Dresslily Haul #No.1 | Part.1 | Chic Zipped Jacket

by - март 20, 2017

Pozdrav dragi moji, dobrodošli u moj novi post.
Zbog obaveza u poslednjih par dana, mene uopšte nije bilo, međutim, evo napokon sam skupila malo vremena i vratila se svom omiljenom hobiju. Kako ste mi danas? Ima li nešto novo kod Vas?

Pre par dana je bilo tačno sedam meseci od kad se bavim blogovanjem, te u to ime, želim da Vam se zahvalim na 285 pratilaca i preko 40 000 pregleda. Zaista vas obožavam, i još jednom, HVALA!


Danas Vam po prvi put predstavljam proizvode sa sajta DressLily . Radi se o još jednom, jako popularnom sajtu sa kojim ste svi, verujem, upoznati. Odavno sam imala želju da poručim nešto sa ovog sajta, te mi se ovog puta pružila prilika. DressLily osim što nudi veliki asortiman različitih stvari, nudi veoma kvalitetne proizvode, kojima sam ja zaista oduševljena. Prvi paket je uredno stigao, za svega desetak dana, fenomentalno upakovan i sačuvan, što mi se jako dopada. Iako je ovog puta paket bio velik', carinu nisam platila, zbog čega sam jako srećna, hehe.


Ove godine, moj definitivni favorit u ormanu, jesu upravo kožne jakne. Zbog pomenutog razloga, nisam mogla, a da ne naručim baš ovu jaknu sa DressLily-a. Radi se o jakni koja je napravljena od lažne kože, sa umetcima od čvrsto pletene tkanine. Kožni deo je intezivno crn, dok je pleteni deo u tamno teget boji. Ove dve boje su moje omiljene, zbog čega sam se u ovu jaknu zaljubila još na prvi pogled.

Jakna nije previše 'debela' ali je sasvim puna, što doprinosi tome da se ova jakna može nositi počev od sad, ranih prolećnih dana, pa sve do kasne jeseni. Na osnovu dosadašnjeg nošenja, moram reći da je jako udobna i da veoma prija. Lagana je, i jako komforna. 


Zbog svoje specifičnosti, može se kombinovati uz gotovo sve modne kombinacije, počev od sporty-casual varijanti, pa sve do elegantnih autfitova. Poslednjih par dana, ja je nosim gotovo stalno, i mogu se pohvaliti da dosta privlači pažnju, jer izgleda unikatno i markirano. Do sada nisam videla slične modele kod nas, što doprinosi mom uživanju u ovoj jakni. 

Jakna je jako kvalitetno napravljena, čvrsta je, izgleda sasvim izdržljivo. Rukavi su široki što dodatno doprinosti udobnosti u nošenju. Međutim obratite pažnju kada naručujete. Po našim brojevima, ja nosim XL ili 2XL, međutim, videvši dimenzije, ja sam poručila 5XL, i ova jakna mi je savršeno taman. Ljudi u mojoj okolini kažu da mi prelepo stoji, zbog čega sam jako srećna i zadovoljna ovom saradnjom.
















Cena jakne iznosi 35$, što je oko 30e. Za ovako pristupačnu cenu vi dobijate savršenu jaknu, visokog kvaliteta, koja obećava, te zaista preporučujem svima da posete DressLily sajt i naruče sebi jednu. Kao što ste videli, šiping je povoljan, tako da, tople preporuke za ovaj proizvod. 


Kako Vam se dopada ova jakna? Da li ste do sada imali prilike da sarađujete (kupujete) sa DressLily sajta? Kakva su Vaša iskustva? Pišite mi u komentarima, a mi se čitamo u sledećem Haul postu.


Contact me:
Email: Sandra.radojkovic6900@gmail.com
Instagram: @gothic_blogger 

You May Also Like

61 коментара

  1. Hi 5xl girl.. i moja jee 5xl hahah uzas... jakna je stvarnooo odlicna, ali ramena joj ne oprastam nikako hahaha odlican post


    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  2. Čestitam na dosadašnjem uspehu. Nisam do sada ništa naručivala sa pomenutog sajta.Jakna je lepa i kombinacija boja se lepo uklopila. Inače do sada nisam bila ljubitelj te kombinacije boja ali ovoga puta menjam mišljenje.

    ОдговориИзбриши
  3. Super post! Drago mi je da si imala priliku naručiti ovako predivnu jaknu i ja sam veliki fan kožnih jakni <3
    Moj blog -> This Is My Life

    ОдговориИзбриши
  4. Wow, very nice haul, love love the jacket! It can be perfect for both casual or even more dressier look!

    Madame X
    The Flower Duet

    ОдговориИзбриши
  5. Mnogo mi se dopada jakna! Stvarno imamo isti ukus i mnogo volim ovakve postove na tvom blogu! Uvek mi daš inspiraciju za kupovanje novih stvarčica. Ova jakna je npr. toliko predivna da naprosto MORAM da kupim takvu! Bože, koliko sam oduševljena!

    http://anastasijaslife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. wow I love that jacket Dear:) perfect fro spring:)
    kisses:*

    ОдговориИзбриши
  7. Hah, nema ništa ljepše nego onaj osjećaj kada sebi kupiš neki komad odjeće i znaš da da ulica neće bit preplavljena tim modelom. Ništa više ne mrzim nego kopije. Ako je juče stigao novi model već sutra ga pola grada ima i što je još tužnije ne izlazi iz njega prvih mjesec dana. Pa svi mi onda izgledaju kao loša kopija jedni drugih. Jaknica je stvarno predivna i, moram priznati, povoljna. I ja ovožavam ove tipove jakni, posebno zato što se daju kombinovati uz mnoge stilove. Što se tiče dostave jao se radujem da si prošla tako povoljno :). Vjeruj mi da mi je drago isto kao da sam i ja :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  8. Draga moja tebi hvqla sto stavljas ovakve lijepe postove i odlicne recenzija,samo..
    primjecujem da ne uzvracas komentare pa uzvrati draga sandra

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možda ne treba da se nadovezujem na ovo, ali do sada nisam čula za pravilo po kojem je uzvraćanje komentara dužnost. Mislila sam da drugim blogerkama komentarišemo objave iz ljubavi prema njihovom radu, a ne zato da nam uzvrate komentar. Ispravite me ako griješim. :)

      Избриши
    2. Veliki respekt za tebe! Upravo sam zato odgovorila velikim slovima, ne zeleci da ispadnem bezobrazna, ali je ovo bio znak da nesto nije kako treba. Slazem se u potpunosti. Prvenstveno pratim neciji blog jer mi se dopada, a onda zato sto neku blogerku gotivim pa eto, volim da vidim sta ona radi. Takodje, desi se da mi neko ostavi predivan komentar na blogu pa ja uzvratim, ali to u znak zahvalnosti. Ako ocekujes da ces na osnovu ovakvog komentara da uspes u blgoovanju, gresis veruj mi!

      Избриши
  9. Vauu Sandra odusevila si me. Jakna je fantasticna. Ogroman sam fan koznih jakni a ova mi se posebno dopada. Stavrno odlican izbor :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Meni je jakna preslatka, ali nažalost nije dostupna u mojoj veličini. Odlična recenzija. XOXO ♥

    ОдговориИзбриши
  11. Wonderful post, love it! ♥
    Maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. Hvala ti na divnom komentaru :)
    Jaknica stvarno deluje zanimljivo. Nikada nisam videla takav dizajn. Sviđa mi se što je drugačija, a opet dovoljno neutralna i laka za kombinovanje :)

    fashionabejita.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. WOW! Jakna je fenomenalna. Veoma mi se dopada. ljubac

    www.jovanica92.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  14. Que jaqueta linda! Amei *.* você tem muito bom gosto!!
    Obrigada pela visita, linda!
    Um ótimo dia pra você!
    Até mais. Beijinhos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  15. Stvarno je predivan, verujem da ti odlično pristaje :)

    ОдговориИзбриши
  16. Jaknica je fenomenalna i ne sumnjam da ces je lepo nositi. Da, zaista uvek moramo da citamo dimenzije jer se desava da brojevi uopste ne odgovaraju realnosti.
    Lep dan ti zelim :-***

    ОдговориИзбриши
  17. Sandra, draga, jakna je extra i verujem da ti savršeno stoji, ali 5xl, ma da li je moguće, hahahaha.... :D
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  18. Predivna jakna *_* Sviđaju mi se jako ti detalji što čine jaknu upadljivom i ne dosadnom. <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  19. jako lepa jakna! idealna za ovo vreme! ja bi je mogla nositi uz svakodnevne kombinacije i uz sve :D
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  20. Predivna jaknica, baš mi se dopada, a i ja sam u tom nekom fazonu i jako volim (i imam) kožne jakne :D

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши