

    ОдговориИзбриши
  31. Super post! Mnogo je od pomoći jer imam problema sa svojom kosom. <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  32. Hello,
    I love the tips and products you used, is really dificult to repair the hair when you turn to blond. I use always this oils, mainly coconut oil, is very good to skin and hair!

    Beijos, Gi.
    Blog About Girls

    ОдговориИзбриши
  33. Personally I haven't known these products before, but they seem to help to have beautiful and shiny hair ;)

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  34. Wonderful hair products. Thanks for sharing them xoxo Cris
    http://photosbycris.blogspot.com.au/2018/03/snapper-rocks-what-to-wear.html

    ОдговориИзбриши
  35. Jedva čekam post o prelasku iz crne boje kose u plavu, baš me zanima da to pročitam. :D


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  36. I didn't knew these brands but I'm glad you shared this post! :)

    http://purflefox.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши
  37. Great post! Didn't know any theese products, but seems great! =)

    MRS. MARGOT

    ОдговориИзбриши
  38. Moja kosa je trenutno u prilicno dobrom stanju, ali uskoro (za oko 3-4 meseca) planiram ponovno da je unistim, jer ce vecina kose da mi ode u ljubicasto (lila.. mnogo bolje izgleda nego sto zvuci), a da bih to izvela moracu da izblajham dobar deo, tako da sam sacuvala ovaj post da mi tada bude od koristi hahah. Odlican post <33

    Novi je na mom blogu, ako zelis mozda da pogledas --------
    http://mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  39. Odličan post. Njega kose je stvarno vrlo važna, vjerujem da niko ne želi suvu i ispucalu kosu.

    https://ccaammblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  40. Hi there,
    what a beautiful selection ... I like the products.
    Have a nice weekend
    Greetings from Germany :-*
    Isa
    http://www.label-love.eu

    ОдговориИзбриши
  41. We don't have these brands here, but it's great that you've found products and a routine that works for you! :)

    Hope you are having a wonderful weekend to end your week! We have family visiting so it will be a busy but fun weekend :)

    Away From The Blue Blog

    ОдговориИзбриши
  42. Adorei a dica, ainda não conhecia os produtos mas adorei a resenha.
    Beijos bom final de semana
    bellapagina.blogspot.com.br

    ОдговориИзбриши
  43. Nie spotkałam w Polsce tej marki :(
    Zapraszam na najnowszy wpis! :)

    ОдговориИзбриши
  44. I dont know this stuff but its looks very nice

    ОдговориИзбриши
  45. You have new follower girl!
    These look so good, I usually just use shampoo and conditioner, bad habit, huh? But I am defo going to improve that this year, I am lucky enough to have hair that is obviously so good.
    I have a new post, so check it out! Lots of links with my fave pieces to visit!

    Have a nice week <3

    ОдговориИзбриши
  46. Haven't heard of this brand but they look really good. Great post too

    www.glamourzone.org

    ОдговориИзбриши
  47. Hi! Interesting products. I haven´t tryed them yet but they look great. Have a nice day!

    ОдговориИзбриши
  48. It really looks interesting product, thanks for sharing informative review.
    My new post
    Instagram
    Bloglovin

    ОдговориИзбриши
  49. Jako volim isprobavati nove proizvode za njegu kose,ove nisam isprobala dok ulja dosta koristim najviše volim orahovo jer imam tamnu kosu. Vrlo interesantna recenzija :)

    http://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  50. I didn't have this product but they look interesting :))

    ОдговориИзбриши
  51. Thanks a lot :D

    a lot of good products my friend :D looks amazing!

    NEW TIPS POST | CREATE YOUR VEGAN MAKEUP KIT – EASY EDITION.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  52. Hola guapa, me encanto él post! Unos productos muy interesantes. Besos guapa

    ОдговориИзбриши
  53. Great routine and products.

    www.paginasempreto.blogspot.com.br

    ОдговориИзбриши
  54. Анониман12. март 2018. 12:14

    Great suggestions dear!I am growing my hair as well. Now are under the shoulder of a palm but it is hard to keep clean and healthy! I wash them 3 times per week :(
    That's Amore 💕Blog

    ОдговориИзбриши
  55. I didn't knew any of these products, but they look nice!

    Kiss, Mariana Dezolt
    Messy Hair, Don’t Care

    ОдговориИзбриши
  56. fantastic products
    vhttps://retromaggie.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  57. I never used these products, never seen these brands until now but I am sure they are very good.
    Wish you a beautiful evening.
    Regards,
    Flo

    ОдговориИзбриши
  58. Ottimi prodotti cara
    https://testoprovo.blogspot.it

    ОдговориИзбриши
  59. Thanks a lot :D

    have an amazing day my dear <3

    NEW REVIEW POST | MAX FACTOR: FINALLY THE FOUNDATION WANTED TO TEST! :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  60. Thanks a lot :D

    have an amazing weekend my dear

    NEW TIPS POST | LAST MINUTE GIFT GUIDE FOR FATHER'S DAY :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  61. Thanks a lot :D

    have an amazing week <3

    NEW BRANDING POST | YOU GOTTA SEE THIS: MASSADA EYEWEAR SPRING SUMMER 2018 :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  62. Odlican post draga Sandra! Apsolutno se slazem za Afroditin sampon od koprive, zaista je jako ,jako dobar! A ovu velnea liniju cu definitivno probati, obzirom da mi je kosa u korenu svetlije boje, dok je na krajevima plava, pa cu videti kako ce se to uklopiti :)

    Novi post https://pandawayofficial.blogspot.rs/2018/03/zaful-review-familly-package.html

    ОдговориИзбриши
  63. Fantasticna recenzija draga, bas mi deluju sjajno ovi proizvodi.
    Veliki pozz

    ОдговориИзбриши
  64. Looks amazing! I really want to start using coconut oil :)

    http://purflefox.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши
  65. Tu blog es estupendo,me encantaria que visites el mio y dejes tu opinion en mi ultimo post!!!
    Feliz fin de semana!!!💜💜💜

    ОдговориИзбриши
  66. Hi dear, very interesting your hair routine care...i have blonde short hair and i love to take care my hair...:)

    ОдговориИзбриши
  67. Thanks a lot :D

    have a nice week my friend :D

    NEW OUTFIT POST | BASICALLY YOU'VE GOT ENOUGH NERVE :D
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  68. wow, nice products!
    thank for commenting my blog dear!

    Berna from paapatya'blog

    ОдговориИзбриши
  69. Thanks for this review. I don't know these products.
    Happy Easter!

    ОдговориИзбриши
  70. Thanks a lot :D

    hope you have an amazing week!

    NEW FASHION POST | THE COOLEST PIECES FOR THE EARLY SPRING :o
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  71. Hello my friend!

    Just to wish a great week, kisses <3
    http://demantanosofa.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  72. Thanks a lot :D

    have an amazing day <3

    NEW REVIEW POST | FINALLY: GOODBYE SPOTS with this amazing MOISTURIZER! :o
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  73. The right hairproducts are so important,
    thank you for this lovely review.
    The products sound amazing.

    take a look at my BLOG and also INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
  74. Ottimi da provare
    https://testoprovo.blogspot.it/?m=1

    ОдговориИзбриши
  75. Fantastic product, so nice and interesting! Love it!
    Enjoy in this day, darling! ♥
    Leyraa Blog

    ОдговориИзбриши
  76. Lovely products! Is was very interesting to learn about your haircare rutine!♥

    Blog: Witty Sweety
    Instagram: @witty_sweety

    ОдговориИзбриши
  77. Hi! Interesting products. I haven´t tryed them yet, but they look great. Have a nice day!

    ОдговориИзбриши
  78. Thanks a lot :D

    have an amazing week my dear!

    NEW OUTFIT POST | BREAK DOWN: It was a week too complicated!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  79. Que productos para el cabello más interesantes. Tomo nota.
    Besos!

    ОдговориИзбриши
  80. This cosmetics looks really nice! ;)
    Have a nice day ;)

    ОдговориИзбриши
  81. Prodotti favolosi https://testoprovo.blogspot.it/?m=1

    ОдговориИзбриши
  82. estupendos productos!!!!!! que tengas un buen dia!!! ❤💛💙

    ОдговориИзбриши
  83. You caught my attention right away with these products...! Thanks for the details.

    ОдговориИзбриши
  84. Great products :)
    Zapraszam na nowy post :)
    http://www.stylishmegg.pl/2018/05/pudrowa-sukienka-w-groszki.html

    ОдговориИзбриши
  85. We do not have those products in our country
    but they look like really great products based on your
    post and I love their pink packaging.
    I really need some hair repair
    for my hair since I am fond of coloring
    my hair it became damaged... Oh well, nice post.

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши