Idealni predlozi za maturantkinje | Martinović Kozmetika | Part 2.

by - мај 27, 2018

Dobro veče dragi moji, dobrodošli u Malefikino carstvo?
Juče ste imali priliku da čitate prvo izdanje posta, na temu 'MARTINIA' kozmetike, a danas Vam donosim novu ideju za šminku. Verujem da ste svi već upoznati, ali da se podsetimo, Kozmetika Martinović je domaći, registrovani  i zaštićeni brend, čiji je osnivač draga gospođa Slobodanka Beba Martinović. Obzirom da je trenutno vreme matura, u saradnji sa njima sam odlučila da Vam prezentujem dva mejkap luka, za koja sam sigurna da će Vas inspirisati za sopstveni odabir šminke. Kozmetika Martinović me je oduševila svojim kvalitetom, tako da sam sigurna da će i Vama odlično poslužiti. U prvom postu, koji možete pročitati ovde, smo imali jedanu smelu atraktivnu plavu kombinaciju senki, a danas Vam donosim nešto neutralnije. Paa, hajde da počnemo. 


Kompakt senke 'Martinia' - jednobojne

Danas pričamo o sledećim senkama:
Laka reflektujuća zlatna - 20 
Zlatna Braon metalik - 31
Bronza Metalik - 15
Opis proizvoda: Suve, kompakt senke, podeljene po vizuelnom efektu. Veoma korisna osobina svih senki je da se prema potrebi mogu nanositi vlažnom četkicom kao Eye Liner, i to uz primenu samo par kapi vode. Ne unositi previše vlage u senku, već ići ovlaženom četkicom u ugao, kako bi ostatak senke ostao suv za dalji rad, za senčenje, i izvlačenje suvih linija. Svetlucave su prozirno svetlucave, a nanešene vlažnom četkicom daju glitter efekat. Neke nijanse senki se mogu koristiti kao rumenilo a neke za korekciju obrva. Izuzetno su kvalitetne i ne slivaju se u prevojima, ne izazivaju alergijske reakcije. Za šminkanje ih koristiti isključivo uz lični pribor.

Moje mišljenje? Veoma posebno visoko i pozitivno! Ponoviću svoje mišljenje iz prethodnog posta, a to je da sam veoma zadovoljna kvalitetom, da se senke veoma lepo i lako nanose, da se ne trune prilikom uzimanja četkicom, veoma su postojane, ne slivaju se u pregibe, visoko su pigmentovane, i dugotrajne. Pravo je zadovoljstvo raditi s njima. Definitivno tvrdim da bi trebalo da budu dosta više zastupljene i korišćene kod naših šminkera, nego što su sada. 

Takođe moram da pomenem nešto jako bitno,a to je da sam u razgovoru sa dragom gospođom Slobodankom Martinović naučila mnogo toga o šminkanju. Jedna od stvari jeste ta 'Kako sačuvati predeo ispod oka čistim, bez spadanja i trošenja senki?'. Gospođa Slobodanka je meni otkrila veoma korisno rešenje, a to je da se na taj predeo nanese mineralni transparentni (nebojeni) puder, koji najčešće koristimo za setovanje, a zatim ga nakon završenog šminkanja očetkamo, i lice izgleda besprekorno i čisto. Takođe, navodi da se najbolji efekat uvek postiže prevashodnim teniranjem lica, a zatim dekorativnim šminkanjem, sa čim se slažem u potpunosti. 

Laka reflektujuća zlatna - u broju 20 je najsvetlija nijansa senki u ovoj liniji koju sam dobila. Radi se o senki sa interferenc efektom. Veoma je lepa, postojana, lako se nanosi i fino meša s ostalim senkama. U ovom slučaju je koristim kao bazu na celo oko. Koristim vlažno nanošenje kako bih je nadogradila u unutrašnjem uglu oka, zarad dobijanja svežeg izgleda oko, kao i u predelu ispod obrve, kako bih vizuelno 'podigla' obrvu.  Takođe sam joj našla još jednu odličnu inovativnu primenu, a to je korišćenje kao 'hajlajtera' na obrazima. Zaista sam oduševljena ovom senkom. I jedna mi je od najdražih.




Zlatna braon metalik u broju 31 je najtamnija nijansa senki u ovom mom mejkap luku. Radi se o veoma finoj teksturi senke koja sa sobom nosi interferenc efekat. Koristim je u jednoslojnom suvom nanošenju po celom delu pokretnog kapka, i u pregibu oka, a zatim detaljno mešam. Vlažnim nanošenjem je stavljam ponovo, ovog puta samo na pokretni deo kapka, i lagano mešam četkicom. Bitno je napomenuti da ova senka može biti odličan eye liner ukoliko se nanosi vlažno (par kapi vode naneti u uglu senke, i blagim tapkanjem tankom četice uzeti proizvod, a zatim ga naneti kao eyeliner.). Zbog prirode mog mejkapa ja to ovog puta nisam uradila, ali u prethodnom postu ste mogli videti kako možete dobiti fenomenalni izgled eyelinera zahvaljujući Martinia senkama. 





Bronza metalik u broju 15 je jedna od meni veoma dragih senki. Ona ima višestroku primenu, što je čini jako korisnom. Kako samo ime kaže, ona sa sobom nosi veoma lep metalik efekat, koji se trenutno jako atraktivan. Pre svega koristim malo korektora kako bih posvetlila srednji deo pokretnog kapka, a zatim laganim potezima četkice utapkavanjem nanosim ovu senku. Višeslojnim nanošenjem je nadograđujem i dobijam veoma lep vizuelni efekat. Oko izgleda istaknuto, sveže i veoma lepo. Ova bronza metalik senka u broju 15 se može koristiti i kao rumenilo, tj. bronzer, na obrazima, ali i kao eyeliner, ukoliko se nanosi kao vlažna, uz par kapi vode.





Obzurim da je ovaj mejkap neutralnih tonova, ne previše naglašen i 'agresivan', odlučujem se da nanesem crni tuš eyeliner. Vi to možete učiniti ukoliko Vam se dopada, ili u nekoj drugoj boji, ali ni ne morate, stvar ukusa, oko svakako izgleda veoma lepo. Na donji kapak nanosim Zlatno braon metalik senku u broju 31, a zatim upotpunjujem ceo izgled maskarom. Uz veštačke trepavice, ceo izgled bi bio još efektniji. Za sam kraj dorađujem ten, i moj makeup look je gotov! Ja sam veoma zadovoljna Martinia kozmetikom, i pravo je uzivanje koristiti je. U nastavku ćete videti informacije gde je možete pronaći i nabaviti za sebe, tako da ne čekajte ni časa, većpravac šoping! 








INFO:

Prodajna mesta kozmetičkog brenda 'Martinia' kozmetike Martinović
Beograd:
-''Martinović Kozmetika - Studio Martinia'', Beograd, Ul. Draže Pavlovića 31, tel.3349078
-''Lady Line'' - Parfimerija; Bulevar Kralja Aleksandra 488 a, tel. 011/286 0171 
-''Dona'' - Parfimerija, Bulevar Despota Stefana  br 70; Beograd
-''MV Shop'', Beograd-Žarkovo, Trgovačka 35, TC-na spratu, tel. 060/40 45 520 
-''Anaži'' Vidikovac, Beograd, Vidikovački Venac 67a, tel.011/233 4076
-''Panter'' parfimerija, Meštrovićeva 19a, Beograd
-TR ''Radak'', Marijane Gregoran 69b, tel. 064 825 26 83 
-''M-M'' SZTR, Beograd. Ul. Džordža Vašingtona bb /tezga br. 322
-''Jeca i Kaća'' TR, Beograd, Ul. Džordža Vašingtona bb, tezga br. 322
Novi Beograd:
-''Dućan E'' TC ''Fontana'', Pariske Komune 13
Zemun:
-''Ruž 9'' Ul.Prvomajska 81 a, tel. 011/ 2109 160
Pančevo:
-''Alfa'', Pančevo, Ul. Karađorđeva 1, tel. 013/ 331345
Novi Sad:
-''Eos''parfimerija Ul. Pape Pavla, Novi Sad
-''Lorea'' Jevrejska 1, Novi Sad
-''Lorea'' SPENS, Novi Sad
Kikinda:
-Sztr ''Sin'' Trg Srpskih Dobrovoljaca br.4 , tel. 0230 402 140
Bajina Bašta:
-''Žad''Bajina Bašta, Ul. Milana Obrenovića 6, tel. 031/869 039
Bačka Palanka:
-Parfimerija ''Afrodita'' Kralja Petra Prvog, br 30. tel. 063/539 842
-Parfimerija ''Fantasia'' Ul. Kralja Petra Prvog br.21 B.Palanka
Čačak: 
Parfimerije Avis Čačak
-Avis, Gradsko šetalište, 39
-Avis, Sinđilićeva, 33
Niš:
-''Black Maraton'' Paefimerija, tel 018/520443
Prijepolje:
-''Stial''d.o.o. Ul. Valterova, 135, tel. 033/711226
Kraljevo:
-''Nedex'' Ul. Hajduk Veljkova, 71, 036/335123
-''Nedex'' ul. Omladinska, Kraljevo
Novi Pazar:-''Đulović-RU-com'', Stane Bočanin , N.Pazar
Ivanjica:
-Parfimerija ''Prizma'' Milenka Kušića 61, tel. 032 661 271
Šabac:
-Parfimerija 'ROMA', Gospodar Jevremova br.1
-Parfimerija 'ROMA', Karađorđeva 46

Ovo je krajnji proizvod. Nadam se da Vam se dopada! Pišite mi svoje utiske u komentarima. And Stay tuned, već sutra nas čeka treće izdanje recenzije Kozmetike Martinović.
Do tada veliki poljubac, Malefica loves you all.


You May Also Like

46 коментара

  1. Koliko dobro izgledaju ove senke, vec sam ih negde videla i bas mi se cini da su kvalitetne....


    www.infashionchains.com

    ОдговориИзбриши
  2. Thanks a lot :D

    all products sounds great my friend .. and woooow :o the final result is amazing :D

    NEW BRANDING POST | GAMILA SECRET: THE BRAND THAT YOU WILL LOVE TO MEET! :O
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман28. мај 2018. 00:34

    Woow, cool sijenke, kako su samo dobro pigmentovane, nisam nigdje do sada vidjela tako dobre sijenke. Vrijedi isprobati. Hvala ti na preporuci.
    I, btw, super make up look.

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost
    Instagram

    ОдговориИзбриши
  4. Wow, great items, like it so much! Lovely!
    Fantastic review. Enjoy in day! ♥
    Visit my Website: Birthday mugs with photos

    ОдговориИзбриши
  5. Wow dear,
    wonderful eyes!
    Have a great day

    ОдговориИзбриши
  6. Amazing make up.
    Beautiful eyes.
    http://www.pamlepletier.com

    ОдговориИзбриши
  7. Ovaj look ti prelepo stoji. Odličan izbor boja!

    ОдговориИзбриши
  8. Wow, such fabulous eyeshadows, the first one can be also used as an highlighter.
    Regards,
    Flo

    ОдговориИзбриши
  9. Da li je realno da su ovako pigmentovane :o

    ОдговориИзбриши
  10. Nisam upoznata sa ovim brendom, tačnije, prvi put čujem za njega, ali mogu da primetim da je stvarno ekstra za one koji odluče da se sami šminkaju za maturu. Ja sam lično imala malu maturu sinoć i išla sma kod profesionalnog, kao i većina mog godišta, mada sam primetila da se za veliku maturu više devojaka šminka samostalno. Tako da bi ovo definitivno bila odlična solucija.
    ❤️

    Novi post: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
  11. Thank you so much for your comment, Malefica!! :D I'm so happy that you liked my "lady in pink" outfit :D hehe. I love the sweater too, its touch is sooo smooth :) I also love your eye shadow, although this shades don't work very well on my pale skin :( , but it looks gorgeous on you! ;) Happy week! Kss

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    ОдговориИзбриши
  12. Thanks for the review, it looks good!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ОдговориИзбриши
  13. Wow those are very pigmented! Your makeup looks beautiful. <3
    www.thefancycats.pt

    ОдговориИзбриши
  14. adorei a sombra, sua make ficou linda.
    Beijos boa semana
    http://bellapagina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Wow, they all look very pigmented!
    Love all the colors anyway <3

    xoxo,
    |CHELSHEAFLO|

    www.chelsheaflo.com

    ОдговориИзбриши
  16. I am in love with all of them and your makeup skills are absolutely wonderful xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2018/06/sunglasses-from-zaful.html

    ОдговориИзбриши