Every autumn needs new boots!

by - новембар 04, 2017

Zdravo! Kako ste mi danas? Dobrodošli u novi revju post!
Danas pričamo o jednom paru čizama koje su mi stigle sa sajta Gamiss. U koliko vas zanima kvalitet, moje mišljenje i iskustvo, nastavite sa čitanjem.



Naime, radi se o paru čizama, napravljenom od kože. Naravno nije prava koža, već sintetička. Sam materjal je dosta čvrst, i kvalitetan (ne previše tanak). Jasno se vidi da su čizme napravljene od lažne kože, jer su 'šare' dosta vidljive i krupne, međutim, na osnovu sedmodnevnog nošenja po zaista hladnom i kišovitom vremenu, mogu pohvaliti ove čizme, i reći da su zaista neprobojne. Ni jednog trenutka mi noge nisu bile mokre.

Sam dizajn je dosta specifičan i neobičan. Dužina čizama je osrednja (do polovine listova), a samo zakopčavanje se vrši na prednjem, spoljašnjem (vanjskom) delu noge. Štikla i đon su standardni, ne previsoki ali ne ni previše tanki. Đon je 'postavljen', a gazište zaista debelo i opremljeno nekom vrste pene, čime se odmah osigurava udobnost oduće.

Čizme su sa svih strana prošivene, što takođe obećava dodatnu čvrstinu, kao i izdržljivost. Moje čizme su u broju 40 (koji i inače nosim). Na početku, tačnije, prva dva dana, su me užasno žuljale, stezale i zaista mi nisu odgovarale, međutim to nije tako redak slučaj, te sam odlučila da nastavim sa nošenjem. Već trećeg dana, kada su se opustile i razgazile, verujem, su bile totalno drugačije i do sada neprepoznatljive mojoj nozi. Udobnost, udobnost, udobnost!-Najbolja reč kojom ih mogu opisati.

Kada sam ih naručivala mišljenje u meni se prelamalo. Sa Gamissa me obuća do sada nije razočarala, takođe, prethodne zime sam naručila slične čizmice i gotovo sam imala istih problema, te su se dve kontradiktorne činjenice lomile u meni. Srećom, prevagnula je ova pozitivna. Za ovu svotu novca, zaista mogu reći sve najbolje o ovoj obući.

Jedino što mi se ne dopada, baš tako puno, jeste dužila ovih čizmica. Ljubitelj sam ili isključivo dugačkih, ili skroz kratkih, međutim, ponekad su komfor i toplota koju obuća obezbeđuje mnogo važniji! Za ovu svotu novca, preporučujem! Pronađite ih ovde.


















Coupone code: Rosegal  Rosegalxie , Zaful  Zafulxie10, Gammiss GamissXie10

You May Also Like

67 коментара

  1. Stvarno izgledaju pomalo čudno :). Prvo ovaj roz na prednjem dijelo. Inače sam tu viđala pertle pa su mi baš neobične. Imala sam priliku susresti se sa tim "na pola" čizmicama i jako čudan je osjećaj dok ih nosim. Baš kao i ti i ja volim ili duboke ili niske, a ovo ni tamo ni ovamo me malo sputava ^_^
    U svakom slučaju, drago mi je da si zadovoljna kupovinom ^_^

    ОдговориИзбриши
  2. Preslatke čizme draga Sandra, nisam imala priliku da naručujem obuću online, ali možda poručim nešto kad vidim kakve kvalitetne obuće ima. Vidim da se i oko tebe motaju mačke kad treba da sikaš,veoma poznat osjećaj haha. Odličnan review! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Mina, haha upravo tako, nema je ceo dan ali u tom trenutku...Bilo mi je slatko pa sam morala da objavim sliku!

      Избриши
  3. Divne čizmice draga! Baš mi je drago što si ih uzela i što ti odgovaraju! Ja nekako uvek zaobilazim cipele na sajtovima, jer svaki par cipela, patika, sandali ili bilo čega mi je različitog broja. :D


    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  4. Koliko mi je bilo simpaticno sto su i zivotinje upale u slike hahaha ❤ iskreno, cizmice su jako slatke. Ja sam za ovu sezonu kupila duboke(do kolena), crne, sa pertlama i jako sam zadovoljna. Na tvojima mi se stvarno svidja to sto su skroz drugacije ❤

    Inace, ne znam da li si videla, napisala sam wishlistu za Zaful. Ne bih to mogla bez tebe ❤

    mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Thanks for the beautiful post! Have a nice day)

    ОдговориИзбриши
  6. Bas su lepe. Jako mi se dopadaju. Odlicna recenzija,tako da sam sigurna da cu ih uzeti u obzir prilikom sledeceg porucivanja.

    ОдговориИзбриши
  7. Jako mi se sviđaju čizmice jer su onako jednostavne, a opet neobične, također izgledaju udobno :D

    Usput, mačka izdominirala slike hahah <3

    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. I loved the boots :)
    kisses

    http://umacolherdearroz.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  9. Izgledaju neobično, ali zanimljivo. Slažem se sa tobom po pitanju dužine, ali zimi je stvarno najbitnije da su tople, pa na stranu sa dizajnom i stilom u tom slučaju! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  10. Sono bellissimi questi stivaletti complimenti cara

    ОдговориИзбриши
  11. The boot is excellent. I am sad that been living in a tropical country, where temperature is mostly hot and humid, shall never experience this kind of boot.
    Fashionista2020

    ОдговориИзбриши
  12. Nice boots dear!
    I have another blog, if you follow via GFC and G +, I'll be happy to follow you also with the new profile :)

    My Tester Food

    ОдговориИзбриши
  13. Izgledaju jako zanimljivo za nošenje i kombinovanje. :)


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  14. Bas su slatke.Mogu mislit uz neke kombinacije,krasne.Ukoliki zelis posjeti moj zadnji post i postavi par pitanja za moj post Q&A.Bilo bi mi stvarno draga.Hvala unaprijed

    ОдговориИзбриши
  15. Super buty :)

    https://roksanafashionist.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  16. Great post and boots. Thank you for visiting!
    Have a good week, Mimi
    https://inmyprimetime.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Stvarno su lepe. Recenzija je odlicna.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  18. Beautiful shoes :) They are brilliant :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  19. Iako nikada nisam bila ljubitelj ovih vrsta cizama, medjutim sada sve vise prepoznajem ljepotu u istim. Predivan post.

    Look my post and visit my blog

    ОдговориИзбриши
  20. I loved this shoes! Perfect for autumn and winter. :)
    https://drawing-myhobby.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  21. Ja lično obožavam duboke čizme, ono baš... do kolena, i uskoro kupujem takve, međutim trenutno nosim jedne braon (srednje dubine) i crne (opet srednje dubine) koje mnogo liče na ove tvoje. Dakle, razume se, dopadaju mi se. Mogu ti reći- odličan izbor i drago mi je da se nisi pokajala. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  22. Wow is a boot model that tastes super comfortable to wear on a daily basis <3
    Xoxo
    www.gattavaidosa.com

    ОдговориИзбриши
  23. Bas su kul cizmice, svidjaju mi se :)

    www.infashionchains.com

    ОдговориИзбриши