Idealni predlozi za maturantkinje | Martinović kozmetika | Part 1.

by - мај 26, 2018

Pozdrav dragi moji, dobrodošli u još jedan novi post. Kako ste mi danas?
Ja sam u izrazito divnom raspoloženju, jer jedva čekam da Vam predstavim proizvode koje sam dobila. Naime, vreme za maturiranje je došlo, i verujem da sve devojke razmišljaju o idealnoj šminki kojom će upotpuniti svoje odevne kombinacije, i ulepšati sebe te posebne večeri. Takođe moram da spomenem jednu bitnu informaciju, a to je da sam u poslednjih par dana vršila anketu na temu 'Ko će Vas šminkati za matursko veče?' i veliki broj devojaka se izrazio kako će same preuzeti taj posao, u svoje ruke. Zato mi je izuzetno zadovoljstvo da Vam prezentujem šminku koja će Vam idealno poslužiti i olakšati posao. Naravno, ovaj post je namenjen i profesionalnim šminkerima, jer sam sigurna da će Vam se proizvodi jako dopasti. 

Nedavno sam sklopila saradnju sa registrovanim i zaštićenim, domaćim brendom pod nazivom 'MARTINIA' koji proizvodi Kozmetika Martinović. Osnivač firme je draga gospođa Slobodanka Martinović, sa kojom je bila čast sarađivati. Kozmetiku koju sam dobila planiram da predstavim u tri navrata, i to kroz dva makeup looka. Ja sam sigurna da će Vam isti poslužiti i dati Vam sopstvenu ideju za Vašu maturu. Pre nego počnem, želim da naglasim da je paket stigao u roku od dvadeset četiri sata, fino upakovan, bez ikakvih oštećenja.

Well, let's start!


Kompakt senke 'Martinia' - jednobojne

U ovom postu Vam želim prezentovati senke:
Svetlo plava silk - broj 3
Azurno plava - broj 12
Svetlucava - glitter plava - broj 28

Opis proizvoda: Suve, kompakt senke, podeljene po vizuelnom efektu. Veoma korisna osobina svih senki je da se prema potrebi mogu nanositi vlažnom četkicom kao Eye Liner, i to uz primenu samo par kapi vode. Ne unositi previše vlage u senku, već ići ovlaženom četkicom u ugao, kako bi ostatak senke ostao suv za dalji rad, za senčenje, i izvlačenje suvih linija. Svetlucave su prozirno svetlucave, a nanešene vlažnom četkicom daju glitter efekat. Neke nijanse senki se mogu koristiti kao rumenilo a neke za korekciju obrva. Izuzetno su kvalitetne i ne slivaju se u prevojima, ne izazivaju alergijske reakcije. Za šminkanje ih koristiti isključivo uz lični pribor.

Da li se slažem sa opisom proizvoda? Da, u potpunosti. Sve izrečeno je apsolutno tačno i provereno.
Dodala bih još i da sam jako zadovolja teksturom proizvoda. Senke su visoko kvalitne, ne trune se, veoma su finog blagog mirisa, lako se blendaju i mešaju s ostalim proizvodima, postojane su i dosta dugotrajne, što ih svrstava u rang sa najboljim senkama koje sam do sada probala. Sama 'kutija' u kojoj dolaze je veoma lepa, elegantna i svedena, te senke na prvi pogled odaju veoma luksuzni i otmeni izgled. Jako sam zadovoljna senkama, i pravo je uživanje korisiti ih.

Svetlo plava slik senka, u broju 3 - kako sam naziv kaže, senka poseduje svilenkasti efekat. Dosta je svetla, te je koristim suvu za nanošenje na ceo kapak. Kapak sam prethodno pripremila samo 'klasičnim nanošenjem tena', te i bez ikakvog posebnog prajmera, ona jako fino leže, i služi kao odlična podloga u ovom makeup looku. Ne  sliva se u prevojima, što je jako bitno. Ovu senku takođe koristim i kao 'hajlajter za podignute obrve', tako što je u dva sloja nanosim ispod obrva, da bih dobila podignuti i uzvišeni izgled istih, i u unutrašnji ugao oka, za dobijanje 'svežeg' izgleda. Inovacija koju sam ja otkrila vezano za ovu senku jeste da može da se koristi i kao hajlajter, tako da sam ja malo i eksperimentisala, i iskoristila je i u te svrhe.







Azurno plava senka, u broju 12 - je senka koja odaje veoma lep sedefasti efekat. Nju koristim po sredini pokretnog dela kapka, i duž nepokretnog dela kapka, i to u jednom sloju. Ovako nanesena odaje veoma fin proziran sedefasti izgled očiju, i ističe očnu duplju. Nju nadograđujem i to ponovnim nanošenjem senke samo na pokretni deo kapka, i to sve do spoljašnjeg ugla oka, gde pažljivim mešanjem ( tzv. blendanjem) izvlačim fini izdužni ugao oka (tzv. V ugao).





Svetlucava - glitter plava senka, u broju 28 - je senka koju suvu nanosim u spoljašnji ugao oka ( V ugao), kako bih ga zatamnila i dodatno naglasila. Tako dobijam dimni izgled senki koje se ulivaju jedna u drugu. Ova senka ima fantastičan glitter efekat ako se nanosi kao vlažna. Zato koristim tanku  navlaženu četkicu za izvlačenje eye linera, i uz pomoću ove senke, izvlačim idealnu liniju koja upotpunjuje celokupni izgled. Za donji kapak koristim takođe ovu senku, i to kao suvu, kako bih oči dodatno naglasila. 







Kako izgleda moja šminka, možete pogledati u nastavku. Kombinacija ovakvih boja može dobro doći svim maturantkinjama, posebno onim svetlije puti, s plavim očima. Ukoliko nosite odeću neutralnih boja, idealno rešenje za 'razbijanje monotonije' jeste upravo ovaj makeup look. Senke su idealne i za početnice u šminkanju, ali i za prave profesionalce, tako da ih od srca preporučujem svima. U nastavku ću vam ostaviti informacije gde ih možete pronaći, zato ne čekajte ni sekund, već ih priuštite sebi!







INFO:

Prodajna mesta kozmetičkog brenda 'Martinia' kozmetike Martinović
Beograd:
-''Martinović Kozmetika - Studio Martinia'', Beograd, Ul. Draže Pavlovića 31, tel.3349078
-''Lady Line'' - Parfimerija; Bulevar Kralja Aleksandra 488 a, tel. 011/286 0171 
-''Dona'' - Parfimerija, Bulevar Despota Stefana  br 70; Beograd
-''MV Shop'', Beograd-Žarkovo, Trgovačka 35, TC-na spratu, tel. 060/40 45 520 
-''Anaži'' Vidikovac, Beograd, Vidikovački Venac 67a, tel.011/233 4076
-''Panter'' parfimerija, Meštrovićeva 19a, Beograd
-TR ''Radak'', Marijane Gregoran 69b, tel. 064 825 26 83 
-''M-M'' SZTR, Beograd. Ul. Džordža Vašingtona bb /tezga br. 322
-''Jeca i Kaća'' TR, Beograd, Ul. Džordža Vašingtona bb, tezga br. 322
Novi Beograd:
-''Dućan E'' TC ''Fontana'', Pariske Komune 13
Zemun:
-''Ruž 9'' Ul.Prvomajska 81 a, tel. 011/ 2109 160
Pančevo:
-''Alfa'', Pančevo, Ul. Karađorđeva 1, tel. 013/ 331345
Novi Sad:
-''Eos''parfimerija Ul. Pape Pavla, Novi Sad
-''Lorea'' Jevrejska 1, Novi Sad
-''Lorea'' SPENS, Novi Sad
Kikinda:
-Sztr ''Sin'' Trg Srpskih Dobrovoljaca br.4 , tel. 0230 402 140
Bajina Bašta:
-''Žad''Bajina Bašta, Ul. Milana Obrenovića 6, tel. 031/869 039
Bačka Palanka:
-Parfimerija ''Afrodita'' Kralja Petra Prvog, br 30. tel. 063/539 842
-Parfimerija ''Fantasia'' Ul. Kralja Petra Prvog br.21 B.Palanka
Čačak: 
Parfimerije Avis Čačak
-Avis, Gradsko šetalište, 39
-Avis, Sinđilićeva, 33
Niš:
-''Black Maraton'' Paefimerija, tel 018/520443
Prijepolje:
-''Stial''d.o.o. Ul. Valterova, 135, tel. 033/711226
Kraljevo:
-''Nedex'' Ul. Hajduk Veljkova, 71, 036/335123
-''Nedex'' ul. Omladinska, Kraljevo
Novi Pazar:-''Đulović-RU-com'', Stane Bočanin , N.Pazar
Ivanjica:
-Parfimerija ''Prizma'' Milenka Kušića 61, tel. 032 661 271
Šabac:
-Parfimerija 'ROMA', Gospodar Jevremova br.1
-Parfimerija 'ROMA', Karađorđeva 46

Za bilo kakva dodatna pitanja možete mi se obratiti u komentarima. Ja se nadam da Vam se ovaj post dopao, i da Vam se šminka sviđa.  Već sutra ćete moći da uživate u novoj recenziji Martinia proizvoda. 
Stay tuned. Malefica loves you.


You May Also Like

27 коментара

  1. Oh wow, those shadows look gorgeous! I love how shimmery and metallic they are. The look you created using them is just spectacular. Your eyes really pop! This is honestly so beautiful.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. I really like blue make-up

    those are beautiful!!!

    xo
    http://virtualparadisee.blogspot.com.br

    ОдговориИзбриши
  3. You are beautiful! ♥ I like this make-up! beautiful colours ♥

    http://istotaludzkaa.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. :O pa da li je realna ova pigmentacija sjeni :O ja sam stvarno u šoku (pozitivnom) i btw mnogo mi se dopada makeup koji si uradila

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. So amazingly gorgeous Love these colours xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com.au/2018/05/swimwear-from-zaful.html

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam čula za ovu kozmetiku, ali kroz tvoj post sam je dosta upoznala. Mnogo mi se dopada šminka, kao i sada pigmentovanost iste. Tebi ove boje zaista divno pristaju i jedva čekam ostala dva posta ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  7. Predivne senkice i baš ti lepo pristaju uz oči :***

    ОдговориИзбриши
  8. Predivne senke, nijanse mi se mnogo dopadaju. ❤️

    jasminadimitri.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan tekst, draga! Ove boje ti prelepo stoje!

    ОдговориИзбриши