Eyeliner for every eye | Rosegal HAUL | Part |

by - јул 30, 2017

Hello, dragi gotičari? Kako ste mi danas?
Dobrodošli u moj novi post. Danas radimo poslednji deo Rosegal revju postova, međutim ovo neće biti klasična recenzija, već više obrađivanje određene tematike. Pre nego počnem, pohvalila bih Rosegal kompaniju, zbog brze dostave.




Ajlajneri su nešto što karakteriše mene kao osobu, i nešto bez čega ova Sandra ne bi bila ono što jeste. Mala anegdota koja ide u prilog tome, jeste što mene neki ljudi gotovo ni ne prepoznaju bez nacrtanih očiju.  Obožavam ajlajnere u svim izdanjima,bojama, debljinama, i obliku. Međutim isto nacrtan ajljaner ne može stajati svakome identično na očima. Spuštenost kapka, zategnutost kože i obrve, utičnu na to kako će nacrtana linija izgledati.

Danas ne bih previše filozofirala o tome da li neko treba da iscrava oči, ili ne, kako, čime i u kojoj boji, već bih samo dala predlog na koji način neko može imati ajlajner bez obzira na oblik oka. Naravno, i oblik, i boja očiju su važna predispozicija za spomenutu šminku, ali ja smatram da ako neko nešto voli, i ako s elepo oseća u tome, (sa tim), ima apsolutno pravo da ga nosi, jer konrketno pravila u šminkanju niko nije zapisao, niti ona zapravo postoje.

Ne obazirite se na to da li na smoky eyes treba izvlačiti ajlajner ili ne, sve dok se vama to sviđa. Ne dozvolite da iko utiče na vaše zadovoljstvo i vaš ukus. Evo nekoliko predloga za vas:




E sada da se vratimo, na početak ovog posta. Ovog puta sam sa Rosegal-a naručila, i dva ajlajnera, u želji da ih isprobam, jer do sada nisam imala prilike da ih koristim. Jesam skeptična kada je u pitanju kineska šminka, ali po devet hiljada šesto dvadeset i sedmi put kažem, ja užasno volim da eksperimentišem ovom kozmetikom, tako da me je dolazak ovih ajlajnera prijatno iznenadio.

Naime radi se o dva različita ajlajnera, različitog proizvođača, oblika, spoljašnjeg dizajna, različitih vrhova i svega ostalog, što karakteriše ove proizvode.


Ultra Fine Liquid Eyeliner Pencil 


Naizgled, veoma simpatičan ajlajner, preslatkog roze-crnog dizajna. Lako se otvara, ima malo neobičan miris, ali ne preterano izražen. Ima veoma oštar vrh, ali ne i previše precizan, jer je vrh ovog ajljanera jako mekan, i meni se desilo da se savija pri iscrtavanju. Neko ko je dosta precizan i usavršen u ovom poslu, će lagodno korisiti ovaj proizvod, međutim ne bih ga preporučila početnicima. Pigmentisanost je osrednja.Tekstura zadovoljavajuća. S obzirom da košta manje od jednog ipo dolara, mislim da bi svaka devojka mogla da ga ima u svojoj kolekciji! JEDINA MANA je to sto se brzo guli sama olovka i izgleda jeftino. Link je ovde






Ovaj ajlajner, je definitivno moj favorit meseca, jer smatram da je jedan od boljih koje sam ikad probala. Nisam očekivala previše od njega, ali me je zaista oduševio. Veoma precizan, veoma intezivan, jake crne boje, tekstura fantastična, lako se nanosi, potpuno vodootporan, ne razmazuje se, ne skliza, veoma lepo prijanja u kožu, idealan i za masne i za suve podloge, vrh (četkica) je fantastičan/na, pogodan i za početnike, zaista je malo reći da sam prezadovoljna! Cena je nešto manje od 2$ tako da preporučujem apsoluno svima! Opet ponavljam, mana je ta sto se ove olovke gule pri nosenju u pernici te se boja s njih skida i izgledaju jeftino i nebrendirano ali kada je samo delu u pitanju, preporucujem. Naručite ga ovde!






Toliko od mene u ovom postu. Kako se vama dopadaju ovi ajlajneri? Da li ste koristili neki od njih? Pišite mi u komentarima. Do sledeceg citanja, pozdravlja vas vasa...

You May Also Like

27 коментара

  1. Izgleda sjajno. :) Hvala na onoj slici sa tipovima iscrtanih očiju. Prilično je interesantna. Moj omiljeni stilovi iscrtavanja su definitivno arabic i thin flick.

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  2. Po meni,ovaj ajlajner izgleda jako dobro,odlican post,jako mi se dopada kako pises!

    Makeup tutorijal->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Post je odličan. Super mi se čine ovi eyelineri, možda čak i naručim jedan. :)

    https://myfantasyfriend.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. I haven't tried their beauty products, but this eyeliner looks lovely.

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  5. Ja se iskreno ne bih usudila narucivati sminku sa njihovih stranica, pogotovo ne nesto za oci.
    Drago mi je da se tebi svida i da si poprilicno zadovoljna :)

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Great post dear! :)
    Kisses...

    Soslu Badem by Dilek ...

    ОдговориИзбриши
  7. Ova slika sa ocima je zanimljiva!
    Rosegal je odlican sajt, imaju jako povoljne stvarcice! :)
    Hvala na preporukama.

    Novi post, pogledaj ako zelis:
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Olá Sandra,

    Parece ser um ótimo produto! Tenho um da marca Avon e gosto muito de usar.

    Um beijo,

    My Pure Style x My Instagram x My Facebook 

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Sandra odličan post i recenzija!
    Hvala ti za ovu sliku gore,jer sam vidjela druge načine za crtanje eyelinera i definitivno ću ih probati!
    Moji načini su oubičajno soft smoke i thin flick definitivno!


    x Nancy's little corner x

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican post draga kao i uvijek! Proizvodi izgledaju divno a smatram da svaka djevojka treba da posjeduje eyeliner :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  11. Obožavam ajlajnere, ali imam užasnih problema oko nanošenja (posebno crnog). Imam jako spuštane kapke i to mi otežava sam proces. Tako da sam odlučila da isprobam ajlajnere u boji. Možda mi i uspije. Inače, crni, umjesto da mi ističe oči, on dodatno naglasi tu spuštenost kapka, posebno na srednjem dijelu oka :/
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши